Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Sanırım bende üşeniyorum yapmaya.. Takip etmek bana göre değil 😅 ama tabi olmazsa bende baslıcam hiç bilmiyorum da nasıl yapılıo edılıo 😅
Normal gebelik testi gibi kuzum. Ama şöyle bir kuralı var hep aynı saatlerde yap. Yapmadan önce 1.5-2 saat su içme. Ve idrara sıkışık ol. Bunlar beni geriyor

Valla şekerim adetin bitmesini bekliyorum 😁 2 3 gun sonra randımanlı çalışmaya baslıyoruz😄 bakalım bu ay ne olacak merak ediyorum.. Oğlumu Allah hemen nasip etmişti, ama bu sefer uğraşcam gibi geliyor.. Aslnda hala daha 2. cocuga karar verebılmıs degılım, ondan vardır bir hikmeti diyorum 🤷‍♀️ bu ay denıycem.. Olmazsa doktora Bi gideyim dıyorum, bende kılo problemi de var🤦‍♀️
Bnmde bi kaç ay olmasa bnde gidebilirim doktora

Normal gebelik testi gibi kuzum. Ama şöyle bir kuralı var hep aynı saatlerde yap. Yapmadan önce 1.5-2 saat su içme. Ve idrara sıkışık ol. Bunlar beni geriyor
Kuzu böyle anlattığın gibi değil ilk idrr olmasın yeter yumurtlama gününse kop koyu çıkıyo zaten

ben ölçtürmedim ama acaba bu sefer de fazla gelmesin
D vitamini genel olarak ülkemizde herkeste eksik kuzum 😔 güneşe çok çıkan biriysen belki eksik değildir diyebilirim. Ama kimi duysam eksik bu vitamin 😔 benim 9 çıkmıştı bu çok düşük bir değer. Bana hem iğne hem devit verdi sonraki kontrolümde 26ydı ki bu da eksik. Sonra daha baktıramadım

D vitamini genel olarak ülkemizde herkeste eksik kuzum 😔 güneşe çok çıkan biriysen belki eksik değildir diyebilirim. Ama kimi duysam eksik bu vitamin 😔 benim 9 çıkmıştı bu çok düşük bir değer. Bana hem iğne hem devit verdi sonraki kontrolümde 26ydı ki bu da eksik. Sonra daha baktıramadım
Benim bugün hapın son günü adet olacağım ua ozaman zaten hormon için kan vericem doktora söylerim bunlara da baksın ona göre bende vitaminlerimi alayım artık

Nerden baslasam nasil anlatsam 34 yasindayim 7 senedir evliyim son 2 senedir cocuk istiyorum, deniyoruz ve olmuyor olmuyor olmuyor. Her regli oldugumda aglama günlerim bitmiyor maalesef.

Nerden baslasam nasil anlatsam 34 yasindayim 7 senedir evliyim son 2 senedir cocuk istiyorum, deniyoruz ve olmuyor olmuyor olmuyor. Her regli oldugumda aglama günlerim bitmiyor maalesef.
Ah kıyamam kuzum hoşgeldin seni burda en çok ben anlarım Benin’de 7 yıl sonra bi kızım oldu çok şükür sebepsiz infertilite deniliyordu bize yani ikimizdede bir sorun yoktu ama olmuyordu tam tüp bebeğe başlıyacakken korona çıktı ara verdik o süre zarfında burda yaşadığım şehirde bir şehy vardı onun hanımın yanına gittim göbeğimi yaptırdım o ay hamile kaldım şuan kızım 23 aylık binlerce şükürler olsun Rabbim bana bağışlasn Rabbim tekrardan nasip etsin inşAllah Amin 🙏 şuan ikinciyi istiyorum 3 aydır deniyorum nasip olmadı henüz

X