İnşAllah kuzum İnşAllah bu topik sanada herkesede banada uğur getirsinBenim Bat günüm yarın çok stres yaptım 2 gün ve 4 gün önce dayanamadım test yaptım negatifti çok üzüldüm ağladımadet belirtim hiç yok yemekten sonra midem biraz kötü oluyor sol yumurta yerim hafif sancı yapıyor, bu topic inşallah benimde uğurum olacak. İnşallah o adeti 9 ay kadar görmeyiz
Hayırlı haberleri bekliyoruzzzKızlar çatladım galiba
AminnnnnİnşAllah kuzum İnşAllah bu topik sanada herkesede banada uğur getirsin
Bat 16 Mart bakalım buğünüde değerlendirebilirsm değerlendiricem cnm gerisi taktiri ilahiHayırlı haberleri bekliyoruzzz
Geçmiş olsun,Allah şifa versinKızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu
Şu an gündemimde bebek yapmak yok malesefbu ay zaten ümidim de yok belirtim de
Demek ki ümit ettikçe belirtim oluyormuş,
Sen erken yapmışsın canım. Hiç acele etme. Gerçi öncesinde de gören oluyor ama en iyisi adet gününü beklemek. Umut var sende. İnşallah bende de vardırBenim Bat günüm yarın çok stres yaptım 2 gün ve 4 gün önce dayanamadım test yaptım negatifti çok üzüldüm ağladımadet belirtim hiç yok yemekten sonra midem biraz kötü oluyor sol yumurta yerim hafif sancı yapıyor, bu topic inşallah benimde uğurum olacak. İnşallah o adeti 9 ay kadar görmeyiz
Benim arkadaşımın ablası baya adet görmüş sonraki ay adet görmeyince doktora gidiyor 2 aylık hamile olduğunu öğreniyor şuan kızı olacak hatta sorulunca bazen karıştırıyor 5 aylık diyeceğine 4 diyorKızlar ya erken regl olduğumu bilmesem kimyasal geçirdim galiba yine dicem. Böyle bacaklarım dizlerim ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Onda da böyle olmuştu
İnşallahhhhSen erken yapmışsın canım. Hiç acele etme. Gerçi öncesinde de gören oluyor ama en iyisi adet gününü beklemek. Umut var sende. İnşallah bende de vardır
Çok geçmiş olsun canım ciddi bişey yoktur inşallahKızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu
Şu an gündemimde bebek yapmak yok malesefbu ay zaten ümidim de yok belirtim de
Demek ki ümit ettikçe belirtim oluyormuş,
Evet canım inşallah rabbim nasip ederBat 16 Mart bakalım buğünüde değerlendirebilirsm değerlendiricem cnm gerisi taktiri ilahi
Hiç güleceğim yoktuHavayolunda çalışıyoruz canım normalde antalyaliyiz ama iş sebebiyle bi kaç sene önce İstanbul'a taşınmıştık ve yaz için sezonluk Antalya'da çalışma fırsatımız oldu. Ben hamile kaldığım için calismicam ama eşim çalışacak. Orda kurulu düzenimiz olmayacağı için kayınvalidede kalacağız ama dönmemiz gereken tarih 31 Ekim ve bil bakalım kimin tahmini doğum tarihi tam o güne denk geliyoryazın Antalya da kafasında huniyle gezen bir hamile görülürse o benim
Ah keşke benim de böyle olsa keşkeBenim arkadaşımın ablası baya adet görmüş sonraki ay adet görmeyince doktora gidiyor 2 aylık hamile olduğunu öğreniyor şuan kızı olacak hatta sorulunca bazen karıştırıyor 5 aylık diyeceğine 4 diyor
Kuzu ben takvimden 3 gün önce gördüm yumurtlmayı
Kuzu ben rastgele yaptım kalori hesabı olarak
değişir cnm bnde bu ay şaşırdım normalden 4 5 gün erken oldu yumurtlama ve bnmde her ay yumurtlama zamanında akıntım olurdu ağrım olmazdı ama bu ay hem erken oldu hemde akıntım olmadı ve sadece ağrım oldu değişiyor yani her ay maalesefYa bnm takvime göre yumurtlama gunum tutuyo nerden anlıorm cunku acayıp bir akıntı ve şiddetli karın ağrısı oluyo.. Adetten boyle karnım agrımıyo işin enteresanıo yüzden Bi süre takvımden giderim dedım ama bnmde oyle degısır mı ki gunu acaba aklımı çeldin şimdi
kuzu kaç yıllık evlisinTmm cnm :)
Belki yerleşmedir cnmKızlar ben de bu ay mortingen oldum kırmızılar gelmeye başladı