Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

İnşAllah kuzum İnşAllah bu topik sanada herkesede banada uğur getirsin

Sen erken yapmışsın canım. Hiç acele etme. Gerçi öncesinde de gören oluyor ama en iyisi adet gününü beklemek. Umut var sende. İnşallah bende de vardır

Kızlar ya erken regl olduğumu bilmesem kimyasal geçirdim galiba yine dicem. Böyle bacaklarım dizlerim ağrıyor belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor. Onda da böyle olmuştu
Benim arkadaşımın ablası baya adet görmüş sonraki ay adet görmeyince doktora gidiyor 2 aylık hamile olduğunu öğreniyor şuan kızı olacak hatta sorulunca bazen karıştırıyor 5 aylık diyeceğine 4 diyor

Kızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu
Şu an gündemimde bebek yapmak yok malesef bu ay zaten ümidim de yok belirtim de
Demek ki ümit ettikçe belirtim oluyormuş,
Çok geçmiş olsun canım ciddi bişey yoktur inşallah

Hiç güleceğim yoktu

Ah keşke benim de böyle olsa keşke

Kuzu ben takvimden 3 gün önce gördüm yumurtlmayı

Ya bnm takvime göre yumurtlama gunum tutuyo nerden anlıorm cunku acayıp bir akıntı ve şiddetli karın ağrısı oluyo.. Adetten boyle karnım agrımıyo işin enteresanı o yüzden Bi süre takvımden giderim dedım ama bnmde oyle degısır mı ki gunu acaba aklımı çeldin şimdi

değişir cnm bnde bu ay şaşırdım normalden 4 5 gün erken oldu yumurtlama ve bnmde her ay yumurtlama zamanında akıntım olurdu ağrım olmazdı ama bu ay hem erken oldu hemde akıntım olmadı ve sadece ağrım oldu değişiyor yani her ay maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…