Ateşin yumurtlama ile ilgisi var diye okumuştum ben ama detay hatırlamıyorumHer gün ateşini ölçüyorsun ateşin 36.8+ cikarsa hamilesin demektir galiba. Ben de tam bilmiyorum
Senin işte acunun ödülü açıyorum açıyorum diyip bi saat açmamasına benzedi bizi daha fazla heyecanlandırmaRegl olmadıkça bende sabırsızlanıyorum
Sabahtan beri kafamda test yapma düşüncesi var. Adet belirtisi dışında bir belirtim yok benimkisi daha çok negatifi görüp düşünceleri kafamdan uzaklaştırmak istemek ama 6 günüm var. Yapmam herhalde bilemiyorumKızlar tünaydın herkese test yapanınız varmı aranızda
Yapma kzu sabretSabahtan beri kafamda test yapma düşüncesi var. Adet belirtisi dışında bir belirtim yok benimkisi daha çok negatifi görüp düşünceleri kafamdan uzaklaştırmak istemek ama 6 günüm var. Yapmam herhalde bilemiyorum
Olmadığını biliyorum ya olsa hissederdim galibaYapma kzu sabret
Aynen benim de 6 gün varSabahtan beri kafamda test yapma düşüncesi var. Adet belirtisi dışında bir belirtim yok benimkisi daha çok negatifi görüp düşünceleri kafamdan uzaklaştırmak istemek ama 6 günüm var. Yapmam herhalde bilemiyorum
İnşAllah geçerAynen benim de 6 gün var
Test yapsam mı yapmasam mı
En azından 2 gün geçene kadar bekleyelim
Ayyyy kız ne güzel dedin yaİnşAllah geçerAma içinde senin hamile olduğuna dair bir his var
Allah razı olsun, Allah kabul etsin inşallahAyyyy kız ne güzel dedin yavalla olsa havalara uçarım heralde. Ülkemin bu zor günlerinde bana büyük sevinç olur, umut olur
İnşallah hepimiz sağlıcakla anne oluruz, akşam namaz kıldım dua ettim hepimize
Ben de elenecek gibiyim bu ay, gel arkadaşım aramıza. Bekleyelim bakalım hayırlısıylaMerhaba kızlar ben de adet oldum bugün diğer aya kaldım yine anlayacağınızsizinle beraber takip etmek istiyorum beni de aranıza alın
Pamuğum gel buyur hoşgeldinMerhaba kızlar ben de adet oldum bugün diğer aya kaldım yine anlayacağınızsizinle beraber takip etmek istiyorum beni de aranıza alın
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirirMerhaba kızlar ben de adet oldum bugün diğer aya kaldım yine anlayacağınızsizinle beraber takip etmek istiyorum beni de aranıza alın
Ne güzel demiş öylePamuğum gel buyur hoşgeldin
Boşver üzülme, eşimin bir lafı var , ben ne zaman adet olup üzülsem hemen diyor ki amaan sümoş 1 ay daha uykumuzu alıcaz üzülme :)
Güzelmiş buPamuğum gel buyur hoşgeldin
Boşver üzülme, eşimin bir lafı var , ben ne zaman adet olup üzülsem hemen diyor ki amaan sümoş 1 ay daha uykumuzu alıcaz üzülme :)
Burada 17 gün gecikme ile pozitif gören oldu valla ne bileyim kesme ümidi erken dahaKızlar dayanamayıp adete 7 gün kala gebelik testi yaptım koca bir negatif
Kestim ben bu ayda olmadi artıkBurada 17 gün gecikme ile pozitif gören oldu valla ne bileyim kesme ümidi erken daha