Anladım canm eğer hamiş değilsen ki inşAllah hamilesindir ovu testi kullanYok yapmiyorum
Testim yok ama sabah erkenden anneme gidicem o zaman alırımMutlaka yarın erkenden test yap canm böyle ikilemde kalma buraya yaz mutlaka gebelik listesi yapıcam topihimizin gebeleri diye
Bu ikilemden kurtulmanın yolu test yapmakTestim yok ama sabah erkenden anneme gidicem o zaman alırımyani hamilelik belirtim yok ama regl belirtim de yok şuan çok büyük ikilemdeyim
Aslında hep yapmak istiyorum ama faydası var mı bilmiyorumArkadaşlarrr aranizda ateş takibi yapanlariniz var mii
Aslında hep yapmak istiyorum ama faydası var mı bilmiyorum
Of bilmiyorum bu testler stres falan yaratiyor sevmiyorum..Anladım canm eğer hamiş değilsen ki inşAllah hamilesindir ovu testi kullan
Yok canm tam tersi bence en azından önmli günleri değerlendirdiği biliyorsunOf bilmiyorum bu testler stres falan yaratiyor sevmiyorum..
Ya bilmiyordum ben elendim o zmnArkadaslar ateş takibi konusunu okuyorum şu an. Cogu kisi adete yakin isiniz yuksekse buyuk ihtimal hamilesinizdir diyor. Yumurtlamadan sonra isi yukselirmis ve adete kadar boyle devam ederse (dusmeden) hamilesinizdir demek oluyormus
Belki su an yumurtlama donemindesin?Ya bilmiyordum ben elendim o zmn
Ya bilmiyordum ben elendim o zmn
Belki su an yumurtlama donemindesin?
Kuzu yumurtlama oldu benm belki tekrar yumurtlama oluyo bilmiyorumBelki su an yumurtlama donemindesin?
26 günümAdetin kaçıncı günü?
Ohooo kaç günde bir oluyorsun ki?26 günüm
30 35 arası canm yumurtlamm geç olduğu için sarkıyo regl günüm 16 Şubat olmam lazımOhooo kaç günde bir oluyorsun ki?
Bu arada canını sıkma hiç. Yorumlari okuyorum da ateşi hep yüksek çıkıp adet görenler var. O yüzden sadece yumurtlama takibi için iyi bir yöntem diyebiliriz30 35 arası canm yumurtlamm geç olduğu için sarkıyo regl günüm 16 Şubat olmam lazım
Bu testi bende bugün yaptım normalde adetime 2 gün var cumartesi olacağım bende bu testler pozitif diye düşündüm ama sizin testten sonra fazla haveslenmemem gerek galibaHiç bilmiyorum canm ben bi hamilelik geçirdim ondada sadece sol bacak ve kasık ağrım vardı oda regl günüm geçince başlamıştı İnşAllah sen hamilesindir ama duyduğum kadarıyla hassasiyet oluyormuş
anlıyorm cnm hakkımızda hayırlısını diyelimBu arada canını sıkma hiç. Yorumlari okuyorum da ateşi hep yüksek çıkıp adet görenler var. O yüzden sadece yumurtlama takibi için iyi bir yöntem diyebiliriz
gebelik testimi cnm buBu testi bende bugün yaptım normalde adetime 2 gün var cumartesi olacağım bende bu testler pozitif diye düşündüm ama sizin testten sonra fazla haveslenmemem gerek galiba