- 31 Ekim 2019
- 49
- 50
- 36
gebelik testi yaptırmadan kafanıza göre ilaç kullanmamanızı öneririm. Umarım hayırlı güzel haberler alırsınızElimde mixovul var kullanırım diyordum ama adet günüm de geldi. Nasıl olacak bilmiyorum. Haklısınız
Bende kuzu reglim şuan bndeVallahi ben aynı yeni bir durum yok
İyii cok sukurrKızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz
Ben kv evinde hayatta kalmaya çalışıyorumKızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz
12 haftalık mi oldunuzzBen kv evinde hayatta kalmaya çalışıyorumve bugün itibariyle ilk 3 ayı doldurduk
Hamilelik var mı bat a kaç gün kaldı testin gayet güzel ve güzel değerlendirmişsin benceMerhaba hanımlar benim ovulasyon testime bakar mısınız 17 18 19 20 marti değerlendirdim
Evet tecrübelilerBen kv evinde hayatta kalmaya çalışıyorumve bugün itibariyle ilk 3 ayı doldurduk
Evet canım12 haftalık mi oldunuzz
Amin çok teşekkür ederimEvet tecrübelilerovu testi yapmış mıydınız? Belirtileriniz neydi, kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği Allah analı babalı büyütsün inşallah
adet gününüzden 2 gün önce yaptığınız testte çıkar mutlaka. öncesinde yapıp kendinizi strese sokmamanızı tavsiye ederimKızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı, 18 nisanı değerlendirdim. silinmeye başladı çizgi ama yumurtlamadan önceki en silik hali değil ona yakın. Bugün yapmadım test muhtemelen daha silik olacak inşaAllah. Bu akşamı da değerlendireyim mi? Ve en erken ne zaman gebelik testi yapabilirim? Allah razı olsun.
Peki bugünü de değerlendirmeye gerek var mıadet gününüzden 2 gün önce yaptığınız testte çıkar mutlaka. öncesinde yapıp kendinizi strese sokmamanızı tavsiye ederim
Ay maşallah sağlıkla büyüsün inş bebişAmin çok teşekkür ederimBen ovulasyon takibi yapmadım 2.denememde oldu çok şükür yerleşme kanaması ile öğrendim bata 3 gün falan vardı
Tabi ki bence çok iyi olur. Ne olur ne olmazPeki bugünü de değerlendirmeye gerek var mı
Ya nasip artık bakalım. Geçen ay 2 tane erken gebelik testinde pozitif gördüm. İlkini çizgi çıkmadı diye kenara koydum sonra bi baktım çift çizgi ikincisi de 40 dakika sonra baktım çift çizgiydi hem de baya baya belli. 2 3 gün sonra adet oldum. Ocakta olmam gereken adet 19 gün gecikmeyle şubata sarktı ve o zaman da 2 kere çift çizgi gördüm adet oldum. Umarım bu kez öyle olmaz . Pozitif olursa da olmazsa da Allah'tan yapacak bir şey yokTabi ki bence çok iyi olur. Ne olur ne olmaz. Yumurta çatlamadan 14 gün sonra test yapabilirsiniz gebelik
Öyle tabi kesinlikle ama teste ilk 10 dk da bakmak lazım. Gerçi ilk 10 dkda da yanıltabiliyor kiYa nasip artık bakalım. Geçen ay 2 tane erken gebelik testinde pozitif gördüm. İlkini çizgi çıkmadı diye kenara koydum sonra bi baktım çift çizgi ikincisi de 40 dakika sonra baktım çift çizgiydi hem de baya baya belli. 2 3 gün sonra adet oldum. Ocakta olmam gereken adet 19 gün gecikmeyle şubata sarktı ve o zaman da 2 kere çift çizgi gördüm adet oldum. Umarım bu kez öyle olmaz . Pozitif olursa da olmazsa da Allah'tan yapacak bir şey yok
Bu yüzden erken hamilelik testlerini hiç sevmiyorumYa nasip artık bakalım. Geçen ay 2 tane erken gebelik testinde pozitif gördüm. İlkini çizgi çıkmadı diye kenara koydum sonra bi baktım çift çizgi ikincisi de 40 dakika sonra baktım çift çizgiydi hem de baya baya belli. 2 3 gün sonra adet oldum. Ocakta olmam gereken adet 19 gün gecikmeyle şubata sarktı ve o zaman da 2 kere çift çizgi gördüm adet oldum. Umarım bu kez öyle olmaz . Pozitif olursa da olmazsa da Allah'tan yapacak bir şey yok