Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhaba arkadaşlar resimde görünen günde eşimle birliktelik yaşadık ve bebek istiyoruz işi yoğun olduğu için pek vaktimiz olmadi sizce hamile olma şansım var mı

Eklentiler

• IMG_20230305_172710.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 26
Yok kuzum bitti. Hatta 4 günde bitti. Normalde 6 gün falan sürerdi. Artık kist oldu da o mu böyle gitti yoksa içim mi temizlendi hiç bilmiyorum. Ama inşallah güzel şeylere vesile olsun
Bence için temizlendi canım emin ol. İnşallah güzel günler yakındır

Sen de durum ne kuzum? Yarın bat senin inşallah gelmez kırmızılar Anac ana
Sorma canım 2 gündür bacak ağrısından diğer yerlerimi dinleyemedim bile. Siyatiğim var sanırım Şu anlık beklemedeyim canım henüz adet ağrısı yok. Ama yerleşme kanaması falan da yok. Gebe olsaydım çoktan yerleşme olması gerekirdi sanırım

Eşine söylersen senin icin daha kolay olur sonucta o da hamile sayılır bilmesi lazım

Ben de crn_21 gibi yapardım galiba yoksa anne gel der ve sonrası malum 9 ay
Ya zaten geçici iş imkanı nedeniyle Mayıs itibariyle yazı annesiyle ve ablasiyla geciricez ve büyük ihtimalle doğumda onlarda olcak (benim ailemde orda ama sabit kalacağımız yer annesinin evi) eşim bebeği doğumu falan bahane edip komple oraya taşınmayı denicek ama tasinamazsak logusaligim kayınvalide evinde geçecek ve çok gözümü korkutuyor kendi düzenimin dışında olcak olmak bari diyorum gidene kadar kafa dinliyim kötüyüm dediğim an annesi gelecek doğru mu yapıyorum bilmem

Yerleşme kanaması mutlaka olcak diye bişey yok canım çoğu kadinda olmazmış. İnşallah güzel haberler verirsin bize

Yok kuzum belki kanaman olmayacak öyle düşünme

Bence doğru yapıyorsun kuzum çünkü ben de istemiyorum böyle olmasını

Doğru fazlaca özel değilse neden gideceksiniz kuzum? Bana bazen eşim ya da kayınvalidem diyor böyle orada yaparsın doğumu vs diye (ortada bebek yok) ben istemediğimi açıkça söylüyorum. Evimde rahat olmak isterim bu durumda diye

Havayolunda çalışıyoruz canım normalde antalyaliyiz ama iş sebebiyle bi kaç sene önce İstanbul'a taşınmıştık ve yaz için sezonluk Antalya'da çalışma fırsatımız oldu. Ben hamile kaldığım için calismicam ama eşim çalışacak. Orda kurulu düzenimiz olmayacağı için kayınvalidede kalacağız ama dönmemiz gereken tarih 31 Ekim ve bil bakalım kimin tahmini doğum tarihi tam o güne denk geliyor yazın Antalya da kafasında huniyle gezen bir hamile görülürse o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…