Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Nerden baslasam nasil anlatsam 34 yasindayim 7 senedir evliyim son 2 senedir cocuk istiyorum, deniyoruz ve olmuyor olmuyor olmuyor. Her regli oldugumda aglama günlerim bitmiyor maalesef.

Emınım cok zor duygulardır.. Ben hep bu durumlarda hz. Zekeriyya a.s.ın kıssasını hatırlarım.. Kendisi yaşlı yani artık çocuk yapma olasılığı yok, eşi kısır.. Allaha bana bir evlat nasip et diyor ve Allah ona salihlerden bir evlat nasip ediyor.. Olmaz denılen sey oluyor.. Dusunsene ne İbret var.. Allah ol der ve olur.. Bir de koskoca peygamberler bile nelerle sınanmışlar, evlat sahıbı olmamıs lar.. Biz kimiz ki diyorum o zaman.. Hersey bir sınav ve hersey vaktine esir bu hayatta.. Bolca tevekkül etmek gerek..

Uzaktan maval okumak gibi gelıyor sizin hislerinizi anlayamam emınım ki.. Bir tanıdıgım 13 yıl sonra evlat sahıbı oldu.. Olmaz denen sey olabılıo bunhayatta.. Ümidinizi kaybetmeyin.. Cunku ümit rahmet, ümitsizlik şeytandandır.. Umarım yakın zamanda guzel haberler verirsiniz

Ne kadar şanslısınız bir evlat sahibi olmuşsunuz insallah Allah kısa zamanda 2. Evladiniz kucaginiza almayi nasip etsin
O ıcimde kopan fırtınalari anlatamam. Kimseye paylasamiyorum, eşime artik konusunu acmak istemiyorum yıpraniyoruz herkesten bi cocuk baskisi, daha düsünmüyorum diyorum ama koca bir yalan. Yoldan gecen her bebekli cocuklu aileye imrenerek bakar oldum.

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin kuzum

Cok tesekkur ederim. Insallah bende burda sevincimi paylasabilirim. Hayatimdaki hicbirsey kolay olmadi belkide buda onlardan birtanesi yada hic olmucak. Kimseyle paylasamiyorum, anlatamiyorum. Kendimden cok esime üzülüyorum, babaliktan yoksun birakiyomusum gibi hissediyorum.

Senin elinde olan bişey değil canım böyle düşünme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…