Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ben kv evinde hayatta kalmaya çalışıyorum ve bugün itibariyle ilk 3 ayı doldurduk
Evet tecrübeliler ovu testi yapmış mıydınız? Belirtileriniz neydi, kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet tecrübeliler ovu testi yapmış mıydınız? Belirtileriniz neydi, kaç gün sonra öğrendiniz gebeliği Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin çok teşekkür ederim Ben ovulasyon takibi yapmadım 2.denememde oldu çok şükür yerleşme kanaması ile öğrendim bata 3 gün falan vardı

Kızlar hayırlı sabahlar. Ovulasyon testlerim böyle çıktı.15 nisan ve 17 nisanı, 18 nisanı değerlendirdim. silinmeye başladı çizgi ama yumurtlamadan önceki en silik hali değil ona yakın. Bugün yapmadım test muhtemelen daha silik olacak inşaAllah. Bu akşamı da değerlendireyim mi? Ve en erken ne zaman gebelik testi yapabilirim? Allah razı olsun.

Eklentiler

• IMG_20230417_171925_455~2.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 47
adet gününüzden 2 gün önce yaptığınız testte çıkar mutlaka. öncesinde yapıp kendinizi strese sokmamanızı tavsiye ederim

Tabi ki bence çok iyi olur. Ne olur ne olmaz. Yumurta çatlamadan 14 gün sonra test yapabilirsiniz gebelik
Ya nasip artık bakalım. Geçen ay 2 tane erken gebelik testinde pozitif gördüm. İlkini çizgi çıkmadı diye kenara koydum sonra bi baktım çift çizgi ikincisi de 40 dakika sonra baktım çift çizgiydi hem de baya baya belli. 2 3 gün sonra adet oldum. Ocakta olmam gereken adet 19 gün gecikmeyle şubata sarktı ve o zaman da 2 kere çift çizgi gördüm adet oldum. Umarım bu kez öyle olmaz . Pozitif olursa da olmazsa da Allah'tan yapacak bir şey yok

Öyle tabi kesinlikle ama teste ilk 10 dk da bakmak lazım. Gerçi ilk 10 dkda da yanıltabiliyor ki erken gebeliklere güvenmiyorım artık kaset test daha güvenli

Bu yüzden erken hamilelik testlerini hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…