Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Çok teşekkür ederim canım içimi bir nebze olsun rahatlattın çok zor buldum kaybetmek çok kötü olur rabbim bana bağışlasın
Korkularımız geçmiyor malesef bende de takıntı oldu her tuvalete gidince çamaşırıma bakıyorum kan vs bişey var mı diye iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Merhaba canım
Sen yine de tedbir amaçlı git kuzum belki ilaç verir

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Bat 16 mart ve dün kahverengi lekelenme vardı sonrasında sadece peçetede gördüm. Sağ kasık ve göbeğimin arasında bi yerde de ağrı var. Ara ara da belime ağrı giriyor. Dün lekelenmeyi görünce yerleşme kanaması olabilir diye düşünerek bugün sabah test yaptım fakat negatif çıktı. Sizce testi erken mi yaptım beklemeli miyim?

Merhabalar bende yeni katıldım aranızda test ile yumurtlama değerlendirdik adetim 23 martta kaç gündür buralarda yorum okuyorum belirti VS. Bu erken hamilelik testini ne zaman yapmalıyım sizce yumurtlama 6 marttı
Benim yumurtlama 4 marttı 20 mart regl günüm. Bugün erken gebelik yaptım negatif

Başka doktorlara görün canm

Geç döllenme olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…