yumurtalarının yavaş çalıştığını nereden anladı,? Ne tahlili yaptı ?merhaba arkadaşlarım size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim
1buçuk senelik evliyim yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş bu ay adetimin 5 gününden 5 gün klamen kullndım ve yumurta takibine başladık sol yumurtalığım 20mm olmuş bu gün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın akşam ilişki deddi doktor bu şekilde 1 yumurtayla hamile kalan varmı
1 hafta kala yaptim silik cikti bir gebenin gunlugunde diger testlerde silik suan 3 gun gecti koyulasma cok cok qz evet ilk gunku gibi degil siliklik az artti ama bence ne bileyim az gibi kimyasal yone bencetesti ne zaman yaptın ? ne zaman silik çıkmaya başladı canım
2 3 kimyasalim var dogumdan sonra o yuzden cok uzuluyorum bebek kayiplarina doktor henuz bebek yok bile diyo hucre diyo ama insan iste anaclik duygusu ile üzülüyor. Ya ciksin ya cikmasin ama kimyasal olunca uzuluyorum cidden bebek beklentim yok ama sanki kaybediyomus gibi hissediyorumKötü düşünme canım. Testlerin de hassasiyetleri farklı olabiliyor. İnşallah kimyasal değildir
Doğru diyorsun canım… Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durum2 3 kimyasalim var dogumdan sonra o yuzden cok uzuluyorum bebek kayiplarina doktor henuz bebek yok bile diyo hucre diyo ama insan iste anaclik duygusu ile üzülüyor. Ya ciksin ya cikmasin ama kimyasal olunca uzuluyorum cidden bebek beklentim yok ama sanki kaybediyomus gibi hissediyorum
Geçmiş olsun canım idrarda enfeksiyonun kaç çıktı mesela +++ gibi?İdrar enfeksiyonumun belirtileri şunlar: Kasıklarım ağrıyor üst karın bölgem ağrıyor ve bazen bu ağrı belime de vuruyor. Hamilelik düşündüğüm için ve bu bana zarar vereceğini düşündüğüm için acile gittim. İdrar testi yaptırdım
Ben de 2 kimyasal geçirdim canım insan çok üzülüyor hücre de olsa canlı sonuçta2 3 kimyasalim var dogumdan sonra o yuzden cok uzuluyorum bebek kayiplarina doktor henuz bebek yok bile diyo hucre diyo ama insan iste anaclik duygusu ile üzülüyor. Ya ciksin ya cikmasin ama kimyasal olunca uzuluyorum cidden bebek beklentim yok ama sanki kaybediyomus gibi hissediyorum
amiinn canımm inşallah bu olacak diye ümit edelimÇok geçmiş olsunkarnımı yarıyorlar gibi hissettim kımıldayamadım bile yatakta ilkten lekelenme gibi 2 damla kahverengi kan gördüm yerleşme kanaması diyip çok sevindim uyudum sonra uykumdan şiddetli bir ağrıyla uyandım çok terlemiştim bende. Siyaha yakın çok koyu gelmişti reglim o dönem. Sonra regli olduğum için çok ağlamıştım Hepimize dua ediyorum ve inşallah burada hepinizin gebelik haberini okurum
Evet canım inşallahhhamiinn canımm inşallah bu olacak diye ümit edelim
İnşAllah kuzumİnşallah kuzum İnşallah hepimiz bu ay pozitifleri görelim
Ayyyy maşAllah minik kurabiye
Minik kurabiye daha küçük çıktı ben anlamadım yaAyyyy maşAllah minik kurabiye
Aynen canim..Ben de 2 kimyasal geçirdim canım insan çok üzülüyor hücre de olsa canlı sonuçta
Yok göğüsler inmedikçe gitmez canımAynen canim..
Goguslerim dolgunlasti uclari sızlıyor ama benim icim gitti yine diyor
Bu kadar canını sıkma bu hiç bi sorun teşkil etmez, doktor sana geriden geliyor demediği sürece sorun yok canım. Anlıyorum seni hamilelikte insan çok tedirgin oluyor.Minik kurabiye daha küçük çıktı ben anlamadım ya6+2 son adet tarihime göre ama şuan 5+6 görünüyor. 30unda 20mm yumurtam vardı 1 gibi çatlaması lazımdı. Daha mı geç çatladı acaba 3 gün daha küçük bizim bebiş anlamadım Doktor normal dedi inşallah bir sorun yoktur
Anladım canım. Benim kaşıntım ve yanmam var ama mantar değilmiş. İdrar enfeksiyonu mı acaba diye endişelendim ama başka ağrım falan da yok… idrar tahlili yaptıracağım bende.İdrar enfeksiyonumun belirtileri şunlar: Kasıklarım ağrıyor üst karın bölgem ağrıyor ve bazen bu ağrı belime de vuruyor. Hamilelik düşündüğüm için ve bu bana zarar vereceğini düşündüğüm için acile gittim. İdrar testi yaptırdım
Haklısın canım ya, bir şey olsa doktor illa ki söylerdi. Özellikle sordum da zaten. Her şey normal dedi. Pozitif düşüneyim benBu kadar canını sıkma bu hiç bi sorun teşkil etmez, doktor sana geriden geliyor demediği sürece sorun yok canım. Anlıyorum seni hamilelikte insan çok tedirgin oluyor.
Sen de benim gibi abur cubur meraklısı mısınBazen herşeyi boşverip cipslere gömülmek istiyorum. Bugün de öyle bir gün
Of hem de nasıl. Deli gibi seviyorum ve deli gibi yiyorum. Bir aydır yemeyi bıraktımSen de benim gibi abur cubur meraklısı mısın
Enfeksiyon ihtimali yüksek canım bir de kokulu akıntı varsaAnladım canım. Benim kaşıntım ve yanmam var ama mantar değilmiş. İdrar enfeksiyonu mı acaba diye endişelendim ama başka ağrım falan da yok… idrar tahlili yaptıracağım bende.