Ya bende asker bebesiydimKız annem diyor ki, baban askerden geldi 2 günlüğüne izne, o sırada seni hamile kalmışım. Baban bir dahaki geldiğinde sen 1 aylıktın dedi. Onlar ovülasyon devülasyon mu yapıyolardı sankiyoo. Ve dedi ki hiç öyle adetim yeni falan da bitmemişti
2 saat öncesi kahve leke geliyordu şimdi de pembe geliyor ama pede bulaşmiyor peceteye geliyor ağrım da yokHadi inşallah senden güzel haberler alicaz gibi
Çok isterim müjdeli bı haber vermek ama sanırım ben regl oldum önce kahve gelen şimdi de pembe gelen lekem varYa hadi hayırlısı canm ver artık bize müjdeli haberi
O yüzden akışına bırakmak lazım. Ben bu ay olmadığını biliyorum, artık gelecek ay hiçbir şey düşünmeyeceğim. Yok yumurtlamaymış yok gün aşırı ilişkiymiş falan. Rabbim ne zamana yazmışsa o zaman nasip olur zatenKız annem diyor ki, baban askerden geldi 2 günlüğüne izne, o sırada seni hamile kalmışım. Baban bir dahaki geldiğinde sen 1 aylıktın dedi. Onlar ovülasyon devülasyon mu yapıyolardı sankiyoo. Ve dedi ki hiç öyle adetim yeni falan da bitmemişti
Test yapsaydın kuzu işte böyle ikilemde kalıyorsun2 saat öncesi kahve leke geliyordu şimdi de pembe geliyor ama pede bulaşmiyor peceteye geliyor ağrım da yokregl mi oldum acaba
Ya öyle mi2 saat öncesi kahve leke geliyordu şimdi de pembe geliyor ama pede bulaşmiyor peceteye geliyor ağrım da yokregl mi oldum acaba
Dur bakalım tamamen regl kanaması olana kadar umut varÇok isterim müjdeli bı haber vermek ama sanırım ben regl oldum önce kahve gelen şimdi de pembe gelen lekem var
İnşAllah regl değildir yaÇok isterim müjdeli bı haber vermek ama sanırım ben regl oldum önce kahve gelen şimdi de pembe gelen lekem var
Sabah yapayım demiştimTest yapsaydın kuzu işte böyle ikilemde kalıyorsun
3 gün gecikmistiYa öyle mikaö gün vardı adete
Dur bakalım, belli de olmaz ama olmasa bile üzülme nolur2 saat öncesi kahve leke geliyordu şimdi de pembe geliyor ama pede bulaşmiyor peceteye geliyor ağrım da yokregl mi oldum acaba
Annemde öyle söylüyor ama ağrım sızım yok sık idrara çıkıyorum birdeDur bakalım tamamen regl kanaması olana kadar umut var
İnşallah ya inşallahİnşAllah regl değildir ya
Ama batı neye göre hesaplamıştın, çatlama gününden hemen sonra 14. Gün adet oluruz, döngün değişmiş de olabilir kuşum3 gün gecikmisti
İnanın artık takatim kalmadı.. yoruldum bu döngüden ki bu ay olursa olur olmazsa olmaz demiştim ama çokta istiyorum artıkDur bakalım, belli de olmaz ama olmasa bile üzülme nolur
Ben bu ay ovulasyon testi de yapmadım ki o yüzden çatlama gününü bilmiyorum takvimimde yazan günü baz almıştımAma batı neye göre hesaplamıştın, çatlama gününden hemen sonra 14. Gün adet oluruz, döngün değişmiş de olabilir kuşum
Aşkım ağrı sızı yoksa vardır bir umutAnnemde öyle söylüyor ama ağrım sızım yok sık idrara çıkıyorum birde
Ay nolur çok dua edin tedaviyi kendi isteğimle bıraktım belki birakmasaydim bu ay güzel haber alacaktımAşkım ağrı sızı yoksa vardır bir umuthadi dua edelim