Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bu hamile kalan arkadaş ayrıldı galiba . sorunun ne olduğunu ve ne şekilde hamile kaldığını bilen var mı
Merhaba benim sorunum yoktu, hastasonu grip gibi bi rahatsızlık geçirdim.( bağırsaklarda gaz birikmiş) Bu sebeple pazartesi acile gittim. Gebelik ihtimalim de olduğı içim betama bayıldı ve 3.49 çıktı sonuç. Perşembe akşamı ise kanamam oldu, cuma akşamı özele giderek test yaptırdım ve 248 çıktı sonuç. Ve o günden beri de sürekli lekelenmem mevcut. Bugün doktora gittim, çok erken bir kanama yerleşme olamaz dedi. Hatta kimyasal riski de var dedi ve tekrar betama baktı. 590a yükselmiş. Çarşamba aynı saatte tekrar betaya bakacaklar, eğer 1000 üstü olursa progestana başlayacak. Şimdi başlarsak, olası dış gebelikte süreci zorlaştırırz dedi. Biz bu ay denedik sadece. Bu saat itibariyle 4.haftaya girdik :anneadayı::nazar:

Kızlar devletteki acile gidicem birazdan şu kahverengi akıntılar için ama geçen sefer de kese gözükmesine rağmen ilaç vermedi bebeğim tutunamamıştı şimdi yine gidicem maddi durumum yok özel için devlette kalp atışı duymadan pırogestıron veremeyiz diyor ne yapıcam lütfen bir akıl verin

Kızlar devletteki acile gidicem birazdan şu kahverengi akıntılar için ama geçen sefer de kese gözükmesine rağmen ilaç vermedi bebeğim tutunamamıştı şimdi yine gidicem maddi durumum yok özel için devlette kalp atışı duymadan pırogestıron veremeyiz diyor ne yapıcam lütfen bir akıl verin
Ben yerleşme kanaması yaşayınca daha keseyi bile görmeden progestan verdi bana doktor. Kafana göre kullan diye tavsiye vermek istemiyorum zor bi durum 🤔

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 9+3 olduk ama en başından beri bende akşam ve gece bulantıları çok fazla son bir haftadır gece gündüz devam ediyor ama bu akşam ve gece bulantıları çok kötü daha önceki gebeliğinde gece bulantısı yaşayan oldu mu 😔

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size biz bugün 9+3 olduk ama en başından beri bende akşam ve gece bulantıları çok fazla son bir haftadır gece gündüz devam ediyor ama bu akşam ve gece bulantıları çok kötü daha önceki gebeliğinde gece bulantısı yaşayan oldu mu 😔
Bende senin kadar bulanti yok canım ama bazen bi kaç kez öğürme geliyor ara ara sabah akşam farketmiyor. Bana doktorum prilam dr diye bi ilaç verdi ama beni çok zorlayan bir bulantı yasamadigim için kullanmadım. Umarım en kısa zamanda geçer seninki de🤲

Bende senin kadar bulanti yok canım ama bazen bi kaç kez öğürme geliyor ara ara sabah akşam farketmiyor. Bana doktorum prilam dr diye bi ilaç verdi ama beni çok zorlayan bir bulantı yasamadigim için kullanmadım. Umarım en kısa zamanda geçer seninki de🤲
😔 Vallahi bilgili olduğum bir konu olsa seve seve yardım ederdim inşallah geçer kuzum
Amin kızlar inşallah gerçekten çok zormuş 😔

Senin bebeği aşırı erkek hissediyorum ya nolur öğrenince yaz ☺️

X