Erkek bebekte yerleşme kanamasının daha çok olduğunu duymuştum ve halsizliğinAy Allah'ım herkes öyle diyordirek yazcam merak etme
Ben yarın bu durum için tekrar hastaneye gideceğim. Ben bugün 4.haftadayım. Ve yaklaşık 5 gündür lekenmem devam ediyor. Öncesinde ise kan da gelmişti. Dün gittiğimde dış gebelik de olursa ileriyi zorlaştıracağı için bana da progestan vermedi. Yarın tekrar gittiğimde sizi de bilgilendireyim isterseniz. Durumumuz aynı gibiKızlar devletteki acile gidicem birazdan şu kahverengi akıntılar için ama geçen sefer de kese gözükmesine rağmen ilaç vermedi bebeğim tutunamamıştı şimdi yine gidicem maddi durumum yok özel için devlette kalp atışı duymadan pırogestıron veremeyiz diyor ne yapıcam lütfen bir akıl verin
Bilgilendieirsen çok sevinirim inşallah bebişin iyidir sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim büyük kanamanız leke şeklinde mi geliyorBen yarın bu durum için tekrar hastaneye gideceğim. Ben bugün 4.haftadayım. Ve yaklaşık 5 gündür lekenmem devam ediyor. Öncesinde ise kan da gelmişti. Dün gittiğimde dış gebelik de olursa ileriyi zorlaştıracağı için bana da progestan vermedi. Yarın tekrar gittiğimde sizi de bilgilendireyim isterseniz. Durumumuz aynı gibi
Gönlümden kız geçiyor ama benimErkek bebekte yerleşme kanamasının daha çok olduğunu duymuştum ve halsizliğin
Amin inşallahBilgilendieirsen çok sevinirim inşallah bebişin iyidir sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim büyük kanamanız leke şeklinde mi geliyor
Merhaba benim sorunum yoktu, hastasonu grip gibi bi rahatsızlık geçirdim.( bağırsaklarda gaz birikmiş) Bu sebeple pazartesi acile gittim. Gebelik ihtimalim de olduğı içim betama bayıldı ve 3.49 çıktı sonuç. Perşembe akşamı ise kanamam oldu, cuma akşamı özele giderek test yaptırdım ve 248 çıktı sonuç. Ve o günden beri de sürekli lekelenmem mevcut. Bugün doktora gittim, çok erken bir kanama yerleşme olamaz dedi. Hatta kimyasal riski de var dedi ve tekrar betama baktı. 590a yükselmiş. Çarşamba aynı saatte tekrar betaya bakacaklar, eğer 1000 üstü olursa progestana başlayacak. Şimdi başlarsak, olası dış gebelikte süreci zorlaştırırz dedi. Biz bu ay denedik sadece. Bu saat itibariyle 4.haftaya girdik
Aaa benim de kız geçiyor vallahi bu gidişle ikimiz de şehzade annesi olcazGönlümden kız geçiyor ama benimaman neyse sağlıklı olsun da
Benim de beyaz ve şeffaf var artmış şekilde ama sarı enfeksiyon diye biliyorum başta sarıydı benimki nerdeyse saatte bir çamaşır değiştirdim eğer kaşıntı yoksa korkulcak bir şey değilmiş ama bol su iç ve çişini tutma hiç araştırıyo musun bilmiyorum ama artık çiş tutma olayı bizim için tehlikeliYa hamiş yada hamislikte tecrübeli kızlar size bir sorum var. Bugün çok akıntım var ama akıntı baya sarı. Tuvalet sonrası peceteye silince peçete resmen sarı oldu ve biraz sümüksü. Benim hep akıntım var aslında ama bugün fazla olması kafama takıldı
Ya evet ve sanırım sen soyleyince su an buldum sebebini. Ben hayatta gece tuvaleti gelmeyen bir insandım 1 haftadır geliyor ve uykum bolunmesin diye tutuyorum heralde ondan olduBenim de beyaz ve şeffaf var artmış şekilde ama sarı enfeksiyon diye biliyorum başta sarıydı benimki nerdeyse saatte bir çamaşır değiştirdim eğer kaşıntı yoksa korkulcak bir şey değilmiş ama bol su iç ve çişini tutma hiç araştırıyo musun bilmiyorum ama artık çiş tutma olayı bizim için tehlikeli
Bende bekliyorum ayın 20sini inş olmuştur vitaminlere baktırdım hepsi normal d vitamini ce folik kullanıyorumBen de baktırcam inşallah. Benim d düşüktü işte
Benimde sarı ve yoğun gibi enfeksiyon mu kaşıntı yok ama su da bol içerim neyden oluyor muşYa evet ve sanırım sen soyleyince su an buldum sebebini. Ben hayatta gece tuvaleti gelmeyen bir insandım 1 haftadır geliyor ve uykum bolunmesin diye tutuyorum heralde ondan oldukaşıntı yok çok şükür
Tutma canım çok zararlı mesane sarkması idrar kaçırma gibi bir sürü yan etkileri oluyomuşYa evet ve sanırım sen soyleyince su an buldum sebebini. Ben hayatta gece tuvaleti gelmeyen bir insandım 1 haftadır geliyor ve uykum bolunmesin diye tutuyorum heralde ondan oldukaşıntı yok çok şükür
İnşAllah sanada nasip olur cnm benmOy kuzum benimvallahi bildiğim bir konu değil malum
Amin kuzum aminnnnnİnşAllah sanada nasip olur cnm benm
bence var cnm gördüm çizgiyiKızlar merhaba ovulasyon testinde 27 Şubat'ta piki gördüm 28inde silikleşmeye başlamıştı muhtemelen yumurta çatladı. Bat 15 Şubat ama 13 Şubat'ta kendimi tutamayıp test yaptım ilk 5 dk içinde hafif gölge gibi silik çizgi oluştu ama kuruyunca yok oldu sizce gebelik var mıdır
Testte hiç oynama yapmadım