Tabi ki var böyle bir ihtimal. Ama kesin diyemeyiz. Yine de bat günü en idealdir test için. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versinMerhaba kızlar. 1.5 yıldır evliyim, biz de yeni denemeye başladık, korunmayı bıraktık. Bu ay yumurtlamadan 6-7 gün sonra şiddetli kasık ağrılarım olmuştu (normalde böyle bir şey olmuyordu), ve geçmeyen bir şişkinliğim var. 13 mart regl günüm görünüyor, 6 gün kala erken test yaptım negatifti. Pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?
Amin, çok teşekkür ederim. İnşallah herkes istediği ve hayırlı olduğu zamanda güzel haberler alırTabi ki var böyle bir ihtimal. Ama kesin diyemeyiz. Yine de bat günü en idealdir test için. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin
Amin canım inşallahAmin, çok teşekkür ederim. İnşallah herkes istediği ve hayırlı olduğu zamanda güzel haberler alır
İnşAllah kuzu devm edicm bakalım sonuç ne olacakUmut var vallaa. Yuksek cikiyor atesin
Var cnmMerhaba kızlar. 1.5 yıldır evliyim, biz de yeni denemeye başladık, korunmayı bıraktık. Bu ay yumurtlamadan 6-7 gün sonra şiddetli kasık ağrılarım olmuştu (normalde böyle bir şey olmuyordu), ve geçmeyen bir şişkinliğim var. 13 mart regl günüm görünüyor, 6 gün kala erken test yaptım negatifti. Pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?
Ay hadi inşallahVar cnm
Bilgim yok ama iyi olduğunu duydumTeşekkür ederim peki testere dişli aslan pençesi konusunda bilginiz var mı
Bilgim yok ama iyi olduğunu duydum
Amin kuzum İnşAllahAy hadi inşallahAğzınızdan bal damlıyor Allah gönlüne göre versin inşallah senin de canım
Dur kız elenmedik daha, çok okudum sabahtan beri 6 gün daha erken sayılır. Bat günü yeniden yaparsın. Ben de aynı durumdayım. 13'ünde bir daha yapacağım regl olmazsam.Kızlar bata 6 gün kla test yaptım negatif
Ben yine elendim
Kuzu bu ayda gitti benden darısı sizeDur kız elenmedik daha, çok okudum sabahtan beri 6 gün daha erken sayılır. Bat günü yeniden yaparsın. Ben de aynı durumdayım. 13'ünde bir daha yapacağım regl olmazsam.
Hiç kullnamdım kuzu bilmiyorumTestere dişli aslan pençesi ve hayıt konusunda bilgisi olan yok mu .ne zaman kullanmaliyz ne zaman bırakmalıyız
Hiç kullnamdım kuzu bilmiyorum
6 gün çok erken. En iyisi bat geçerse yapmakMerhaba kızlar. 1.5 yıldır evliyim, biz de yeni denemeye başladık, korunmayı bıraktık. Bu ay yumurtlamadan 6-7 gün sonra şiddetli kasık ağrılarım olmuştu (normalde böyle bir şey olmuyordu), ve geçmeyen bir şişkinliğim var. 13 mart regl günüm görünüyor, 6 gün kala erken test yaptım negatifti. Pozitife dönme ihtimali var mıdır sizce?
Kızlar bata 6 gün kla test yaptım negatif
Ben yine elendim