Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Merhabalar en erken benim sanırım 3 Mart cuma. Nasip olur da gecikirsem pazar test yapacağım. Umarım hepimiz pozitifi görürüz
Insallah canim pozitifi görürsün.. erken gebelik testi yapmadin mi ben olaydim kessin yapmistim sabirsizim bu konuda ama catlama ignesi oldugum icin malesef erkenden yapamicamm..

Insallah canim pozitifi görürsün.. erken gebelik testi yapmadin mi ben olaydim kessin yapmistim sabirsizim bu konuda ama catlama ignesi oldugum icin malesef erkenden yapamicamm..
Canım 11 aydır negatifi görmekten bıktım inan. Kaç tane erken ve normal test yaptım bilmiyorum. Bu ay totem yaptım bakalım. Gecikirse yapacağım. Ben klomen kullandım bu ay ilk kez ama çatlatma iğnesi yapmadı doktor. Çatlamayanlar da vardı içinde, umarım liste çevirmez. Göğüs ucu hassaslığı, hafif kasık ağrısı, hafif bel ağrısı, çok karın şişkinliği ve adet gerginliği yaşıyorum şuan. Adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyormuş. Umarım bu belirtiler bu sefer gebeliğe işarettir. Hepimiz için dua ediyorum. Güzel enerjiler gönderelim birbirimize.

Bir de benim döngüm çok kısa 23-24 gün. O sebeple döllenme olduysa bile daha 7 gün anca olmuştur. Sanırım 10. Günden sonra idrarda çıkmaya başlıyor. Ben geçen hafta salı yumurtladım. Bir hafta anca oldu daha.

Benmde dongum kısa herkes aslnda iyi hemen yumurtlama zamanı geliyor diyorlar birde benm 4 5 gün öncesi lekelenme olup sonra adet başlıyor yani genelde ovuden sonra 9. Gün leke geliyor anlıyorum adet olucam 4 Gün sonra

Benmde dongum kısa herkes aslnda iyi hemen yumurtlama zamanı geliyor diyorlar birde benm 4 5 gün öncesi lekelenme olup sonra adet başlıyor yani genelde ovuden sonra 9. Gün leke geliyor anlıyorum adet olucam 4 Gün sonra
Kuzu döngü uzun olunca bebek düşünenler için güzel değil düşünmeyenler içinse güzel

Valla cok haklisin sen 11 ben tam 3 senedir o negatifi görüyorum her seferinde artik kafama takmiyom bosveriyom desemde yapamiyom bi umut belki diye öyle belkilerle 3 sene gecti rabbim hepimize hayirlisini sagliklisini nasip etsin

Sen çatlatma iğ
Tabi bazı aylar öyle denk geliyor ki bir ayda başında ve sonunda iki kez adet görüyorum, iki kez yumurtluyorum. Bekleme açısından süremiz kısa oluyor ama daha pozitif göremedim, hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…