Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

kendimdebilmiyorum kendimdebilmiyorum kuzu sen ateş takibi yapıyordun ya bende yapayım dedim dün 22:15 ölçtüm 36.8 çıktı adete 8 gün kala bu akşam yine ölçtüm aynı saatte 37.0 çıktı sence umut varmı 🤣
Arada bir rahim bölgesine iğne gibi batmalar oluyor oda buğün başladı birde sağ göğsümde sızlamalar var
Umut var vallaa. Yuksek cikiyor atesin

Çok sağol canım. Şu an ister istemez üzülüyorum. Ama kendimi bırakmayıp stres yapmamaya çalışacağım. Beslenmeme dikkat edeceğim. Umuyorum ki doğal yolla bir çocuğum daha olsun yeter fazlasnda gözüm yok😔
Canım çok geçmiş olsun. Ama dediğin gibi stres yapmayıp beslenmeye dikkat et. Sadece beslenmesini düzelterek bile hamile kalan okudum bu topikte. Allah'ın bir ol demesine bakar her şey. ♥️

Kızlar geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. 2 Mart gibi regl bitti. Demin günlük pedimde çok az ve açık pembe renkte kan gibi leke gördüm. Sabahtan bu yana da vajinada batma ve sırt ağrısı var. Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum daha yeni regl bitti. Regl da yeni bitti sayılır 8 gün ara ile bir daha regl da olmam heralde. Aklım bulandı gece gece..

Bazen yumurtlamada da kanama görülebilir
Kızlar geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. 2 Mart gibi regl bitti. Demin günlük pedimde çok az ve açık pembe renkte kan gibi leke gördüm. Sabahtan bu yana da vajinada batma ve sırt ağrısı var. Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum daha yeni regl bitti. Regl da yeni bitti sayılır 8 gün ara ile bir daha regl da olmam heralde. Aklım bulandı gece gece..

Yumurtlama olabilir kuzum

X