20 yumurtlama 21 çatlama canımdeğişir tabi kuzu yumurtlama ne zman oldu
İnşallah güzel haber alirsinzBende piki gördüğüm akşamın gecesinde inanılmaz bir sağ yumurtalığımda ağrı sancı hissettim ve 2 gün dik duramadım bile göğüslerimde sızıntılar hissediyorum nasip bakalım artık. İlk kez bu ay yumurtlama zamanımda ağrım oldu
Canım ben bir çizgi göremedim şuna yok duruyor ama gene de adet günü veya sonra ki günü bekle4 gün var reglime erken gebelik testim bu şekilde çıktı daha koyu bekliyordum ama kendi çizgisi olabilir mi? Umut etmelimiyim
Kuzu buğün regl günün senin o zman20 yumurtlama 21 çatlama canım
Kuzu efektli olanda hafif gördüm çizgiyi ama diğerinde göremedim4 gün var reglime erken gebelik testim bu şekilde çıktı daha koyu bekliyordum ama kendi çizgisi olabilir mi? Umut etmelimiyim
Üstünden 14 gün geçmesi gerekmiyor muKuzu buğün regl günün senin o zman
Ateşim düştü bugün regli geliyorCanım ben bir çizgi göremedim şuna yok duruyor ama gene de adet günü veya sonra ki günü bekle
Hayır kuzu yumurtlamayı gördüğün günden sayarak 14 günde adet oluyorsun en azından ben öyle oluyorumÜstünden 14 gün geçmesi gerekmiyor mu
Kizlaar bende regl düzensizliği var reglimde 24.gun ovulasyonda yumurtlama ve catlama gördüm fakat 2 gün sonra regl oldum sizce tutma ihtimali olabilirmi başınıza byle birşey geldimi hiç yardmci olurmusunzKızlar test yapanlar kan testi verdiniz mi haber verir bana buraya listeye ekliyeyim sizleri
Kan testi yaptırmadım kuzum. 2 hafta sonrasına doktor randevum var. Muhtemelen doğrudan kese görmek için ultrasona sokacaktırKızlar test yapanlar kan testi verdiniz mi haber verir bana buraya listeye ekliyeyim sizleri
Ben kullandım o otu çok faydssını gördim düzenli içtim çok şükür gittiğim doktor ne için geldiğimi bile anlamadı herşeyin çok iyi dediTeşekkür ederim peki testere dişli aslan pençesi konusunda bilginiz var mı
Bu ayın 3-4 ü oluyor o zaman.Hayır kuzu yumurtlamayı gördüğün günden sayarak 14 günde adet oluyorsun en azından ben öyle oluyorum