Evet sanırım erken, teşekkür ederim.6 gün çok erken. En iyisi bat geçerse yapmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanırım erken, teşekkür ederim.6 gün çok erken. En iyisi bat geçerse yapmak
evett kuzu çok sabırsızımAy kuzum ama sen çok sabırsızsınn. Biraz daha sabret daha çok erken
tabiki canım ederim.. Allah en kısa sürede yüzünü ve yüzümüzü güldürsünAllah razı olsun canım. Öyle yapmaya çalışacam. Lütfen dualarında bana da yer ver
Bazen yumurtlamada da kanama görülebilir
Daha önceden hiç yaşamamıştım bu durumu Yaş 30 Sağlık sorunu olmasında inşallah yumurtlamadır . Teşekkürler kızlarYumurtlama olabilir kuzum
canım senin çatlama günün üzerinden 10 gün geçti mi? Benim bildiğim en en en erken döllenme sonrası 10 gün geçtikten sonra idrara hcg hormonu salgılanıyor. Bence onu düşünerek test yapmaya başlaevett kuzu çok sabırsızım
Bende de bi kere olmuştu bazen olabiliyor oylesinetabiki canım ederim.. Allah en kısa sürede yüzünü ve yüzümüzü güldürsün
Daha önceden hiç yaşamamıştım bu durumu Yaş 30 Sağlık sorunu olmasında inşallah yumurtlamadır . Teşekkürler kızlar
Siz zaten eşinizle birlikte bir ailesiniz.Birtanem Allahım sana da bana da hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin, biz de o kadar çok istiyoruz ki eşimle. Aile olmak istiyoruz artık, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize
canım pembe gelen kanın daha sonrasında pıhtı şeklinde koyu kahve olarak geldi mi? Akşam pembe olan kan, demin silerken peçede pıhtı şeklinde koyu kahveye dönmüş :SBende de bi kere olmuştu bazen olabiliyor oylesine
canım adetin devamı gelmediyse tekrar yarın sabah test yap bence, bana yerleşme kanaması gibi geldi seninkiKızlar erken gebelik testim pozitif çıkmıştı ama dün regl olup elendim zannetmiştim. Çünkü 1 lira büyüklüğünde olarak ifade edebileceğim kan gördüm çamaşırda. Leke falan değildi, direkt kandı. Dünden beri hiçbir şey gelmiyor. Sadece peçeteye silince hafif pembemsi bir akıncı görüyorum o kadar. Yerleşme olabilir mi acaba? Ay kafam çok karıştı
imkanın varsa en doğru sonucu kanda alırsın canım, bence de yaptır.Akşama güzel habelerini alırız inşallahAy inşallah, belirsizlik hiç sevmiyorum. İş çıkışı kan vereyim diyorum
Yok kuzum en az 8 gün diye biliyorumKızlar kanda en erken ne zaman çıkar gebelik? İlişkiden 5-6 gün sonra çıkar mı sizce net sonuç
Bat gecince yaptirin acele etmeyinKızlar kanda en erken ne zaman çıkar gebelik? İlişkiden 5-6 gün sonra çıkar mı sizce net sonuç
Anam bi dur hamileysen bile 6 gün kala vücudunun daha haberi yoktur az sabırKızlar bata 6 gün kla test yaptım negatif
Ben yine elendim
Hayır geçmedi kuzu kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ve hislerim kuvvetlidircanım senin çatlama günün üzerinden 10 gün geçti mi? Benim bildiğim en en en erken döllenme sonrası 10 gün geçtikten sonra idrara hcg hormonu salgılanıyor. Bence onu düşünerek test yapmaya başla
kuzu öyle ama ne bileyim çıkn çok sonuçta 6 gün kalaAnam bi dur hamileysen bile 6 gün kala vücudunun daha haberi yoktur az sabır