Bazen yaşıyorum lekelenme bazen yaşamıyorum değişiyor. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor devamlı şekilde değilPeki adet sancısı gibi ağrın var mı böyle şiddetli şekilde? Bir de daha önce hiç adetten önce lekelenme yaşadığın oldu mu?
İnşallah yerleşme ağrısıdır canımBazen yaşıyorum lekelenme bazen yaşamıyorum değişiyor. Ara ara kasıklarıma ağrı giriyor devamlı şekilde değil
Evet kahverengi oluyor benim bildiğim. Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlardı. Yerleşme kanaması bence.Çok affedersin kahverengiöyle mi oluyor yerleşme kanaması bilmiyorum. Erken mi adet oluyorum anlamadım ki
A. Selam canım hayırlı olsun ben de 6 martı bekliyorum inşallah güzel haberler alırız.Selam kızlar nasilsiniz.. kac gününüz kaldi, ben 10 mart'i bekliyorum catlama ignesi oldum 6. günümdeyim.. zaman gecmek bilmiyorr..
Kuzu sen gebesin benceAcaba düşüne düşüne bu ay erken mi regl oldum? Hep stresten geç olunur denir. Ki ben de geç olurum hep. Off vallahi çok fena içim
Stres yapma canım bekle kanama çok olmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece korkmaAcaba düşüne düşüne bu ay erken mi regl oldum? Hep stresten geç olunur denir. Ki ben de geç olurum hep. Off vallahi çok fena içim
Merhabalar en erken benim sanırım 3 Mart cuma. Nasip olur da gecikirsem pazar test yapacağım. Umarım hepimiz pozitifi görürüzSelam kızlar nasilsiniz.. kac gününüz kaldi, ben 10 mart'i bekliyorum catlama ignesi oldum 6. günümdeyim.. zaman gecmek bilmiyorr..
İnşallah kuzum İnşallah çok korkuyorum anlatamam yaniKuzu sen gebesin bence
Peki ne zaman test yapmak mantıklıStres yapma canım bekle kanama çok olmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece korkma
Bilmezmiyim ama İnan bana gebesin benceİnşallah kuzum İnşallah çok korkuyorum anlatamam yani
Bence bekle canım acele edersen hayal kırıklığı olabilir daha çok erken adet gününe kadar beklePeki ne zaman test yapmak mantıklı
İnşallah kuzum nolur dua edin banaBilmezmiyim ama İnan bana gebesin bence
Kuzu 5 gününün mü kaldıPeki ne zaman test yapmak mantıklı
Tamam kuzum bekleyeceğim. İnşallah yerleşmesine. İnşallah üzülmem sonrasındaBence bekle canım acele edersen hayal kırıklığı olabilir daha çok erken adet gününe kadar bekle
Bence de hamileBilmezmiyim ama İnan bana gebesin bence
Evet kuzum 6 mart batKuzu 5 gününün mü kaldı