- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
canım inşallah vardır, senin yerine bende heyecanlandım . Bu ay nedense de hamile kalabileceğini hep hissettimHayırlısı cnm çok değişik duygular içindeyim kızımıda sütten kestim 2 gün önce eğer hamileysem tesadüfe bak
evet canm hissettin umarım hamileyimdir canmcanım inşallah vardır, senin yerine bende heyecanlandım . Bu ay nedense de hamile kalabileceğini hep hissettim
Bende de vardiii merak etme oluyor böyleKuzu test çok yanılttı ya inanasım gelmiyor bir türlü karın ağrım var
Ay çok sevindim gerçekten yaaaKızlar lütfen bakın yarın regl günüm
Çok teşekkür ederim cnm ama güvenemiyorum malesef şansa yağmurlu bugün burda hava yoksa kan vericektim ve eczaneden kaset test alıcaktım çünkü bunlar çok değişik bi test yanıltıcı üretenin ben ......Ay çok sevindim gerçekten yaaa
Kuzum gebelik de yap bakalımÇok teşekkür ederim cnm ama güvenemiyorum malesef şansa yağmurlu bugün burda hava yoksa kan vericektim ve eczaneden kaset test alıcaktım çünkü bunlar çok değişik bi test yanıltıcı üretenin ben ......
Ovulasyon testide böyle çıktı
Yaptım cnm çıktı yine ama çok silik çıktıKuzum gebelik de yap bakalım
Sabaha kadar yaptığım testler iki tane daha var onlarda silik ilk yaptığım tek biraz koyu çıkmış ben boşuna güvenmiyorum demiyorumKuzum gebelik de yap bakalım
Hayırlısı kuzum, ama bence varSabaha kadar yaptığım testler iki tane daha var onlarda silik ilk yaptığım tek biraz koyu çıkmış ben boşuna güvenmiyorum demiyorum
Keşke bende eşimde sizler gibi düşünsek ikimizde bu testin kurbanıyız bana diyoki sakın heveslenme bu geçen ay da böyle çıkardı ben bile işesem benmkininide pozitif çıkarır adam haklıHayırlısı kuzum, ama bence var
AhahahhahKeşke bende eşimde sizler gibi düşünsek ikimizde bu testin kurbanıyız bana diyoki sakın heveslenme bu geçen ay da böyle çıkardı ben bile işesem benmkininide pozitif çıkarır adam haklı
İnşAllah cnm Gaziantep’e gidecektik bayram da bakalım İnşAllah hamileyimdirde düşünürüz yolculuğu artıkAhahahhahinşallah doğrudur kuzum
İnşallah kuzum İnşallahİnşAllah kuzum Gaziantep’e gidecektik bayram da bakalım İnşAllah hamileyimdirde düşünürüz yolculuğu artık
Dua edin cnmİnşallah kuzum İnşallah
Canım benim test yaniltmiyorsa hamilesin. Zaten ben biliyodum senden bu ay güzel haber alacağımızıKızlar lütfen bakın yarın regl günüm
hayırlı güzel haberler alalım inşallahBenimde bire bir aynı bata 8 gün var göğüslerim şişti ve aşırı hassas arada sağ kasıkta da batmalar oluyor
Verdiniz mi testson 3 aylık adet tarihlerimi girdiğimde uygulama da BAT 15 Mart gösteriyordu. Son adet tarihim 16 Şubat normalde. Yani dün de bugün de beklenen adet tarihim oldu benim:) Dün sabrettim bugün kan vereyim istedim. Normalde adet gecikmesi yaşamam son birkaç aydır da 3-4 gün erken oluyordum. Belirtilerim bayadır var.
öğle arası gidip kan vereceğim.Verdiniz mi test