Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kuzu hayır öyle düşünme bence hamilesin yarın ilk idarrla tekrr dene bi
yarın tekrarlıycam canım, yarın evliliyimizin 2ci senesi doluyor, çok istiyordum böyle haberle surpriz yapmayı, ama biz istiyince olmuyor.. bi de kayınvalidem eşime soruyormuş sürekkli, bu günde burda iyi doktor var ona götürelim demiş daha kötü oldum..

Kuzu her kez muhalefet olmayı çok sever kimse bizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğini umursamaz bu her yerde böyle malesef

Canım hiç üzülme büyük ihtimalle hamilesin stres iyi gelmez şu durumda bırak kim ne konuşuyorsa konuşsun. Bende geçen ay eşimin dogumgunune denk gelsin istiyodum öyle oldu senin de olcak inanıyorum

Kuzu her kez muhalefet olmayı çok sever kimse bizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğini umursamaz bu her yerde böyle malesef
anlamıyorlar, anlamarınıda gerçi çok beklemiyorumda, zaten süreç zor bizim için, bi de onlar zorlaştırıyor, eminim kötü niyetle yapmamıştır ama yapılmamalı..
Canım hiç üzülme büyük ihtimalle hamilesin stres iyi gelmez şu durumda bırak kim ne konuşuyorsa konuşsun. Bende geçen ay eşimin dogumgunune denk gelsin istiyodum öyle oldu senin de olcak inanıyorum
inşallah canım hala azıcık umudum var 15ci günde bile pozitive dönenler var

Kızlar çatlamayı gördükten sonra regl olana kadar ovulasyon testine devam ediyo musunuz? Bazen ayda iki kere oluyor diye okumuştum yumurtlama

Çok geçmiş olsun tekrar.. Allah bir daha yaşatmasın

Kızlar neler yapıyosunz

Valla şekerim adetin bitmesini bekliyorum 2 3 gun sonra randımanlı çalışmaya baslıyoruz bakalım bu ay ne olacak merak ediyorum.. Oğlumu Allah hemen nasip etmişti, ama bu sefer uğraşcam gibi geliyor.. Aslnda hala daha 2. cocuga karar verebılmıs degılım, ondan vardır bir hikmeti diyorum bu ay denıycem.. Olmazsa doktora Bi gideyim dıyorum, bende kılo problemi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…