Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ben yarın bu durum için tekrar hastaneye gideceğim. Ben bugün 4.haftadayım. Ve yaklaşık 5 gündür lekenmem devam ediyor. Öncesinde ise kan da gelmişti. Dün gittiğimde dış gebelik de olursa ileriyi zorlaştıracağı için bana da progestan vermedi. Yarın tekrar gittiğimde sizi de bilgilendireyim isterseniz. Durumumuz aynı gibi

Bilgilendieirsen çok sevinirim inşallah bebişin iyidir sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim büyük kanamanız leke şeklinde mi geliyor

Bilgilendieirsen çok sevinirim inşallah bebişin iyidir sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim büyük kanamanız leke şeklinde mi geliyor
Amin inşallah Perşembe akşamı bozuk para şeklinde kan geldi, ctesi de geldi sabahtan. Diğerleri hep kahverengi leke

Ya hamiş yada hamislikte tecrübeli kızlar size bir sorum var. Bugün çok akıntım var ama akıntı baya sarı. Tuvalet sonrası peceteye silince peçete resmen sarı oldu ve biraz sümüksü. Benim hep akıntım var aslında ama bugün fazla olması kafama takıldı

İyi maşallah sevindim All

Benim de beyaz ve şeffaf var artmış şekilde ama sarı enfeksiyon diye biliyorum başta sarıydı benimki nerdeyse saatte bir çamaşır değiştirdim eğer kaşıntı yoksa korkulcak bir şey değilmiş ama bol su iç ve çişini tutma hiç araştırıyo musun bilmiyorum ama artık çiş tutma olayı bizim için tehlikeli

Ya evet ve sanırım sen soyleyince su an buldum sebebini. Ben hayatta gece tuvaleti gelmeyen bir insandım 1 haftadır geliyor ve uykum bolunmesin diye tutuyorum heralde ondan oldu kaşıntı yok çok şükür

Ya evet ve sanırım sen soyleyince su an buldum sebebini. Ben hayatta gece tuvaleti gelmeyen bir insandım 1 haftadır geliyor ve uykum bolunmesin diye tutuyorum heralde ondan oldu kaşıntı yok çok şükür
Benimde sarı ve yoğun gibi enfeksiyon mu kaşıntı yok ama su da bol içerim neyden oluyor muş

Tutma canım çok zararlı mesane sarkması idrar kaçırma gibi bir sürü yan etkileri oluyomuş

İyi günler diliyorum, adetimin bitiminden bir gün sonra ilişkim oldu fakat kondom ile korunuyorduk. İlişki esnasında partnerim bir an durdu yırtıldı sandım deyip kondomu kontrol etti ve yırtılmamış dedi emin olduğunu söyledi. İlişki sonrasında affedersiniz vajinamı da kontrol ettim hiç sperm yoktu. Eşim de sonra temizlenirken bir şey demedi. Eğer yırtılma olsaydı fark edilirdi diye düşünüyorum. Şimdi reglime 6 gün kaldı sadece biraz göğüs hassasiyetim var ama o da adetten önce olurdu genelde. Sizce hamile miyimdir ve sizce ne zaman test yapmam lazım doğru sonuç için ilişki üstünden 15 gün tahmini yumurtlamadan da 8 gün geçti

Kızlar merhaba ovulasyon testinde 27 Şubat'ta piki gördüm 28inde silikleşmeye başlamıştı muhtemelen yumurta çatladı. Bat 15 Şubat ama 13 Şubat'ta kendimi tutamayıp test yaptım ilk 5 dk içinde hafif gölge gibi silik çizgi oluştu ama kuruyunca yok oldu sizce gebelik var mıdır
Testte hiç oynama yapmadım

Eklentiler

• IMG_20230314_180352.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 36
bence var cnm gördüm çizgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…