Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar dun devletin acil bölümüne gittim şu lekelenme için tam 5 haftalık bu arada vajinalden baktı kese gözükmedi çok korkuyorum dış gebelikten falan değer 2600 çıktı iki gün sonra tekrar kan vericem

Kızlar benim bat 24 mart yani daha 9 gün var sadece bel ağrım var sizce ne zaman test yapayım ne yapayım bana bi akıl verin

Ben o gün gelse hemen test yapacağım…
Belirtiler adet belirtileriyle çok benzer olduğu için ikilem yaşıyorum. Bel ve sırt ağrım çok yoğun bir şekilde var 10 gündür. normalde adet günümden bir iki gün önce göğüslerimde ağrı olur ancak yine 10 gündür göğüslerimin sadece uç bölgesinde çok ağrı var acıyo gibi de aynı zamanda. Duygu geçişlerimde çok sert hem çok sinirli hem çok duygusalım bugünlerde. 2 gün önce evde test yaptım tek çizgiydi ama bilemiyorum. bugün daha sabretmeyi deneyeceğim.

İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur ben de çok heyecanlıyım hepimiz adına. Sağlıklı bebekler gelir inşallah

Bilgilendieirsen çok sevinirim inşallah bebişin iyidir sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim büyük kanamanız leke şeklinde mi geliyor
Merhaba değerim bugün 2 katına çıkmamış ne yazıkki ancak alt limitler içersinde. Bazı kişilerde 72 saatte 2 katına çıkıyormuş. Artışımı anlamlı buldu, bu sebeple takibe devam edeceğiz. Gelecek hafta keseyi görürsek dış gebelik olmadığına da emin oluruz dedi. Progestana başladım. 1 hafta kullan şimdilik dedi

İnşallah sonu güzel olur

Kanaman ne durumda

Sabah yoktu işteyim, henüz lavaboya gitmedim ama eskiye göre daha az, kahve pembe arası günlük akıntı kadar en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…