Öğretmenmisin kuzumİnşallah kuzum nolur dua edin banabir de biz doğudayız görev icabı kimsemiz yok burada çok korkuyorum
Sabrın sonu selamet inşallahTamam kuzum bekleyeceğim. İnşallah yerleşmesine. İnşallah üzülmem sonrasında
Evet canımÖğretmenmisin kuzum
Kuzu istersen kanama devem etmezse yarın bir erken gebelik testi yapEvet kuzum 6 mart bat
Ya ne güzelEvet canım
Canım senin çalışmalar nasıl gidiyorYa ne güzelİnşAllah mucizen seninledir ve bu topiğin uğuruna İnan kuzu
Kuzu daha benm yumurtlamaya bile 5 6 günüm var benim yolum uzunCanım senin çalışmalar nasıl gidiyor
Döngüm 30 35 arasıCanım senin çalışmalar nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canımKuzu daha benm yumurtlamaya bile 5 6 günüm var benim yolum uzun
Ay hiç sorma hele eşime söyleyince gülme geliyoAllah kolaylık versin canımEn az iki tane yumurtlarsın inşallah Böyle deyince de tavuk gibi hissediyorum
Bakalım canım yarın ola hayrolaKuzu istersen kanama devem etmezse yarın bir erken gebelik testi yap
Ay insallahh canimA. Selam canım hayırlı olsun ben de 6 martı bekliyorum inşallah güzel haberler alırız.
Insallah canim pozitifi görürsün.. erken gebelik testi yapmadin miMerhabalar en erken benim sanırım 3 Mart cuma. Nasip olur da gecikirsem pazar test yapacağım. Umarım hepimiz pozitifi görürüz
Canım 11 aydır negatifi görmekten bıktım inan. Kaç tane erken ve normal test yaptım bilmiyorum. Bu ay totem yaptım bakalım. Gecikirse yapacağım. Ben klomen kullandım bu ay ilk kez ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor. Çatlamayanlar da vardı içinde, umarım liste çevirmez. Göğüs ucu hassaslığı, hafif kasık ağrısı, hafif bel ağrısı, çok karın şişkinliği ve adet gerginliği yaşıyorum şuan. Adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyormuş. Umarım bu belirtiler bu sefer gebeliğe işarettir. Hepimiz için dua ediyorum. Güzel enerjiler gönderelim birbirimize.Insallah canim pozitifi görürsün.. erken gebelik testi yapmadin miben olaydim kessin yapmistim sabirsizim bu konuda ama catlama ignesi oldugum icin malesef erkenden yapamicamm..
Bir de benim döngüm çok kısa 23-24 gün. O sebeple döllenme olduysa bile daha 7 gün anca olmuştur. Sanırım 10. Günden sonra idrarda çıkmaya başlıyor. Ben geçen hafta salı yumurtladım. Bir hafta anca oldu daha.Insallah canim pozitifi görürsün.. erken gebelik testi yapmadin miben olaydim kessin yapmistim sabirsizim bu konuda ama catlama ignesi oldugum icin malesef erkenden yapamicamm..
Benmde dongum kısa herkes aslnda iyi hemen yumurtlama zamanı geliyor diyorlar birde benm 4 5 gün öncesi lekelenme olup sonra adet başlıyor yani genelde ovuden sonra 9. Gün leke geliyor anlıyorum adet olucam 4 Gün sonraBir de benim döngüm çok kısa 23-24 gün. O sebeple döllenme olduysa bile daha 7 gün anca olmuştur. Sanırım 10. Günden sonra idrarda çıkmaya başlıyor. Ben geçen hafta salı yumurtladım. Bir hafta anca oldu daha.
Kuzu döngü uzun olunca bebek düşünenler için güzel değil düşünmeyenler içinse güzelBenmde dongum kısa herkes aslnda iyi hemen yumurtlama zamanı geliyor diyorlar birde benm 4 5 gün öncesi lekelenme olup sonra adet başlıyor yani genelde ovuden sonra 9. Gün leke geliyor anlıyorum adet olucam 4 Gün sonra
Kuzu döngü uzun olunca bebek düşünenler için güzel değil düşünmeyenler içinse güzel
Valla cok haklisin sen 11 ben tam 3 senedir o negatifi görüyorum her seferinde artik kafama takmiyom bosveriyom desemde yapamiyom bi umut belki diye öyle belkilerle 3 sene gecti rabbim hepimize hayirlisini sagliklisini nasip etsinCanım 11 aydır negatifi görmekten bıktım inan. Kaç tane erken ve normal test yaptım bilmiyorum. Bu ay totem yaptım bakalım. Gecikirse yapacağım. Ben klomen kullandım bu ay ilk kez ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor. Çatlamayanlar da vardı içinde, umarım liste çevirmez. Göğüs ucu hassaslığı, hafif kasık ağrısı, hafif bel ağrısı, çok karın şişkinliği ve adet gerginliği yaşıyorum şuan. Adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyormuş. Umarım bu belirtiler bu sefer gebeliğe işarettir. Hepimiz için dua ediyorum. Güzel enerjiler gönderelim birbirimize.
Sen çatlatma iğInsallah canim pozitifi görürsün.. erken gebelik testi yapmadin miben olaydim kessin yapmistim sabirsizim bu konuda ama catlama ignesi oldugum icin malesef erkenden yapamicamm..
Tabi bazı aylar öyle denk geliyor ki bir ayda başında ve sonunda iki kez adet görüyorum, iki kez yumurtluyorum. Bekleme açısından süremiz kısa oluyor ama daha pozitif göremedim, hayırlısıyla inşallahBenmde dongum kısa herkes aslnda iyi hemen yumurtlama zamanı geliyor diyorlar birde benm 4 5 gün öncesi lekelenme olup sonra adet başlıyor yani genelde ovuden sonra 9. Gün leke geliyor anlıyorum adet olucam 4 Gün sonra