Topic'in uğuruna inanmak istiyorum. Bu ay cesaret edip buraya yazmaya başladım. Umarım bana şans getirir canım. Ardı ardına alırız güzel haberlerimizi inşallahİnşAllah yarın güzel haberler verirsin bizlere
14 günmüş evet öyle yazıyor ama olsaydı 12 dede gözükürdü diye düşündüm bende ondan yaptım. Tek yumurta ile aşılama yaptırdım bende. Benim döngü 28 ile 30 olarak değişiyo suan daha 6 günüm var. Tüm belirtiler var ama işte regl belirtisiyle aynı olduğu için bilemiyorum.. umarımm sen bize yarın çok güzel haberler verirsin senin haberinle mutlu oluruz bizdeEğer ben de bu ay aşılama olsaydım aynı gün olacakmışız yaa. Bu ay benim de aşılama ihtimalim vardı da doktor bu ayı es geçelim demişti. Hakkınızda hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin önemli olan o. İnsan bu kadar düşünüp uğraşınca mutlu haberi de tez zamanda almak istiyor. Muhtemelen ben de sizin gibi ağlardım. Ama aşılamadan sonra 14. Gün diye biliyorum ben. Hem geç döllenme de oluyor. Hiç belli olmaz bu işler. Benim de şuan 12. Günüm korkudan test yapamıyorum. Döngüm kısa dün adet olacaktım. Bir gün gecikmem var ama elim gitmiyor teste. Bakalım yarın hala adet olmazsam, sabah ilk idrarla bir test planlıyorum. Negatif çıkarsa muhtemelen benim de gözler dolacakbirlikte güzel haberlerimizi alırız umarım
İnan kuzu İnşAllah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberiTopic'in uğuruna inanmak istiyorum. Bu ay cesaret edip buraya yazmaya başladım. Umarım bana şans getirir canım. Ardı ardına alırız güzel haberlerimizi inşallah
Aynı şeyi bende sana söylüyorum ozaman hala regl olana kadar umut vardırDümdüz negatif kızlar test yaptım
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirirBende konuya bodoslama dalmak istiyorum. Bir oğlum var 3.5 yaşında.. Nasip olursa kardeş istiyoruz iki aydır deniyorz ama tam anlamıyla olmadı ıkı aydır.. Yumurtlama gunlerini takip edemedik, o sekılde oldu.. O yuzden sonuc olumsuz oldu.. Yarın adet günüm ve olcam buyuk ıhtımalle.. Artık adet sonrası yumurtlama takibi filan baslıcam İnş.. Umarım bana da ugurlu gelır topik
Evet evet söyle kuzum ihtiyacım var walla. Moralim bozuldu baya ama ne yapıyoruz moralimizi yüksek tutuyoruz hala umut varAynı şeyi bende sana söylüyorum ozaman hala regl olana kadar umut vardır
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sana uğur getirir
Kanama hala devam ediyormuKızlar bat 6 Mart. Bugün akşamüstü tuvalete gittiğimde çok affedersiniz lekelenme gördüm peçetede. Aşırı belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara. Çok korkuyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdornormalde bu kadar erken regl olmam. Ki bugün 28.gün. Benim hep 30u geçer döngüm. Nolur dua edin bana
Kuzu bnde ikinciyi istiyorum kızım 23 aylık bende doğum yaptıktan bir hafta sonra muayene olmuştum o kdarİnşallahbişey sorcam 1. Cocuk olduktan snra 2. Ne kadar surede olmazsa doktora gitmek lazım?
Ben dogumdan sonra hiç jinekolojik muayene olmadm da
Kuzu bnde ikinciyi istiyorum kızım 23 aylık bende doğum yaptıktan bir hafta sonra muayene olmuştum o kdar
Kuzu ben kızımdan önce çok muayene oldum öyle ama insan sabrediyorHamıleyken travma gibiydi resmen gelen gecen sokuyor bakıyor.. 3seneyi devrdm hala gitmek içimden gelmiyor
Yok kuzum bittiKanama hala devam ediyormu
Evet canımKızlar çatladım galiba