Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Düşük gerceklesti sanirim tutunamamis keseye benz3r bisey düştü ona bagli yapilar fln goturdum doktora inceledi rahim temizlenmis hicbisi kalmamis içeride kanamam agrim da bitti. 3 kimyasal olunca genetik tesy yaptırabilirsiniz dedi. Ama oglunuz varmis pihtilasma olamaz ki onuda doguramamaniz lazim dedi normalde yinede genelk istiyorsaniz genetik teste gidin isterseniz dedi.

Düşünmüyorum dedim çıktım suan iyiyim. Ama sanırım hamile kalmaya karar verirsem bigun gidip yaptırcam
Geçmiş olsun kuzum 😔 Allah'a şükür bir oğlun var 🌺 yine bir bebiş istersen yaptırırsın test kafan rahat olur

Kızlar inanılmaz bacaklarım ağrıyor, dizlerim özellikle. Regl olcam gibi. Daha bismillah yeni bitti bu ne anlamıyorum ya 😒

Kızlar selam ilk reskmdekini ayın birinde yaptım silik vardır burda da paylaşmıştım diğerini de 2gun önce yaptım yapar yapmaz da çizgi çıktı saniyesinde hatta gebelik ihtimali olmayan birine denettim onda hiçbir şey çıkmadı dün kan verdim kan değeri <0.2 yani gebe değilim ama normalde reglim de 2 gün sonra. Bu saatten sonra artış olmaz değil mi

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-07-15-35-44-838_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-03-07-15-35-44-838_com.google.android.apps.photos.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-03-07-15-35-18-034_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-03-07-15-35-18-034_com.google.android.apps.photos.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar selam ilk reskmdekini ayın birinde yaptım silik vardır burda da paylaşmıştım diğerini de 2gun önce yaptım yapar yapmaz da çizgi çıktı saniyesinde hatta gebelik ihtimali olmayan birine denettim onda hiçbir şey çıkmadı dün kan verdim kan değeri <0.2 yani gebe değilim ama normalde reglim de 2 gün sonra. Bu saatten sonra artış olmaz değil mi
Belli olmaz cnm İnşAllah gebesindir 🙏

Ay hadi İnşallah güzel haberler 🌺 test neden yapmıyorsun kuzum
Dün işten gelince yaptım ama çıkmadı geç yumurtlamış olabilirim dedim çünkü daha yerleşme kanaması gece 8 gibi başladı durdu öğlen yazdığımda lekelenme vardı durdu o yüzden perşembe günü yaparım dedim olmazsa da regli başlar diyorum

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim iki Mart 20 milime yumurtayla çatlatma iğnesi oldum ertesi gün akşam ilişki oldu ama ben de inanılmaz eklem ağrıları yorgunluk ateş basması az terleme hafif mide yanması var ve karnıma sürekli iğneler batıyor siZce normalmı bu belirtiler hamile olabilirmiyim

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim iki Mart 20 milime yumurtayla çatlatma iğnesi oldum ertesi gün akşam ilişki oldu ama ben de inanılmaz eklem ağrıları yorgunluk ateş basması az terleme hafif mide yanması var ve karnıma sürekli iğneler batıyor siZce normalmı bu belirtiler hamile olabilirmiyim
Bat ne zaman canm

X