- 13 Aralık 2015
- 856
- 699
- 30
Sende belirti var mı az kaldı ikimizin batabence var cnm gördüm çizgiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende belirti var mı az kaldı ikimizin batabence var cnm gördüm çizgiyi
Kuzu yok bende belirti ve dünde test yaptım negatif zaten kızımıda sütten kestim dün göğüsler aldı başını gidiyor kızım desen huysuz bakalım regl olmadan biraz atlatırım umarımSende belirti var mı az kaldı ikimizin bata
Bende test yaptım negatif çıktı önümüzdeki aya bakcaz o zamannKuzu yok bende belirti ve dünde test yaptım negatif zaten kızımıda sütten kestim dün göğüsler aldı başını gidiyor kızım desen huysuz bakalım regl olmadan biraz atlatırım umarım
Kuzu yok bende belirti ve dünde test yaptım negatif zaten kızımıda sütten kestim dün göğüsler aldı başını gidiyor kızım desen huysuz bakalım regl olmadan biraz atlatırım umarım
Bende test yaptım negatif çıktı önümüzdeki aya bakcaz o zamann
Hakkımızda hayırlısı canm önümüzdeki aya İnşAllahBende test yaptım negatif çıktı önümüzdeki aya bakcaz o zamann
İnşAllahHissediyorum Nisan ayı olcak buralar
benim belirtilerim de 10 gün kala başladı. BAT bugün wc ye girmeye korkuyorum:)Kızlar benim bat 24 mart yani daha 9 gün var sadece bel ağrım var sizce ne zaman test yapayım ne yapayım bana bi akıl verin
Ben o gün gelse hemen test yapacağım…benim belirtilerim de 10 gün kala başladı. BAT bugün wc ye girmeye korkuyorum:)
Belirtiler adet belirtileriyle çok benzer olduğu için ikilem yaşıyorum. Bel ve sırt ağrım çok yoğun bir şekilde var 10 gündür. normalde adet günümden bir iki gün önce göğüslerimde ağrı olur ancak yine 10 gündür göğüslerimin sadece uç bölgesinde çok ağrı var acıyo gibi de aynı zamanda. Duygu geçişlerimde çok sert hem çok sinirli hem çok duygusalım bugünlerde. 2 gün önce evde test yaptım tek çizgiydi ama bilemiyorum. bugün daha sabretmeyi deneyeceğim.Ben o gün gelse hemen test yapacağım…
İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur ben de çok heyecanlıyım hepimiz adına. Sağlıklı bebekler gelir inşallahBelirtiler adet belirtileriyle çok benzer olduğu için ikilem yaşıyorum. Bel ve sırt ağrım çok yoğun bir şekilde var 10 gündür. normalde adet günümden bir iki gün önce göğüslerimde ağrı olur ancak yine 10 gündür göğüslerimin sadece uç bölgesinde çok ağrı var acıyo gibi de aynı zamanda. Duygu geçişlerimde çok sert hem çok sinirli hem çok duygusalım bugünlerde. 2 gün önce evde test yaptım tek çizgiydi ama bilemiyorum. bugün daha sabretmeyi deneyeceğim.
Amin inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Dileyen isteyen herkese nasip etsin.İnşallah gönlünüzden geçtiği gibi olur ben de çok heyecanlıyım hepimiz adına. Sağlıklı bebekler gelir inşallah
Merhaba değerim bugün 2 katına çıkmamış ne yazıkki ancak alt limitler içersinde. Bazı kişilerde 72 saatte 2 katına çıkıyormuş. Artışımı anlamlı buldu, bu sebeple takibe devam edeceğiz. Gelecek hafta keseyi görürsek dış gebelik olmadığına da emin oluruz dedi. Progestana başladım. 1 hafta kullan şimdilik dediBilgilendieirsen çok sevinirim inşallah bebişin iyidir sana sıkı sıkı tutunmuştur rabbim büyük kanamanız leke şeklinde mi geliyor
İnşallah sonu güzel olurMerhaba değerim bugün 2 katına çıkmamış ne yazıkki ancak alt limitler içersinde. Bazı kişilerde 72 saatte 2 katına çıkıyormuş. Artışımı anlamlı buldu, bu sebeple takibe devam edeceğiz. Gelecek hafta keseyi görürsek dış gebelik olmadığına da emin oluruz dedi. Progestana başladım. 1 hafta kullan şimdilik dedi
Kanaman ne durumdaMerhaba değerim bugün 2 katına çıkmamış ne yazıkki ancak alt limitler içersinde. Bazı kişilerde 72 saatte 2 katına çıkıyormuş. Artışımı anlamlı buldu, bu sebeple takibe devam edeceğiz. Gelecek hafta keseyi görürsek dış gebelik olmadığına da emin oluruz dedi. Progestana başladım. 1 hafta kullan şimdilik dedi
Ayy ben baya görüyorum çizgiyi :)))Kızlar lütfen bakın yarın regl günüm
HamilesinKızlar lütfen bakın yarın regl günüm