Kızlar test yapanlar kan testi verdiniz mi haber verir bana buraya listeye ekliyeyim sizleri
Bilmiyorum ki kuzu İnşAllah tutunmuşturKizlaar bende regl düzensizliği var reglimde 24.gun ovulasyonda yumurtlama ve catlama gördüm fakat 2 gün sonra regl oldum sizce tutma ihtimali olabilirmi başınıza byle birşey geldimi hiç yardmci olurmusunz
Bakalm burdan da yazarm tuttumu tutmadimi 16 gunnsonra bı yapayım bakalm test ovulasyonada devam ediyim bakalmBilmiyorum ki kuzu İnşAllah tutunmuştur
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşAllah kuzumKan testi yaptırmadım kuzum. 2 hafta sonrasına doktor randevum var. Muhtemelen doğrudan kese görmek için ultrasona sokacaktır
Rabbim gönlüne göre versin kuzum İnşAllahBu ayın 3-4 ü oluyor o zaman.
Bu arada adet oluyorum ben galiba. Tam kırmızıya da dönmedi bekliyorum. Dün yerleşme kanaması zannettim. Akşam üzeri lekelenme gelmişti açık kahve. Ara ara gelmeye devam etti. Gece hiç gelmedi. Bu sabah da kahve koyu kırmızı karışımı çok az olmayan bişey geldi. Sonra tekrar kahveye döndü ama bekliyorum yani
Gözle net görülen silik çizgi de gözle zar zor görünen çizgiye döndü sahurda ki testte.
Çok sevindim kuzum ya Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllahSevdacım verdim kan bencuma verdiydim de size haber veremedim.. Daha cok minik.. 4 haftalık
Bende bu ay es geçtimBakalm burdan da yazarm tuttumu tutmadimi 16 gunnsonra bı yapayım bakalm test ovulasyonada devam ediyim bakalm
Hadi ya inşallah onumuzdeki ay beraber tutar cnm ,Bende bu ay es geçtim
Amin cnm cok sagolÇok sevindim kuzum ya Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşAllah
Amin sağol canım. Kimyasal nedir görmüş oldumRabbim gönlüne göre versin kuzum İnşAllah
Canm kan testi ver hamilesin galibaKizlar testlerime bakar msnz
Canm bunlar ne testi
Cnm daha yumurtlama olmamış teste devam etOvulasyon
Hayırlı olsun cnm Rabbim kucağınada almayı nasip etsinKan verdim hamileyim