Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirir doğum kontrol hapı ile ilgili bi bilgim yok bnm

Yumurtlama günüm 29 Marttı ve sadece o günü değerlendirdik. Bugün adetime 5 gün kaldı. Beklemede olanlardanım. Gönlümüzdeki hayırla bulsun bizi

Merhaba kızlarim;
Uzun süredir sizinleyim sürekli okuyorum çok da şey öğrendim. 9 aylık evliyim ve hiç korunmadik. Sağlık kontrolü yaptırdım. Herhangi bir sorun görünmedi gebelik geçirmeye engel bir durum.yok denildi. Ovulasyon testimde bugün t çizgisi koyulaştı. Değerlendirdik 3 gün daha değerlendiricez. Vitamin takviyesine de başladım eşimle birlikte. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bende katılmak istedim

Allah hayırlı zamanda nasip etsin

Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana da uğur getirir

Kaşıntıya eşlik eden koku var birkaç gündür. Enfeksiyon şüphem var. Midem de bulanıyor bugün. Umarım enfeksiyon yoktur da umduğum şeydir
koku ve kaşıntı varsa büyük ihtimalle enfeksiyondur mutlaka doktora gidin. eğer adet gününüz de geldiyse zaten test yapmadan ilaç başlanmaz. Gebelik varsa da öğrenirsiniz.

koku ve kaşıntı varsa büyük ihtimalle enfeksiyondur mutlaka doktora gidin. eğer adet gününüz de geldiyse zaten test yapmadan ilaç başlanmaz. Gebelik varsa da öğrenirsiniz.
Elimde mixovul var kullanırım diyordum ama adet günüm de geldi. Nasıl olacak bilmiyorum. Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…