Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar tekrar yaptım tekrar çıktı çizgi çok fenayım şuan dün mide bulantısı vardı kızımı sütten kestiğim için diye düşündüm ve burnum kanadı şimdi duş aldım çamşırımda çok az leke vardı kurumuştu

Yerleşme olabilir kuzum sen daha iyi bilirsin tecrübelisin hayırlı olsun kuzum benim

Bakın

Eklentiler

• 16CE8B33-C126-4AC2-BAB6-B0CD15ECCF46.png
    320,9 KB · Görüntüleme: 53
  • 92328C26-D31E-401B-9729-DE8691CEF702.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 45
Benim yumurtlama 4 marttı 20 mart regl günüm. Bugün erken gebelik yaptım negatif
Bende cuma günü yapacağım bir de p.tesi yapacağım bakalım umarım çıkar burda erken gebelik testinde 6 gün öncesine kadar çıkar diye yorum yapmışlardı

Benimde bire bir aynı bata 8 gün var göğüslerim şişti ve aşırı hassas arada sağ kasıkta da batmalar oluyor

canımmm baya baya çift çizgi var orda. Sabah iyice koyulaşır o. Tebrik ederimmmmmmmm çok çok sevindimm ya
Çok teşekkür ederim canm bnm bu innovita gebelik testi geçen ay beni yanıltmıştı o yüzden bende eşimde gevenemdik yarım saatlik idrarla tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı yarına regl olmasam sabah tekrar yaparım ama regl olucam geliba ağrım var

canım yarım saatlik bir idrarla bile çıkmış olması sencede hamilelik anlamına gelmez mi gene de inşallah sabah daha daha koyu bir çift çizgi ile karşılaşırsın inşallah benim sanırım bu ay da elenecek. En son pembe kanama gördüğümde buraya yazmıştım. Yumurta çatladığı için olabilir yazmıştı kızlar. O günü değerlendirdik. Sonra eşim başka bir şehire gitti iş için. İnternetteki tahmini yumurtlama döneminde şehir dışındaydı anlicağınız.O yüzden bu ayı es geçiyorum gene

Hayırlısı cnm çok değişik duygular içindeyim kızımıda sütten kestim 2 gün önce eğer hamileysem tesadüfe bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…