iğnenin etkisi canım, iğne bünyeyi mahv ediyor, 12.ci gündeyim hala devam ediyoracaba iğnenin etkilerimi dedim bnde çok teşekkür ederim
peki test yaptınızmı hiçiğnenin etkisi canım, iğne bünyeyi mahv ediyor, 12.ci gündeyim hala devam ediyor
Yok kuzum. Evde var ama yapmıyorumCanm ovu testi kullanmıyormusun
10-11ci gün silik, bu gün negativ çıktıpeki test yaptınızmı hiç
Kullan cnmYok kuzum. Evde var ama yapmıyorum
Ya beni geriyorKullan cnm
İlk idrr olmasın yeter kuzu yoksa diğer türlü fark etmezYa beni geriyoryok su içme yok sıkışık ol yok böyle yok şöyle geriliyorum
Kuzu testlerde var çizgin üstteki hariç1
10-11ci gün silik, bu gün negativ çıktı
canım koyulaşması gerekmezmiyd? sabahdan ağlıyorum çok yoruldum artıkKuzu testlerde var çizgin üstteki hariç
Kuzu hayır öyle düşünme bence hamilesin yarın ilk idarrla tekrr dene bicanım koyulaşması gerekmezmiyd? sabahdan ağlıyorum çok yoruldum artık
yarın tekrarlıycam canım, yarın evliliyimizin 2ci senesi doluyor, çok istiyordum böyle haberle surpriz yapmayı, ama biz istiyince olmuyor.. bi de kayınvalidem eşime soruyormuş sürekkli, bu günde burda iyi doktor var ona götürelim demiş daha kötü oldum..Kuzu hayır öyle düşünme bence hamilesin yarın ilk idarrla tekrr dene bi
Kuzu her kez muhalefet olmayı çok sever kimse bizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğini umursamaz bu her yerde böyle malesefyarın tekrarlıycam canım, yarın evliliyimizin 2ci senesi doluyor, çok istiyordum böyle haberle surpriz yapmayı, ama biz istiyince olmuyor.. bi de kayınvalidem eşime soruyormuş sürekkli, bu günde burda iyi doktor var ona götürelim demiş daha kötü oldum..
Canım hiç üzülme büyük ihtimalle hamilesin stres iyi gelmez şu durumda bırak kim ne konuşuyorsa konuşsun. Bende geçen ay eşimin dogumgunune denk gelsin istiyodum öyle oldu senin de olcak inanıyorumyarın tekrarlıycam canım, yarın evliliyimizin 2ci senesi doluyor, çok istiyordum böyle haberle surpriz yapmayı, ama biz istiyince olmuyor.. bi de kayınvalidem eşime soruyormuş sürekkli, bu günde burda iyi doktor var ona götürelim demiş daha kötü oldum..
anlamıyorlar, anlamarınıda gerçi çok beklemiyorumda, zaten süreç zor bizim için, bi de onlar zorlaştırıyor, eminim kötü niyetle yapmamıştır ama yapılmamalı..Kuzu her kez muhalefet olmayı çok sever kimse bizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğini umursamaz bu her yerde böyle malesef
inşallah canım hala azıcık umudum var 15ci günde bile pozitive dönenler varCanım hiç üzülme büyük ihtimalle hamilesin stres iyi gelmez şu durumda bırak kim ne konuşuyorsa konuşsun. Bende geçen ay eşimin dogumgunune denk gelsin istiyodum öyle oldu senin de olcak inanıyorum
Ben devam etmiyorum canm sadece regl yakın belki hamilelikten pik yapar diye yapıyorum bazenKızlar çatlamayı gördükten sonra regl olana kadar ovulasyon testine devam ediyo musunuz? Bazen ayda iki kere oluyor diye okumuştum yumurtlama
Gelir gelmez yattm cok yorgundum canim kbakma..
Rahim ici temizlenmiş tamamen kurtaja gerek kalmadı. Doktorun dedigi sağlıksız gebelik ama bu 3.cu olmasi genetige gorunmeniz gerektigini düşünüyorum.
Pozitf gorur görmez mutlaka beta baktirin bu tarz dusukleri engelleriz dedi. Ama biz beta da bakalım dedi beta yarij cikcak çünkü özel polkinlige verdim ozel hsstsneler dolu...
.
k geçmiş olsun cnm doktordan sonra haber ver bize
Ya beni geriyoryok su içme yok sıkışık ol yok böyle yok şöyle geriliyorum
Kızlar neler yapıyosunz