- 9 Mart 2023
- 3.480
- 6.172
Ay ben hamileyimimkanın varsa en doğru sonucu kanda alırsın canım, bence de yaptır.Akşama güzel habelerini alırız inşallah
Ben 6 gün önce erken gebelik testi yaptığımda yok gibi bir silik çizgi vardı. Kalp gözümüzle görüyordukK
kuzu öyle ama ne bileyim çıkn çok sonuçta 6 gün kala
Belirtin varmı kuzu hayırlısı olsun cnmBen 6 gün önce erken gebelik testi yaptığımda yok gibi bir silik çizgi vardı. Kalp gözümüzle görüyordukKan testimde ise sonuç 3.49du. İki gün sonra ise buraya attığım şekilde daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Bugün direkt kan testiyle öğrendim. O yüzden sabredin derim
Aslında ilk belirtim belirtisizlik oldu. Adet öncesi bacaklarım ağrır, göğüslerim şişer/acır/hassaslaşır vs hiç biri olmadı. Hayatımda hiç yaşamadığım gaz sancısı yaşadım bir hafta, bence bu da belirtiydi. Bir de yerleşme öncesi insanlar hasta olur derler, sanırım onu da yaşadımBelirtin varmı kuzu hayırlısı olsun cnm
Bu dediklerin adete 1 hafta kala mi başladı yoksa adetin gecikmesinden sonra mi canım?Aslında ilk belirtim belirtisizlik oldu. Adet öncesi bacaklarım ağrır, göğüslerim şişer/acır/hassaslaşır vs hiç biri olmadı. Hayatımda hiç yaşamadığım gaz sancısı yaşadım bir hafta, bence bu da belirtiydi. Bir de yerleşme öncesi insanlar hasta olur derler, sanırım onu da yaşadımburnum hala açılmadı. Ekstra olarak çaykolik biri olarak çay tatsız geliyor 2-3 gündür. İçemiyorum. Sadece limonla. Ve hafif mide bulantısı yaşadım kahvaltıda
Bat 13 mart. Geçen hafta cumartesiden itibaren yaşadım belirtileri. Hep hissetmiştim ne yalan söyleyeyim ama röntgene vs girince umudumu kaybetmiştim.Bu dediklerin adete 1 hafta kala mi başladı yoksa adetin gecikmesinden sonra mi canım?
Ya ne güzel Allah tamamina erdirsin kuzum darısı başımızaAslında ilk belirtim belirtisizlik oldu. Adet öncesi bacaklarım ağrır, göğüslerim şişer/acır/hassaslaşır vs hiç biri olmadı. Hayatımda hiç yaşamadığım gaz sancısı yaşadım bir hafta, bence bu da belirtiydi. Bir de yerleşme öncesi insanlar hasta olur derler, sanırım onu da yaşadımburnum hala açılmadı. Ekstra olarak çaykolik biri olarak çay tatsız geliyor 2-3 gündür. İçemiyorum. Sadece limonla. Ve hafif mide bulantısı yaşadım kahvaltıda
Amin, darısı en güzel şekilde sizlerin başınaYa ne güzel Allah tamamina erdirsin kuzum darısı başımıza
TebriklerrrAy ben hamileyim
Teşekkür ederim, sizinkini gördüğümde çok sevinmiştim; size de hayırlı olsunTebriklerrr
AminAmin, darısı en güzel şekilde sizlerin başına
6 gün daha gelmezse kan testi verip bir doktora gozukungünüm geçiyor ama kaset test negatif 4 gün geçti ne yapmalı
A.s Kuzum İnşAllahHerkese slm lar.. Benım regl bitti.. İnşallah bu ay vakıt bulabilirsek yumurtlamayı takıp etcez.. Bat 1 Nisan.. İnş şaka değil hayaller gercek olur
Bu arada eğer hormonlarınızda ya da eşinizin spermlerinde vs bir sorun yoksa mutlaka ovulasyon testi kullanın arkadaşlar. Biz bu ay sadece 2-3 günü değerlendirdik ve çok şükğr doğru zamanlara denk geldi o günler de
Bnde gördüm sanki kuzuMerhaba hanımlar, ben büyük ihtimal hayal görüyorum ama gölge var sanki bir bakar mısınızreglime 6 gün var