- 27 Mayıs 2016
- 85
- 11
- 31
Aynengebelik testimi cnm bu
Kaç dakika sonra ciktiBu testi bende bugün yaptım normalde adetime 2 gün var cumartesi olacağım bende bu testler pozitif diye düşündüm ama sizin testten sonra fazla haveslenmemem gerek galiba
Evetgebelik testimi cnm bu
canm var gibi gebelik bat kaç gün var
İlk beş dk da çıktıKaç dakika sonra cikti
11 şıbat cumartesi olmam lazımcanm var gibi gebelik bat kaç gün var
Yarin sabah bi tane daha yapinnn büyük ihtimalle hamilesinizzİlk beş dk da çıktı
Nerenden ölçü alıyorsun kuzum dil altından mı, bir de hangi tip termometreyleArkadaslarr ben bi kac gundur takip yapiyordum ve bakiyorum kiii
4 subat 36.7
5 subat aniden dusuyor 36.4
6 subat yukseliyor 36.9....
5-6 subat arasi yumurtlamisim galiba....
xnm hamilesin bence hadi gözün aydın kan ver yarın11 şıbat cumartesi olmam lazım
Teşekkür ederimYarin sabah bi tane daha yapinnn büyük ihtimalle hamilesinizz
Ay hadi inşallaahhh11 şıbat cumartesi olmam lazım
Teşekkür ederimxnm hamilesin bence hadi gözün aydın kan ver yarın
Yok kolalti normal termometre civali olandanNerenden ölçü alıyorsun kuzum dil altından mı, bir de hangi tip termometreyle
Dilalti ve sabah uyanir uyanmaz daha ayaklarini yere basmadan ölçmeyi tavsiye ediyorlar. Ben bunların hiçbirini yapmadim amaNerenden ölçü alıyorsun kuzum dil altından mı, bir de hangi tip termometreyle
Amin teşekkür ederim canım cümlemizin inşallahRegl biter bitmez takibe başla pamuğum, inşallah gönlündeki olur
Birazdan anneme gidicem ama daha fazla tuvalete girmeden duramazdimBu ikilemden kurtulmanın yolu test yapmak
Sizin göğüs ucundaki acıma devam ediyormu hala..3-4 gün öncesi benimde öyle çok acıyordu ama şuan öyle çok acımıyor biraz geçtiİnşallah canimmm çok teşekkür ederimgöğüs uçlarındaki ağrı acıma gibi mi oluyor acaba hamile olunca?
SabırsızlanıyoruuuumBirazdan anneme gidicem ama daha fazla tuvalete girmeden duramazdimtest işi yarına kaldı
Regl olmadıkça bende sabırsızlanıyorumSabırsızlanıyoruuuum