Korkularımız geçmiyor malesef bende de takıntı oldu her tuvalete gidince çamaşırıma bakıyorum kan vs bişey var mı diyeÇok teşekkür ederim canım içimi bir nebze olsun rahatlattın çok zor buldum kaybetmek çok kötü olur rabbim bana bağışlasın
Amin amin inşallah tek duam bu benim deKorkularımız geçmiyor malesef bende de takıntı oldu her tuvalete gidince çamaşırıma bakıyorum kan vs bişey var mı diyeiyi düşünelim iyi olsun sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Ooo o zaman yine iyi kuzum annenlerden de oradaAllah'tan benim ailemde gidicegimiz yerde ama asıl kalacağımız yer kaynana evi. Kendimi bir oraya bir oraya aticam artık doğurana kadar sonrası Allah kerim
Merhaba canımKızlar merhaba aranızda
Yeniyim daha önceden de gebelik kayıplarım var ve dah 1 hafta bile olmadı teste göreli bu gün sümüksü kahverengi akıntı gördüm lavoboya giderken genetik testlerimiz güzel çıkmıştı pıhtılaşma testi de MTHFR(A1298C) heterozigot PAI_1 (4G/5G) 4G/4G çıktı iki genimde ama doktorlar iğneyle gerek yok diyor ve daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duymadım doktora gidiyorum kalp atışı duymadan ilaç veremem diyip yolliyorlar çok çaresiz hissediyorum kendimi
Olmasa yarın gidicem canım inşallah verirMerhaba canım
Sen yine de tedbir amaçlı git kuzum belki ilaç verir
Sen stres yapma kuzum, inşallah bebiş seninledirOlmasa yarın gidicem canım inşallah verir
Ay inşallah çok bekledim o kadar şey yaşadım ki rabbim bana bağışlasın dualarınızı bekliyorum kardeşlerimSen stres yapma kuzum, inşallah bebiş seninledir
Tek tesellimOoo o zaman yine iyi kuzum annenlerden de orada
Bir derdim var kısmının müdavimi olcam galibaKıyamamgerçekten zor bir dönem seni bekliyor
20 mart regl günüm. Erken gebelik yaptım ama negatifGünaydın hamişler ve hamiş adayları nasılsınız? bu sabah test yapıp da çift çizgi gören var mı aranızda
Benim yumurtlama 4 marttı 20 mart regl günüm. Bugün erken gebelik yaptım negatifMerhabalar bende yeni katıldım aranızda test ile yumurtlama değerlendirdik adetim 23 martta kaç gündür buralarda yorum okuyorum belirti VS. Bu erken hamilelik testini ne zaman yapmalıyım sizce yumurtlama 6 marttı
Bir derdim var kısmının müdavimi olcam galiba
Cnm bende buğün kızımı sütten kestim onunla uğraşıyorum çok duygusalımKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor@Anac ana sevdaxx45 @kendimdebilmiyorum @kirpii crn_21 ve diğer kızlar aklıma gelenleri etiketledim
Başka doktorlara görün canmKızlar merhaba aranızda
Yeniyim daha önceden de gebelik kayıplarım var ve dah 1 hafta bile olmadı teste göreli bu gün sümüksü kahverengi akıntı gördüm lavoboya giderken genetik testlerimiz güzel çıkmıştı pıhtılaşma testi de MTHFR(A1298C) heterozigot PAI_1 (4G/5G) 4G/4G çıktı iki genimde ama doktorlar iğneyle gerek yok diyor ve daha önceki gebeliklerimde hiç kalp atışı duymadım doktora gidiyorum kalp atışı duymadan ilaç veremem diyip yolliyorlar çok çaresiz hissediyorum kendimi
Geç döllenme olabilir cnmArkadaşlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Bat 16 mart ve dün kahverengi lekelenme vardı sonrasında sadece peçetede gördüm. Sağ kasık ve göbeğimin arasında bi yerde de ağrı var. Ara ara da belime ağrı giriyor. Dün lekelenmeyi görünce yerleşme kanaması olabilir diye düşünerek bugün sabah test yaptım fakat negatif çıktı. Sizce testi erken mi yaptım beklemeli miyim?
Ben 6 gün önce erken gebelik testi yaptığımda yok gibi bir silik çizgi vardı. Kalp gözümüzle görüyordukKan testimde ise sonuç 3.49du. İki gün sonra ise buraya attığım şekilde daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Bugün direkt kan testiyle öğrendim. O yüzden sabredin derim
Öyle yapıcam canımBaşka doktorlara görün canm