Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

geçen ay 16 sında olmuştum ondan yine aynı olur diye düşündüm 2-3 Mart pikti benim 4 ünde çatlama oldu dün yine aynı çıktı çatlama gibi hafif sızlama var kasıklarımda ama
Kuzu değişiyor işte ne zman yumurtlamayı gördüysn 14 gün hamile değilsen mutlaka regl olursun

Gelir gelmez yattm cok yorgundum canim kbakma..
Rahim ici temizlenmiş tamamen kurtaja gerek kalmadı. Doktorun dedigi sağlıksız gebelik ama bu 3.cu olmasi genetige gorunmeniz gerektigini düşünüyorum.

Pozitf gorur görmez mutlaka beta baktirin bu tarz dusukleri engelleriz dedi. Ama biz beta da bakalım dedi beta yarij cikcak çünkü özel polkinlige verdim ozel hsstsneler dolu...
.

k geçmiş olsun cnm doktordan sonra haber ver bize

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın

Çok geçmiş olsun tekrardan

Şuan sadece açık kahve lekelerim var duruyor sonra az bir şey geliyor duruyor. Sen b öyle diyince içimde kelebekler uçuşuyor
Benimde ilk belirtim o lekelerdi. Benimkiler siyaha yakın koyuydu ama değişkenlik gosteriyomus. İnşallah güzel haberler alırsın canım

Ay hadi İnşallah güzel haberler test neden yapmıyorsun kuzum
canım 30 yaş geç bir yaş değil ki, sonuçta mesleğe girene kadar yaş en erken 24 oluyor. Evlen, eşini tanı et derken her türlü 30 yaşını çok rahat buluyor ki benim birçok üniversiteden arkadaşım evli bile değiller . Öyle düşünme hiç

26 yaşında evlendim kuzum. İşim de vardı herşeyim iyiydi. Özelde çalışıyordum. Dedim istifa edeceğim kpss ye hazırlancam atanmadan da olmasın madem dedim. Sonra pandemi olunca bizim atamayı öyle geç açıkladılar ki 2 senemi çaldılar benden yani daha önceden deneyebilirdim. Nasip tabi. Allah ım hepimizin kucaklarınu doldursun inşallah

Çok geçmiş olsun canım . Şimdi nasılsın?
Düşük gerceklesti sanirim tutunamamis keseye benz3r bisey düştü ona bagli yapilar fln goturdum doktora inceledi rahim temizlenmis hicbisi kalmamis içeride kanamam agrim da bitti. 3 kimyasal olunca genetik tesy yaptırabilirsiniz dedi. Ama oglunuz varmis pihtilasma olamaz ki onuda doguramamaniz lazim dedi normalde yinede genelk istiyorsaniz genetik teste gidin isterseniz dedi.

Düşünmüyorum dedim çıktım suan iyiyim. Ama sanırım hamile kalmaya karar verirsem bigun gidip yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…