Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Benim yumurtlama gunumu hesaplarmisiniz Allah rızası için son adet tarihim 21.03 ayda bir oluyorum 5 gün 31gun ara ile

Kizlaar bende ovulasyonda yumurtlama ve catlama gördüm fakat 2 gün sonra regl oldum sizce tutma ihtimali olabilirmi

Merhaba arkadaşlar yeni geldim bende Rabbim isteyen hakeden her kadına anneliği yaşatsın aratmasın inşallah. Benim bir kızım var 4.5 yaşında 2. Kez istiyoruz bir kardeşi olsun diye 2 aydır deniyorum olmadı bu 3. Ayımız ovülasyon testi de kullanıyorum yumurtam dün veya bir önceki gün çatladı testler biraz arada bıraktı ben pik günüm ve öncesinde birer gün arayla ilişki yaşıyorduk zaten yani şafak 13 bende bakalım nasip inşallah tekrar yaşarız

Bende piki gördüğüm akşamın gecesinde inanılmaz bir sağ yumurtalığımda ağrı sancı hissettim ve 2 gün dik duramadım bile göğüslerimde sızıntılar hissediyorum nasip bakalım artık. İlk kez bu ay yumurtlama zamanımda ağrım oldu

İnşallah güzel haber alirsinz

4 gün var reglime erken gebelik testim bu şekilde çıktı daha koyu bekliyordum ama kendi çizgisi olabilir mi? Umut etmelimiyim

Eklentiler

• Screenshot_20230402_011848_com.whatsapp.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20230402_011648_com.android.gallery3d.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar test yapanlar kan testi verdiniz mi haber verir bana buraya listeye ekliyeyim sizleri

Kızlar test yapanlar kan testi verdiniz mi haber verir bana buraya listeye ekliyeyim sizleri
Kizlaar bende regl düzensizliği var reglimde 24.gun ovulasyonda yumurtlama ve catlama gördüm fakat 2 gün sonra regl oldum sizce tutma ihtimali olabilirmi başınıza byle birşey geldimi hiç yardmci olurmusunz

Hayır kuzu yumurtlamayı gördüğün günden sayarak 14 günde adet oluyorsun en azından ben öyle oluyorum
Bu ayın 3-4 ü oluyor o zaman.
Bu arada adet oluyorum ben galiba. Tam kırmızıya da dönmedi bekliyorum. Dün yerleşme kanaması zannettim. Akşam üzeri lekelenme gelmişti açık kahve. Ara ara gelmeye devam etti. Gece hiç gelmedi. Bu sabah da kahve koyu kırmızı karışımı çok az olmayan bişey geldi. Sonra tekrar kahveye döndü ama bekliyorum yani
Gözle net görülen silik çizgi de gözle zar zor görünen çizgiye döndü sahurda ki testte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…