Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

K

kuzu öyle ama ne bileyim çıkn çok sonuçta 6 gün kala
Ben 6 gün önce erken gebelik testi yaptığımda yok gibi bir silik çizgi vardı. Kalp gözümüzle görüyorduk Kan testimde ise sonuç 3.49du. İki gün sonra ise buraya attığım şekilde daha belirgin bir silik çizgi çıktı. Bugün direkt kan testiyle öğrendim. O yüzden sabredin derim

Belirtin varmı kuzu hayırlısı olsun cnm

Belirtin varmı kuzu hayırlısı olsun cnm
Aslında ilk belirtim belirtisizlik oldu. Adet öncesi bacaklarım ağrır, göğüslerim şişer/acır/hassaslaşır vs hiç biri olmadı. Hayatımda hiç yaşamadığım gaz sancısı yaşadım bir hafta, bence bu da belirtiydi. Bir de yerleşme öncesi insanlar hasta olur derler, sanırım onu da yaşadım burnum hala açılmadı. Ekstra olarak çaykolik biri olarak çay tatsız geliyor 2-3 gündür. İçemiyorum. Sadece limonla. Ve hafif mide bulantısı yaşadım kahvaltıda

Bu arada eğer hormonlarınızda ya da eşinizin spermlerinde vs bir sorun yoksa mutlaka ovulasyon testi kullanın arkadaşlar. Biz bu ay sadece 2-3 günü değerlendirdik ve çok şükğr doğru zamanlara denk geldi o günler de

Bu dediklerin adete 1 hafta kala mi başladı yoksa adetin gecikmesinden sonra mi canım?

Ya ne güzel Allah tamamina erdirsin kuzum darısı başımıza

Herkese slm lar.. Benım regl bitti.. İnşallah bu ay vakıt bulabilirsek yumurtlamayı takıp etcez.. Bat 1 Nisan.. İnş şaka değil hayaller gercek olur

Canım ben bugün yaptım da seninki kaç gün içinde silikleşti. Acaba

Merhaba hanımlar, ben büyük ihtimal hayal görüyorum ama gölge var sanki bir bakar mısınız reglime 6 gün var

Eklentiler

• 20230311_135758.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…