Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kuzu yarın tekrarlıcan mı testi
Adetim 1 gün gecikirse yapacağım, şimdi kendime baktım, yüzümde kılcal damarlarim yüzümü kaplamış, yüzümdeki tüyler uzamış, göğüsten omuzlarıma giden damarlar şahlanmış inanamadım, acele etmek istemiyorum artık, varsa vardır yoksa yoktur

Merhaba hanimlar
Bende yumurtlama takip ederek bu ayi degerlendirdim. Bat 20 mart
9 gun sonra insallah hamile haberinide veririm. 25 aylik bir oglum var. tekrar istiyoruz. Asiri yorgunluk, agiz kurulugu, bel agrisi var

Merhaba hanimlar
9 gun sonra insallah hamile haberinide veririm. 25 aylik bir oglum var. tekrar istiyoruz. Asiri yorgunluk, agiz kurulugu, bel agrisi var
Ben birinciyi yaparken korkuyorum maşallah

Haklısın kuzu ben tam bir test manyağı oldum elimde bolcana olunca

Merhaba hanimlar
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir benmde kızım 23 aylık bizde ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip ederse

Merhabalar bende yeni katıldım aranızda test ile yumurtlama değerlendirdik adetim 23 martta kaç gündür buralarda yorum okuyorum belirti VS. Bu erken hamilelik testini ne zaman yapmalıyım sizce yumurtlama 6 marttı

Merhabalar bende yeni katıldım aranızda test ile yumurtlama değerlendirdik adetim 23 martta kaç gündür buralarda yorum okuyorum belirti VS. Bu erken hamilelik testini ne zaman yapmalıyım sizce yumurtlama 6 marttı
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirir kuzu sabredebilrsen regl gününde yap yok edemzsen 4 5 gün kala yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…