Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Kızlar tünaydın herkese test yapanınız varmı aranızda
Sabahtan beri kafamda test yapma düşüncesi var. Adet belirtisi dışında bir belirtim yok benimkisi daha çok negatifi görüp düşünceleri kafamdan uzaklaştırmak istemek ama 6 günüm var. Yapmam herhalde bilemiyorum :KK64:

Yapma kzu sabret 🙄
Olmadığını biliyorum ya olsa hissederdim galiba :KK43: Zaten standart regl belirtilerim var sadece ocak ayında hsg çektirdiğim için acaba mı diyorum ama yok ya hiç sanmıyorum. Beklemedeyim bakalım. Zaten reglden 2-3 gün öncesi anlıyorum ben akıntılarım başlıyor hafif pembemsi ya da kahverengi sonra sökülüyorum. Bakalım pazar ya da pazartesi anlarım olup olmayacağını. Ama regl olacağım %99 :KK43:

Sabahtan beri kafamda test yapma düşüncesi var. Adet belirtisi dışında bir belirtim yok benimkisi daha çok negatifi görüp düşünceleri kafamdan uzaklaştırmak istemek ama 6 günüm var. Yapmam herhalde bilemiyorum :KK64:
Aynen benim de 6 gün var
Test yapsam mı yapmasam mı
En azından 2 gün geçene kadar bekleyelim 😊

İnşAllah geçer :KK43: Ama içinde senin hamile olduğuna dair bir his var 😇
Ayyyy kız ne güzel dedin ya 😍😍🥹🥹🥹 valla olsa havalara uçarım heralde. Ülkemin bu zor günlerinde bana büyük sevinç olur, umut olur
İnşallah hepimiz sağlıcakla anne oluruz, akşam namaz kıldım dua ettim hepimize

Merhaba kızlar ben de adet oldum bugün diğer aya kaldım yine anlayacağınız:KK43: sizinle beraber takip etmek istiyorum beni de aranıza alın:cry:

Ayyyy kız ne güzel dedin ya 😍😍🥹🥹🥹 valla olsa havalara uçarım heralde. Ülkemin bu zor günlerinde bana büyük sevinç olur, umut olur
İnşallah hepimiz sağlıcakla anne oluruz, akşam namaz kıldım dua ettim hepimize
Allah razı olsun, Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻 🤍 Ben sadece bu ay hsg çektirdim diye acaba mı diyorum ama hiç sanmıyorum. İlla ki farklı bir şey olurdu, hissederdim diye düşünüyorum. O yüzden kendimden geçtim, sizi bekliyorum. İnşallah güzel haberler alacağım sizden 🤲🏻🥰🥰✨

Merhaba kızlar ben de adet oldum bugün diğer aya kaldım yine anlayacağınız:KK43: sizinle beraber takip etmek istiyorum beni de aranıza alın:cry:
Ben de elenecek gibiyim bu ay, gel arkadaşım aramıza. Bekleyelim bakalım hayırlısıyla 🥰

Pamuğum gel buyur hoşgeldin
Boşver üzülme, eşimin bir lafı var , ben ne zaman adet olup üzülsem hemen diyor ki amaan sümoş 1 ay daha uykumuzu alıcaz üzülme :)

X