Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ay çok sevindim gerçekten yaaa 🥺🥺🥺🥺💘💘💘
Çok teşekkür ederim cnm ama güvenemiyorum malesef şansa yağmurlu bugün burda hava yoksa kan vericektim ve eczaneden kaset test alıcaktım çünkü bunlar çok değişik bi test yanıltıcı üretenin ben ...... 😂
Ovulasyon testide böyle çıktı

Eklentiler

• 8CDBA657-EF80-401F-98E5-73B0DD5FFF61.jpeg
    8CDBA657-EF80-401F-98E5-73B0DD5FFF61.jpeg
    107,1 KB · Görüntüleme: 66
Çok teşekkür ederim cnm ama güvenemiyorum malesef şansa yağmurlu bugün burda hava yoksa kan vericektim ve eczaneden kaset test alıcaktım çünkü bunlar çok değişik bi test yanıltıcı üretenin ben ...... 😂
Ovulasyon testide böyle çıktı
Kuzum gebelik de yap bakalım 😍

Kızlar lütfen bakın yarın regl günüm
Canım benim test yaniltmiyorsa hamilesin. Zaten ben biliyodum senden bu ay güzel haber alacağımızı 😍 adet olcakmis gibi karnının agridigina üzülme bende yaşadım o ağrıları birebir aynıydı nerdeyse 💓

günaydın kızlar. BAT bugün hala test yapmadım. öğle arası gidip kan vereceğim. Dua edin bana. Hepimiz hayırlı güzel haberler alalım sevinelim.

son 3 aylık adet tarihlerimi girdiğimde uygulama da BAT 15 Mart gösteriyordu. Son adet tarihim 16 Şubat normalde. Yani dün de bugün de beklenen adet tarihim oldu benim:) Dün sabrettim bugün kan vereyim istedim. Normalde adet gecikmesi yaşamam son birkaç aydır da 3-4 gün erken oluyordum. Belirtilerim bayadır var.

son 3 aylık adet tarihlerimi girdiğimde uygulama da BAT 15 Mart gösteriyordu. Son adet tarihim 16 Şubat normalde. Yani dün de bugün de beklenen adet tarihim oldu benim:) Dün sabrettim bugün kan vereyim istedim. Normalde adet gecikmesi yaşamam son birkaç aydır da 3-4 gün erken oluyordum. Belirtilerim bayadır var.
Verdiniz mi test

X