- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu ben ovulasyon testinden hiç anlamıyorum hiç kullanmadim
Tamam kuzumKuzu ben ovulasyon testinden hiç anlamıyorum hiç kullanmadim
Kuzu pik sayılır değerlendir istersen ama yarın daha pik olucak bence bnm öyle oluyor benmki böyleydiKızlar bu pik mi
Eki Görüntüle 3216151
Değerlendircem kuzumKuzu pik sayılır değerlendir istersen ama yarın daha pik olucak bence bnm öyle oluyor benmki böyleydi
ovulasyon testi değil mi bu? Benimki silikleşmedi, yine bi bakarımEki Görüntüle 3216106
Canım ben bugün yaptım da seninki kaç gün içinde silikleşti. Acaba
Canım bu yumurtlama değil. İkisi de aynı kırmızılıkta olmalıHanımlar bende yumurtlama takibi yapcam bu ay son reglim çarşamba bitti bugün bi ovulasyon testi yapayım dedim çift çizgi çıktı fotoyu da aticam şimdi. Bu kadar kısa sürede yumurtlama olur mi gercekten
Ama hiçbisry olmasa tek çizgi çıkması gerekmez miydiCanım bu yumurtlama değil. İkisi de aynı kırmızılıkta olmalı
Lh hormonu hepimizde belirli miktar varmış kuzum. Yumurtlama zamanı çoğalıyormuş. O yüzden ikisi de aynı kırmızılıkta olmalı yani. Hangi marka bu testAma hiçbisry olmasa tek çizgi çıkması gerekmez miydi
Benimki pik olduğunda böyleydi. Bugün, yarın ve sonraki günü değerlendirinKızlar bu pik mi
Eki Görüntüle 3216151
Ayyyyy çok sevindimmmmmmBenimki pik olduğunda böyleydi. Bugün, yarın ve sonraki günü değerlendirin
Az önce yanlış anlamışım sizi ertesi gün silikti ama kişisel sanırım bu, bazılarınınki 2-3 günde de çatlamıyormuşEki Görüntüle 3216106
Canım ben bugün yaptım da seninki kaç gün içinde silikleşti. Acaba
Benimkiler böyleydiAyyyyy çok sevindimmmmmm
Laboquick canım markasıLh hormonu hepimizde belirli miktar varmış kuzum. Yumurtlama zamanı çoğalıyormuş. O yüzden ikisi de aynı kırmızılıkta olmalı yani. Hangi marka bu test
Benim halsizlik fena bu aralar full yatış modundayimHiç girmiyorsunuz çok boşladınız yaaaaaaaaaaaaaaa üzülüyorum ama
Kuzu yarın tekrarlıcan mı testiBel , bacak ağrısı halsizlik ve açım ama canım ne istiyor bilmiyorum öyle işte aile dizisi varya kıvanç tatlitug un, onu izliyorum kafa dağıtmaca