Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

14 günmüş evet öyle yazıyor ama olsaydı 12 dede gözükürdü diye düşündüm bende ondan yaptım. Tek yumurta ile aşılama yaptırdım bende. Benim döngü 28 ile 30 olarak değişiyo suan daha 6 günüm var. Tüm belirtiler var ama işte regl belirtisiyle aynı olduğu için bilemiyorum.. umarımm sen bize yarın çok güzel haberler verirsin senin haberinle mutlu oluruz bizde

Bende konuya bodoslama dalmak istiyorum. Bir oğlum var 3.5 yaşında.. Nasip olursa kardeş istiyoruz iki aydır deniyorz ama tam anlamıyla olmadı ıkı aydır.. Yumurtlama gunlerini takip edemedik, o sekılde oldu.. O yuzden sonuc olumsuz oldu.. Yarın adet günüm ve olcam buyuk ıhtımalle.. Artık adet sonrası yumurtlama takibi filan baslıcam İnş.. Umarım bana da ugurlu gelır topik

Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir

Kanama hala devam ediyormu

İnşallah bişey sorcam 1. Cocuk olduktan snra 2. Ne kadar surede olmazsa doktora gitmek lazım?
Ben dogumdan sonra hiç jinekolojik muayene olmadm da
Kuzu bnde ikinciyi istiyorum kızım 23 aylık bende doğum yaptıktan bir hafta sonra muayene olmuştum o kdar

İki gün önce kan değerim 2.31 çıkmıştı enfeksiyon için gitmiştim doktora şupehli diyip ilaç vermemişti bir hafta sonra kan ver demişti adetime 2 gün kaşdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…