Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bir sorun olmadığını bilip yine de gebelik olmaması insanı yoruyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, zamanı var demek ki. İnşallah aranızdan en azından birinizin güzel haberini alırız şu birkaç gün içinde. Hepinizi çok sevdim. Hepimiz adına dua ediyorum tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻💖

Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Bir sorun olmadığını bilip yine de gebelik olmaması insanı yoruyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, zamanı var demek ki. İnşallah aranızdan en azından birinizin güzel haberini alırız şu birkaç gün içinde. Hepinizi çok sevdim. Hepimiz adına dua ediyorum tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻💖
Amin inşallah canım inşallah ben de çok istiyorum 🤲🏻 :dua:

Bu topik güzel oldu iyikide açmışım sizleri tanıdım bende hepimiz gebelik haberimizi paylaşır umut oluruz başkalarına İnşAllah 🙏

Kızlar başka topiğe yazmıştım ama kimse cevap vermedi sizce yumurta takibini testle mi yapsam yoksa uygulamayla mı malum testler de çok pahalı hangisini önerirsinizo_O

Kızlar başka topiğe yazmıştım ama kimse cevap vermedi sizce yumurta takibini testle mi yapsam yoksa uygulamayla mı malum testler de çok pahalı hangisini önerirsinizo_O
Uygulama her zaman doğru olmuyor. En iyisi test. Ama doktorlar haftada 2-3 kez ilişki olduğu takdirde denk geleceğini ve yeterli olacağını söylüyor. Belki de hiç takip etmeden öyle yapmak gerekiyordur. Böyle beynimizi çok meşgul ediyoruz. Gelecek ay hiçbir şey takip etmeyi düşünmüyorum akışına bırakacağım tamamen 🤭

Bu da benim oğlum arkadaşlar 🤭🤭 Aranızda kedi sevmeyen yoktur inşallah. Ayy korkan falan varsa da özür dilerim şimdiden.. Çocuğum diye bağrıma bastığım oğluşum bu benim de 🥰🥰💖

Eki Görüntüle 3204610
Ya kedilere bayılıyorummmmm
Şımarık sırnaşık şeyler ya :KK200:
Maşallah ne kadar güzell, bizim de oğluşumuz var

Test balım, uygulamadakiyle hep farklı çıktı ovülasyon testim

Uygulama her zaman doğru olmuyor. En iyisi test. Ama doktorlar haftada 2-3 kez ilişki olduğu takdirde denk geleceğini ve yeterli olacağını söylüyor. Belki de hiç takip etmeden öyle yapmak gerekiyordur. Böyle beynimizi çok meşgul ediyoruz. Gelecek ay hiçbir şey takip etmeyi düşünmüyorum akışına bırakacağım tamamen 🤭
Valla ben de ne yapacağımı bilmiyorum kafa çorba olmuş

Valla ben de ne yapacağımı bilmiyorum kafa çorba olmuş
En iyisi akışına bırakmak. Annelerimiz, anneannelerimizin bunları düşündüğünü hiç sanmıyorum. Sanırım biz biraz fazla dert ediyoruz ya. Hayırlısı olsun valla ben saldım artık. Bu ay da olmadığını biliyorum. Gelecek ay için hiç plan yapmayacağım. Rabbim hayırlısını versin hepimize

Ya kızlar benim bi sorum var. Benim 2 gündür ama en çok bugün göğüslerim ağrıyor. Bugün resmen yürürken bile ağrı var nerdeyse tutarak yuruycem😂 normalde bu kadar olmasa da bu ağrı bende bata 1 hafta kala olur ama şu an 12 gün var yani baya erken. Ben kendimi dinlemek istemiyorum dedikçe böyle tuhaf şeyler oluyor. Var mı aranızda böyle birşey yaşayan 🤔 umarım hamileysem eğer belirti için çok erken bir zaman değil mi ya umitlenesim yok o yuzden🙄

Kesinlikle testle kuzu uygulama stendar bir gün söylüyo test her ay değişiyo

Senin işte acunun ödülü açıyorum açıyorum diyip bi saat açmamasına benzedi bizi daha fazla heyecanlandırma 😂
Az önce teyzem geldi test aldirdim ama sanırım yarın sabah yaparım 😂 annemde rüyasında görmüş sen bize müjdeli bı haber verecen falan dedi🤦🏻‍♀️ açıkçası çok heyecanlıyım ama hamilelik belirtim de yok ki hiç 😌 regl gecikmesi ve göğüs ucum acıyor sadece oda öyle çok değil..sabahta kahvaltı yaparken bazı şeyler burnuma kötü koktu o kadar

En iyisi akışına bırakmak. Annelerimiz, anneannelerimizin bunları düşündüğünü hiç sanmıyorum. Sanırım biz biraz fazla dert ediyoruz ya. Hayırlısı olsun valla ben saldım artık. Bu ay da olmadığını biliyorum. Gelecek ay için hiç plan yapmayacağım. Rabbim hayırlısını versin hepimize
Kız annem diyor ki, baban askerden geldi 2 günlüğüne izne, o sırada seni hamile kalmışım. Baban bir dahaki geldiğinde sen 1 aylıktın dedi. Onlar ovülasyon devülasyon mu yapıyolardı sanki :KK43: yoo. Ve dedi ki hiç öyle adetim yeni falan da bitmemişti

Az önce teyzem geldi test aldirdim ama sanırım yarın sabah yaparım 😂 annemde rüyasında görmüş sen bize müjdeli bı haber verecen falan dedi🤦🏻‍♀️ açıkçası çok heyecanlıyım ama hamilelik belirtim de yok ki hiç 😌 regl gecikmesi ve göğüs ucum acıyor sadece oda öyle çok değil..sabahta kahvaltı yaparken bazı şeyler burnuma kötü koktu o kadar
Hadi inşallah senden güzel haberler alicaz gibi 🥰

Ya hadi hayırlısı canm ver artık bize müjdeli haberi 🥰🙏

X