Kuzum hamilesin baya bayaaaaaKızlar lütfen bakın yarın regl günüm
Bu test bni çok yanılttı inanasım gelmiyorAyy ben baya görüyorum çizgiyi :)))
Kuzu test çok yanılttı ya inanasım gelmiyor bir türlü karın ağrım varHamilesin
İnşAllah diyim başka testler yapıcam güvenemiyorum çünkü bunahamilesin baya bayaaaaa
Başka testin yok mu kuzumİnşAllah diyim başka testler yapıcam güvenemiyorum çünkü buna
Yarın yapıcam aynı testtenBaşka testin yok mu kuzum
Var ama kuzum hamilesinYarın yapıcam aynı testten
Yerleşme olabilir kuzumKızlar tekrar yaptım tekrar çıktı çizgi çok fenayım şuan dün mide bulantısı vardı kızımı sütten kestiğim için diye düşündüm ve burnum kanadı şimdi duş aldım çamşırımda çok az leke vardı kurumuştu
Ya inşAllah vardır canm yarın regl olmassam sabah tekrarlıcam testiYerleşme olabilir kuzumsen daha iyi bilirsin tecrübelisin hayırlı olsun kuzum benim
Haber et kuzum bizi deYa inşAllah vardır canm yarın regl olmassam sabah tekrarlıcam testi
Bende cuma günü yapacağım bir de p.tesi yapacağım bakalım umarım çıkar burda erken gebelik testinde 6 gün öncesine kadar çıkar diye yorum yapmışlardıBenim yumurtlama 4 marttı 20 mart regl günüm. Bugün erken gebelik yaptım negatif
Etmezmiyim canm inşAllah güzel haberler ederimHaber et kuzum bizi de
Benimde bire bir aynı bata 8 gün var göğüslerim şişti ve aşırı hassas arada sağ kasıkta da batmalar oluyorBelirtiler adet belirtileriyle çok benzer olduğu için ikilem yaşıyorum. Bel ve sırt ağrım çok yoğun bir şekilde var 10 gündür. normalde adet günümden bir iki gün önce göğüslerimde ağrı olur ancak yine 10 gündür göğüslerimin sadece uç bölgesinde çok ağrı var acıyo gibi de aynı zamanda. Duygu geçişlerimde çok sert hem çok sinirli hem çok duygusalım bugünlerde. 2 gün önce evde test yaptım tek çizgiydi ama bilemiyorum. bugün daha sabretmeyi deneyeceğim.
canımmm baya baya çift çizgi var orda. Sabah iyice koyulaşır o. Tebrik ederimmmmmmmm çok çok sevindimm ya
Çok teşekkür ederim canm bnm bu innovita gebelik testi geçen ay beni yanıltmıştı o yüzden bende eşimde gevenemdik yarım saatlik idrarla tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı yarına regl olmasam sabah tekrar yaparım ama regl olucam geliba ağrım varcanımmm baya baya çift çizgi var orda. Sabah iyice koyulaşır o. Tebrik ederimmmmmmmm çok çok sevindimm ya
canım yarım saatlik bir idrarla bile çıkmış olması sencede hamilelik anlamına gelmez miÇok teşekkür ederim canm bnm bu innovita gebelik testi geçen ay beni yanıltmıştı o yüzden bende eşimde gevenemdik yarım saatlik idrarla tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı yarına regl olmasam sabah tekrar yaparım ama regl olucam geliba ağrım var
Hayırlısı cnm çok değişik duygular içindeyim kızımıda sütten kestim 2 gün önce eğer hamileysem tesadüfe bakcanım yarım saatlik bir idrarla bile çıkmış olması sencede hamilelik anlamına gelmez migene de inşallah sabah daha daha koyu bir çift çizgi ile karşılaşırsın inşallah benim sanırım bu ay da elenecek. En son pembe kanama gördüğümde buraya yazmıştım. Yumurta çatladığı için olabilir yazmıştı kızlar. O günü değerlendirdik. Sonra eşim başka bir şehire gitti iş için. İnternetteki tahmini yumurtlama döneminde şehir dışındaydı anlicağınız.O yüzden bu ayı es geçiyorum gene