Hoş buldum canım inşallah bu sefer getirir amin amin aminHoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir
Ahh bütün sorunumuz çok fazla kafamıza takıyor olmak ama işte elimizde değil. Sadece 1 hafta falan kafam rahat oluyor regl sonrası. Ondan sonra yumurtlamaydı, regl belirtileriydi derken aklımdan hiç çıkmıyor. Çok alakasız anlarda bile kafamda. Çalışıyorum iş yerinde bile bir anda aklıma geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Vardır bir zamanı diyorum. NasipKestim ben bu ayda olmadi artık
Ne güzel demiş öylesen ne zamandır deniyorsun canım
Ben adet olunca bile ümitliydim belki yerleşmedir diye o yüzden daha erken vazgeçmeKestim ben bu ayda olmadi artık
Aşkım günün geçmeden hemen neden ümitsizlikBi sigara yakam negatifin üstüne barem
Tek tesellim prensesim onu görünce dünyam güzelleşiyorAhh bütün sorunumuz çok fazla kafamıza takıyor olmak ama işte elimizde değil. Sadece 1 hafta falan kafam rahat oluyor regl sonrası. Ondan sonra yumurtlamaydı, regl belirtileriydi derken aklımdan hiç çıkmıyor. Çok alakasız anlarda bile kafamda. Çalışıyorum iş yerinde bile bir anda aklıma geliyor. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Vardır bir zamanı diyorum. Nasip
Ne bilim kuzumAşkım günün geçmeden hemen neden ümitsizlik
Ahh çok şükürTek tesellim prensesim onu görünce dünyam güzelleşiyor
Ben de 6 aydır deniyorum 2 kez kimyasal geçirdim doktorlar onu gebelikten saymıyor ama yani elde var sıfır yine hiç geçirmemek de kötü kimyasal da çok kötü ne diyeyim benim de duygularım karman çorman.. Ama bu ay umutluydum baya dualar zikirler ettim ama fazla değerlendiremedim eşimin sağlık durumu nedeniyle2 senedir evliyim ama eşimin askerliği vardı, askere gidip geldi 1 senedir deniyoruz ama ne dış ne kimyasal hiç gebelik geçirmedim
Yaaa gamzesini yediğimmKızlar benm prenses bu
Başın sağolsun kuzum Rabbim seni mükafatılandırsın en güzeliyleAhh çok şükürRabbim nasip etmiş. Darısı bizim başımıza inşallah 6.5 sene oldu 20 haftalık ikizlerimi kaybedeli.. O zamanın şartlarına göre hayırlısı buydu, ama insan unutamıyor. Şimdi olmamasında da vardır bir hayır diyorum.. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Benim de bir kedim var çocuğum gibi onunla avunuyorum. Çok şükür ki o var
Çok saol kuzumYaaa gamzesini yediğimmMaşallah güzel meleğime
Amin canım benimBaşın sağolsun kuzum Rabbim seni mükafatılandırsın en güzeliyle
Amaaaaannnn gerçekten prensesmiş yavKızlar benm prenses bu
Maşallah canım çok tatlıKızlar benm prenses bu
Amin Amin çok saolun kuzum İnşAllahAmaaaaannnn gerçekten prensesmiş yavAllahın size bağışlasın, kötü bir gününü görmeyin inşallaaaah
Amin kuzum İnşAllah çok saolMaşallah canım çok tatlıbende de bi prenses var Rabbim korusun evlatlarımızı