Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Havayolunda çalışıyoruz canım normalde antalyaliyiz ama iş sebebiyle bi kaç sene önce İstanbul'a taşınmıştık ve yaz için sezonluk Antalya'da çalışma fırsatımız oldu. Ben hamile kaldığım için calismicam ama eşim çalışacak. Orda kurulu düzenimiz olmayacağı için kayınvalidede kalacağız ama dönmemiz gereken tarih 31 Ekim ve bil bakalım kimin tahmini doğum tarihi tam o güne denk geliyor 😆 yazın Antalya da kafasında huniyle gezen bir hamile görülürse o benim 🤣🤣
Ahahahahha 😂😂😂 yaaa bu durum gerçekten çok çok çok zor. Biz de öğretmeniz. Yazımız boş yani. Tüm yaz bi ora bir bura ben darlanıyorum. İnsanın evi nerede olursa olsun cennet yani insana 🙈

Yerleşme kanaması mutlaka olcak diye bişey yok canım çoğu kadinda olmazmış. İnşallah güzel haberler verirsin bize 🤲
Çok sağol canım inşallah 🥰 Haklısın canım kızımda da yaşamamıştım ama sanırım erkek istiyorum diye öyle söylüyorum 🤭

Ya zaten geçici iş imkanı nedeniyle Mayıs itibariyle yazı annesiyle ve ablasiyla geciricez ve büyük ihtimalle doğumda onlarda olcak (benim ailemde orda ama sabit kalacağımız yer annesinin evi)😒 eşim bebeği doğumu falan bahane edip komple oraya taşınmayı denicek ama tasinamazsak logusaligim kayınvalide evinde geçecek ve çok gözümü korkutuyor kendi düzenimin dışında olcak olmak😐 bari diyorum gidene kadar kafa dinliyim kötüyüm dediğim an annesi gelecek 🧐 doğru mu yapıyorum bilmem
Canım hamilelikte belki değil ama doğumdan sonra birilerinin yanında olması çok iyi olur. Bi de ilk gebeliğin tecrübesizsin sana çok yardımcı olacaktır. Ama annen olsa daha rahat edersin tabi benim annem gelmişti.

Ahahahahha 😂😂😂 yaaa bu durum gerçekten çok çok çok zor. Biz de öğretmeniz. Yazımız boş yani. Tüm yaz bi ora bir bura ben darlanıyorum. İnsanın evi nerede olursa olsun cennet yani insana 🙈
Ya kesinlikle evi komple taşıma şansım olsa hiç sorun değil ama böyle ev ev üstüne büyük eziyet olcak. Memleketim Antalya ve İstanbul'u hiç sevmiyorum ama gitmiyoruz dense hiç üzülmem duzenimden ayrılmak istemiyorum bu süreçte.

Canım hamilelikte belki değil ama doğumdan sonra birilerinin yanında olması çok iyi olur. Bi de ilk gebeliğin tecrübesizsin sana çok yardımcı olacaktır. Ama annen olsa daha rahat edersin tabi benim annem gelmişti.
Yardımcı olmaları açısından evet canım ama benim kayınvalidem hep tecrübesini konuşturmak isteyen bir kadın ve bu beni gerer gibime geliyor😒 umarım bir mucize olur komple evi tasiyabiliriz de sorun çözülür gün sonunda en azından herkes evine cekilir

Ya kesinlikle evi komple taşıma şansım olsa hiç sorun değil ama böyle ev ev üstüne büyük eziyet olcak. Memleketim Antalya ve İstanbul'u hiç sevmiyorum ama gitmiyoruz dense hiç üzülmem duzenimden ayrılmak istemiyorum bu süreçte.

Yardımcı olmaları açısından evet canım ama benim kayınvalidem hep tecrübesini konuşturmak isteyen bir kadın ve bu beni gerer gibime geliyor😒 umarım bir mucize olur komple evi tasiyabiliriz de sorun çözülür gün sonunda en azından herkes evine cekilir
İnşallah istediğin gibi olur canım 😍

Vallahi eşine özelikle alttan alttan işle kuzum. Bak lohusalık böyle şöyle gebelikte sinir böyle şöyle vs diye. Çünkü onlar düşünmüyor. Onlar yerine de biz düşünmek zorundayız 😂😂 bir de bizim çocuğumuz konusunda ikimizin kararı hariç kararlara rest çekelim diye konuş bence. Ben öyle yapıyorum 😂😂😂 evet şu an bibşey yok ama önlem alıyorum

Vallahi eşine özelikle alttan alttan işle kuzum. Bak lohusalık böyle şöyle gebelikte sinir böyle şöyle vs diye. Çünkü onlar düşünmüyor. Onlar yerine de biz düşünmek zorundayız 😂😂 bir de bizim çocuğumuz konusunda ikimizin kararı hariç kararlara rest çekelim diye konuş bence. Ben öyle yapıyorum 😂😂😂 evet şu an bibşey yok ama önlem alıyorum
Ufaktan yapiyorum bunları evet ama konu annesi olunca akan sular duruyor bir de o zaten tecrübeli diye sesini çıkarmaz gibi geliyor ama bakalım hayırlısı diyorum🤔🤣

Evet evet söyle kuzum ihtiyacım var walla. Moralim bozuldu baya ama ne yapıyoruz moralimizi yüksek tutuyoruz hala umut var 🥰
Benim Bat günüm yarın çok stres yaptım 2 gün ve 4 gün önce dayanamadım test yaptım negatifti çok üzüldüm ağladım 😞 adet belirtim hiç yok yemekten sonra midem biraz kötü oluyor sol yumurta yerim hafif sancı yapıyor, bu topic inşallah benimde uğurum olacak. İnşallah o adeti 9 ay kadar görmeyiz 🌸

X