Bnmde arada alt kasığımda bi ağırlık var ama baklım çok dinliyoruz kendimizi herhaldeKasıklarımda ağrı var şu an. Bi de belimin aşağısı aciyor acayipay keşke az kalsa da test yapsam of
Bilmiyorum kuzu hiç bn çatlıcam meraktanAz olduğunda çatlama var diyorlardi galiba
Valla yaaa ama kendimi dinlemediğimde de depresif oluyorum diyorum ki of hamile değilim herhaldee. Kendimi dinlediğimde kendi kendime belirtiler uydurup mutlu oluyorum galibaBnmde arada alt kasığımda bi ağırlık var ama baklım çok dinliyoruz kendimizi herhalde
Kaç günün kaldı cnmŞu an ölçtüm ateşimi 37 çıktı yuh. Normalde hasta olduğumda ateşim olduğu zaman hep hissederim 37 olsa dahi. Ama su an hicbi sey hissetmiyorum.. dün de 36.9 olmuştu. Sıcak basıyor ara sıra
Amin cumlemizinBence var İnşAllah Allah gönlüne göre versin kuzum
Bnde ya bir belirtim oldumu ahaa tm hamileyim diyorum sonra fost çıkıyoValla yaaa ama kendimi dinlemediğimde de depresif oluyorum diyorum ki of hamile değilim herhaldee. Kendimi dinlediğimde kendi kendime belirtiler uydurup mutlu oluyorum galiba
Hayır kuzum hiç yaşamadım bn yaşayanlar vardır elbetKızlaaar göğsümün kahverengi kısmının kenarlarında beyaz kabarcıklar çıkmış ve dokununca acıyor, böyle bir şey yaşayan var mı?
Cok var ya daha. 11-12 gün. Ama ben yumurtlamam erken oldu diye hissediyorum.Kaç günün kaldı cnm
Takip yapmamışmıydınCok var ya daha. 11-12 gün. Ama ben yumurtlamam erken oldu diye hissediyorum.
Sitede cok okudum boyle bi seyi hamilelik belirtisi diye. Yani hamile olabilirsinizz. Kaç gün kaldi bata?Kızlaaar göğsümün kahverengi kısmının kenarlarında beyaz kabarcıklar çıkmış ve dokununca acıyor, böyle bir şey yaşayan var mı?
Yani bilmiyorum hala regl olmadim inşallah da olmamamin kuzum inşAllahyumurtlama
dan 14 gün sonra regl görülür senin 15 olmuş
Yok yapmiyorumTakip yapmamışmıydın
Kendime ahdım var reglim 1 hafta geçmeden test yapmiycamAY NASIL sabrediyosun ki
1 gün kaldıSitede cok okudum boyle bi seyi hamilelik belirtisi diye. Yani hamile olabilirsinizz. Kaç gün kaldi bata?
1 gün kaldıbayılacağım heyecandan
Mutlaka yarın erkenden test yap canm böyle ikilemde kalma buraya yaz mutlaka gebelik listesi yapıcam topihimizin gebeleri diyeYani bilmiyorum hala regl olmadim inşallah da olmamöncesinde karın ağrım olur hep şuan ne ağrı var ne sızı..