- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
HamilesinKızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HamilesinKızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
Kaçıncı dakikada çıktı canım. Çizgi varKızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
Canım çizgi var inşallah bebiş geliyorKızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
Bir dakika içinde çıktı canım ama doktotda iki gün önce kan değerim 2. 31 çıkmıştı doktor kimyasal gebelik olur olursa da dedi adete 2 gün kala pozitif oldu çok şaşırdımKaçıncı dakikada çıktı canım. Çizgi var
Canım çizgi var inşallah bebiş geliyor
İnşAllah kuzu iki gündür değerlendiriyorumEvet yine değerlendir ama
Bence var kuzu hadi hayırlısıKızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
Teşekkür ederim canım sağlıklı olsun da o kadar kimyasal mış buymuş şuymuş yaşadım ki sevinemiyorum bile birde 2 önce 2.31 çıkmıştı kan değerim iki sonra da bu test böyle olduBence var kuzu hadi hayırlısı
Gebelik gözüküyoKızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
İnşallah canım inan sevinemiyorum bileGebelik gözüküyo
İnşallah bebiştir canım. Hemen çıkmış ne güzel. Birer gün arayla kan verip değerinin yükselmesine bakacaksın heralde artıkBir dakika içinde çıktı canım ama doktotda iki gün önce kan değerim 2. 31 çıkmıştı doktor kimyasal gebelik olur olursa da dedi adete 2 gün kala pozitif oldu çok şaşırdım
Bende şu an ne yapıcağımı inan bilmiyorum şoktayımİnşallah bebiştir canım. Hemen çıkmış ne güzel. Birer gün arayla kan verip değerinin yükselmesine bakacaksın heralde artık
Kızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur muLeviosaa canm nerelerdesin girmiyorsun hiç kaç günün kaldı canm belirtin varmı
2 gün daha bekle tekrar yap canım sağlıkla ilerler inşallahİnşallah canım inan sevinemiyorum bile
Rabbim şifa versin inşallah canım durumu iyidir umarımKızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu
Şu an gündemimde bebek yapmak yok malesef bu ay zaten ümidim de yok belirtim de
Demek ki ümit ettikçe belirtim oluyormuş,
Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 yıldır gebelik geçirdim ama hep düşükle sonuçlandı inşallah bu topik bana uğur getirir eşime söyleme bile korkuyorum2 gün daha bekle tekrar yap canım sağlıkla ilerler inşallah
Bir sorun yoktur inşallah canımAmin rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2 yıldır gebelik geçirdim ama hep düşükle sonuçlandı inşallah bu topik bana uğur getirir eşime söyleme bile korkuyorum
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versinKızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu
Ay inşallah sadece kasıklarım ağrıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBir sorun yoktur inşallah canım
çok geçmiş olsun kuzumKızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu
Allah yardımcınız olsun canım çok geçmiş olsunKızlar eşim elektrik kazası geçirdi, dua edin olur mu