AhahahahhaHavayolunda çalışıyoruz canım normalde antalyaliyiz ama iş sebebiyle bi kaç sene önce İstanbul'a taşınmıştık ve yaz için sezonluk Antalya'da çalışma fırsatımız oldu. Ben hamile kaldığım için calismicam ama eşim çalışacak. Orda kurulu düzenimiz olmayacağı için kayınvalidede kalacağız ama dönmemiz gereken tarih 31 Ekim ve bil bakalım kimin tahmini doğum tarihi tam o güne denk geliyoryazın Antalya da kafasında huniyle gezen bir hamile görülürse o benim
Çok sağol canım inşallahYerleşme kanaması mutlaka olcak diye bişey yok canım çoğu kadinda olmazmış. İnşallah güzel haberler verirsin bize
Haklısın canım herkeste olmuyorYok kuzum belki kanaman olmayacak öyle düşünme
Diyet listeni paylas canim yaa :)Kuzum boğaz çok önemli diyete başladım kalori hesabı yaptım her akşam bir tane ceviz içini akşamdan suya koydum sabh suyunu içtim Günde bir tane yeşil çay içtim egzersiz yaptım 91 kilodan 66 kiloya düştüm canm
Canım hamilelikte belki değil ama doğumdan sonra birilerinin yanında olması çok iyi olur. Bi de ilk gebeliğin tecrübesizsin sana çok yardımcı olacaktır. Ama annen olsa daha rahat edersin tabi benim annem gelmişti.Ya zaten geçici iş imkanı nedeniyle Mayıs itibariyle yazı annesiyle ve ablasiyla geciricez ve büyük ihtimalle doğumda onlarda olcak (benim ailemde orda ama sabit kalacağımız yer annesinin evi)eşim bebeği doğumu falan bahane edip komple oraya taşınmayı denicek ama tasinamazsak logusaligim kayınvalide evinde geçecek ve çok gözümü korkutuyor kendi düzenimin dışında olcak olmak bari diyorum gidene kadar kafa dinliyim kötüyüm dediğim an annesi gelecek doğru mu yapıyorum bilmem
Ya kesinlikle evi komple taşıma şansım olsa hiç sorun değil ama böyle ev ev üstüne büyük eziyet olcak. Memleketim Antalya ve İstanbul'u hiç sevmiyorum ama gitmiyoruz dense hiç üzülmem duzenimden ayrılmak istemiyorum bu süreçte.Ahahahahhayaaa bu durum gerçekten çok çok çok zor. Biz de öğretmeniz. Yazımız boş yani. Tüm yaz bi ora bir bura ben darlanıyorum. İnsanın evi nerede olursa olsun cennet yani insana
Yardımcı olmaları açısından evet canım ama benim kayınvalidem hep tecrübesini konuşturmak isteyen bir kadın ve bu beni gerer gibime geliyorCanım hamilelikte belki değil ama doğumdan sonra birilerinin yanında olması çok iyi olur. Bi de ilk gebeliğin tecrübesizsin sana çok yardımcı olacaktır. Ama annen olsa daha rahat edersin tabi benim annem gelmişti.
İnşallah istediğin gibi olur canımYa kesinlikle evi komple taşıma şansım olsa hiç sorun değil ama böyle ev ev üstüne büyük eziyet olcak. Memleketim Antalya ve İstanbul'u hiç sevmiyorum ama gitmiyoruz dense hiç üzülmem duzenimden ayrılmak istemiyorum bu süreçte.
Yardımcı olmaları açısından evet canım ama benim kayınvalidem hep tecrübesini konuşturmak isteyen bir kadın ve bu beni gerer gibime geliyorumarım bir mucize olur komple evi tasiyabiliriz de sorun çözülür gün sonunda en azından herkes evine cekilir
Vallahi eşine özelikle alttan alttan işle kuzum. Bak lohusalık böyle şöyle gebelikte sinir böyle şöyle vs diye. Çünkü onlar düşünmüyor. Onlar yerine de biz düşünmek zorundayızYa kesinlikle evi komple taşıma şansım olsa hiç sorun değil ama böyle ev ev üstüne büyük eziyet olcak. Memleketim Antalya ve İstanbul'u hiç sevmiyorum ama gitmiyoruz dense hiç üzülmem duzenimden ayrılmak istemiyorum bu süreçte.
Yardımcı olmaları açısından evet canım ama benim kayınvalidem hep tecrübesini konuşturmak isteyen bir kadın ve bu beni gerer gibime geliyorumarım bir mucize olur komple evi tasiyabiliriz de sorun çözülür gün sonunda en azından herkes evine cekilir
Bende nasipse Nisa’nda kesicem süttenDis çıkardığında emme reddi olustu canim istemedi cok ugrastim sagarak verdim ek gidaya dha cok düştü sut istemedk
Kuzu ben rastgele yaptım kalori hesabı olarakDiyet listeni paylas canim yaa :)
Kuzu ben kızımdan önce çok muayene oldum öyle ama insan sabrediyor
Kızlar çatladım galiba
Kızlar bu sabah ilk idrarla olmamasına rağmen böyle çıktı testiEki Görüntüle 3213366
İnşallah vardır canımBen gördüm sanki
inşallah bebek oluşumu oluyordur yumurtanda ondandır bu ağrıBnm her ay olmuyor bu ağrı ama bu ay ağrıyor hayırlısı artık cnm
Ufaktan yapiyorum bunları evet ama konu annesi olunca akan sular duruyor bir de o zaten tecrübeli diye sesini çıkarmaz gibi geliyor ama bakalım hayırlısı diyorumVallahi eşine özelikle alttan alttan işle kuzum. Bak lohusalık böyle şöyle gebelikte sinir böyle şöyle vs diye. Çünkü onlar düşünmüyor. Onlar yerine de biz düşünmek zorundayızbir de bizim çocuğumuz konusunda ikimizin kararı hariç kararlara rest çekelim diye konuş bence. Ben öyle yapıyorum evet şu an bibşey yok ama önlem alıyorum
Kuzu ben takvimden 3 gün önce gördüm yumurtlmayıBen hiç ovulasyon testı yapmadm ya.. Sanrm bu sefer yapcam gibi görünüyor.. Bu ay takvime göre yapcam olmazsa öbür ay bende yaparm
İnşAllah kuzu ya inşAllahinşallah bebek oluşumu oluyordur yumurtanda ondandır bu ağrı
Benim Bat günüm yarın çok stres yaptım 2 gün ve 4 gün önce dayanamadım test yaptım negatifti çok üzüldüm ağladımEvet evet söyle kuzum ihtiyacım var walla. Moralim bozuldu baya ama ne yapıyoruz moralimizi yüksek tutuyoruz hala umut var