Geçmiş olsun kuzumDüşük gerceklesti sanirim tutunamamis keseye benz3r bisey düştü ona bagli yapilar fln goturdum doktora inceledi rahim temizlenmis hicbisi kalmamis içeride kanamam agrim da bitti. 3 kimyasal olunca genetik tesy yaptırabilirsiniz dedi. Ama oglunuz varmis pihtilasma olamaz ki onuda doguramamaniz lazim dedi normalde yinede genelk istiyorsaniz genetik teste gidin isterseniz dedi.
Düşünmüyorum dedim çıktım suan iyiyim. Ama sanırım hamile kalmaya karar verirsem bigun gidip yaptırcam
Ay inşAllah ağzından bal damlıyo hamile kalayımda seve seve etiketlerim seniBen bu ay senin hamile kalacağını düşünüyorum kuzu nedense öyle içime doğdu. Çok sık olurda giremezsem hamile kalırsan etiketle beni muhakkak bak
Ya yerim sizi kızlar İnşAllah 9 günüm kaldı
Belli olmaz cnm İnşAllah gebesindirKızlar selam ilk reskmdekini ayın birinde yaptım silik vardır burda da paylaşmıştım diğerini de 2gun önce yaptım yapar yapmaz da çizgi çıktı saniyesinde hatta gebelik ihtimali olmayan birine denettim onda hiçbir şey çıkmadı dün kan verdim kan değeri <0.2 yani gebe değilim ama normalde reglim de 2 gün sonra. Bu saatten sonra artış olmaz değil mi
Tabiki canimmm cok tesekkur ederim aynen tabi testleri ihmal etmem artik.. allah hepinize tum isteyenlere versin en kisa zamandaaqGeçmiş olsun kuzumAllah'a şükür bir oğlun var yine bir bebiş istersen yaptırırsın test kafan rahat olur
İnşallahhhhhhBenimde ilk belirtim o lekelerdi. Benimkiler siyaha yakın koyuydu ama değişkenlik gosteriyomus. İnşallah güzel haberler alırsın canım
Dün işten gelince yaptım ama çıkmadı geç yumurtlamış olabilirim dedim çünkü daha yerleşme kanaması gece 8 gibi başladı durdu öğlen yazdığımda lekelenme vardı durdu o yüzden perşembe günü yaparım dedim olmazsa da regli başlar diyorumAy hadi İnşallah güzel haberlertest neden yapmıyorsun kuzum
Bende öyle düşünüyorumBen bu ay senin hamile kalacağını düşünüyorum kuzu nedense öyle içime doğdu. Çok sık olurda giremezsem hamile kalırsan etiketle beni muhakkak bak
Yumurtlama zamanı mı acaba?Kızlar inanılmaz bacaklarım ağrıyor, dizlerim özellikle. Regl olcam gibi. Daha bismillah yeni bitti bu ne anlamıyorum ya
Tşk ederim canım İnşAllah keşke bende öyle hissetsemBende öyle düşünüyorum
Aaaa hiç düşünmedim akşam değerlendirme yapayımYumurtlama zamanı mı acaba?
Canm ovu testi kullanmıyormusunAaaa hiç düşünmedim akşam değerlendirme yapayım
Bat ne zaman canmmerhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim iki Mart 20 milime yumurtayla çatlatma iğnesi oldum ertesi gün akşam ilişki oldu ama ben de inanılmaz eklem ağrıları yorgunluk ateş basması az terleme hafif mide yanması var ve karnıma sürekli iğneler batıyor siZce normalmı bu belirtiler hamile olabilirmiyim
şubat 14 de adet olmuştum kuzum iğne olalı bu gün 5 gün olduBat ne zaman canm
Anladım cnm gebelik belirtisi olabilir tabikide hakkında hayırlısı olsun kuzumşubat 14 de adet olmuştum kuzum iğne olalı bu gün 5 gün oldu
acaba iğnenin etkilerimi dedim bnde çok teşekkür ederimAnladım cnm gebelik belirtisi olabilir tabikide hakkında hayırlısı olsun kuzum
O iğneden hiç vurulmadım kuzu ondn omu etki yapıyor bilemiyorum ama İnşAllah canı gönülden diliyorum ki bebekten dolayıdır bu ağrılarınacaba iğnenin etkilerimi dedim bnde çok teşekkür ederim