Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Allah razı olsun canım. Öyle yapmaya çalışacam. Lütfen dualarında bana da yer ver
tabiki canım ederim.. Allah en kısa sürede yüzünü ve yüzümüzü güldürsün

Bazen yumurtlamada da kanama görülebilir
Yumurtlama olabilir kuzum
Daha önceden hiç yaşamamıştım bu durumu Yaş 30 Sağlık sorunu olmasında inşallah yumurtlamadır . Teşekkürler kızlar

Birtanem Allahım sana da bana da hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin, biz de o kadar çok istiyoruz ki eşimle. Aile olmak istiyoruz artık, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize
Siz zaten eşinizle birlikte bir ailesiniz.

Kızlar erken gebelik testim pozitif çıkmıştı ama dün regl olup elendim zannetmiştim. Çünkü 1 lira büyüklüğünde olarak ifade edebileceğim kan gördüm çamaşırda. Leke falan değildi, direkt kandı. Dünden beri hiçbir şey gelmiyor. Sadece peçeteye silince hafif pembemsi bir akıncı görüyorum o kadar. Yerleşme olabilir mi acaba? Ay kafam çok karıştı

canım adetin devamı gelmediyse tekrar yarın sabah test yap bence, bana yerleşme kanaması gibi geldi seninki

Merhba hanımlar birşey sormak istiyorum ya benim bugün regldan sonra 7. Günüm ve yumurtam 21 mm olmuş hemen iğne yaptık peki buna göre ben ne zaman adet olurum acaba ya bazıları yumurtalamadan 14 gün sonra diyor ama yine döngümdemi olurum acaba kafam çok karışık yani döngünün yedinci günü yumurtalama erken olucak sanırım

Dün böbrek ağrısıyla hastaneye gidince tomografi çekmek istediler beta hcg negatif çıktı ama yumurtlamam yeni bitti 5-6 gün önce sonra negatif çıkar mı diye düşünüyorum ah şu Umutlarımız

canım senin çatlama günün üzerinden 10 gün geçti mi? Benim bildiğim en en en erken döllenme sonrası 10 gün geçtikten sonra idrara hcg hormonu salgılanıyor. Bence onu düşünerek test yapmaya başla
Hayır geçmedi kuzu kendimi hamile gibi hissetmiyorum zaten ve hislerim kuvvetlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…