Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Gebelik testi mi yapmadım . Çünkü hiç belirtim yok. Adetten önce göğüslerim agrirdi o da yok. Geçen ay test yaptım beyaz çizgi çıktı heveslendim hüsran oldu. O nedenle yapmadım
Anldım canm regl gecikirse yap mutlaka bizede haber ver

Umut var vallaa. Yuksek cikiyor atesin

Canım çok geçmiş olsun. Ama dediğin gibi stres yapmayıp beslenmeye dikkat et. Sadece beslenmesini düzelterek bile hamile kalan okudum bu topikte. Allah'ın bir ol demesine bakar her şey.

Kızlar geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. 2 Mart gibi regl bitti. Demin günlük pedimde çok az ve açık pembe renkte kan gibi leke gördüm. Sabahtan bu yana da vajinada batma ve sırt ağrısı var. Yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum daha yeni regl bitti. Regl da yeni bitti sayılır 8 gün ara ile bir daha regl da olmam heralde. Aklım bulandı gece gece..

Canım çok geçmiş olsun. Ama dediğin gibi stres yapmayıp beslenmeye dikkat et. Sadece beslenmesini düzelterek bile hamile kalan okudum bu topikte. Allah'ın bir ol demesine bakar her şey.
Allah razı olsun canım. Öyle yapmaya çalışacam. Lütfen dualarında bana da yer ver

Bazen yumurtlamada da kanama görülebilir

Yumurtlama olabilir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…