Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

yumurtalarının yavaş çalıştığını nereden anladı,? Ne tahlili yaptı ?

Kötü düşünme canım. Testlerin de hassasiyetleri farklı olabiliyor. İnşallah kimyasal değildir
2 3 kimyasalim var dogumdan sonra o yuzden cok uzuluyorum bebek kayiplarina doktor henuz bebek yok bile diyo hucre diyo ama insan iste anaclik duygusu ile üzülüyor. Ya ciksin ya cikmasin ama kimyasal olunca uzuluyorum cidden bebek beklentim yok ama sanki kaybediyomus gibi hissediyorum

Doğru diyorsun canım… Allah bir daha yaşatmasın böyle bir durum

Geçmiş olsun canım idrarda enfeksiyonun kaç çıktı mesela +++ gibi?

Ben de 2 kimyasal geçirdim canım insan çok üzülüyor hücre de olsa canlı sonuçta

amiinn canımm inşallah bu olacak diye ümit edelim

Ayyyy maşAllah minik kurabiye
Minik kurabiye daha küçük çıktı ben anlamadım ya 6+2 son adet tarihime göre ama şuan 5+6 görünüyor. 30unda 20mm yumurtam vardı 1 gibi çatlaması lazımdı. Daha mı geç çatladı acaba 3 gün daha küçük bizim bebiş anlamadım Doktor normal dedi inşallah bir sorun yoktur

Bu kadar canını sıkma bu hiç bi sorun teşkil etmez, doktor sana geriden geliyor demediği sürece sorun yok canım. Anlıyorum seni hamilelikte insan çok tedirgin oluyor.

Anladım canım. Benim kaşıntım ve yanmam var ama mantar değilmiş. İdrar enfeksiyonu mı acaba diye endişelendim ama başka ağrım falan da yok… idrar tahlili yaptıracağım bende.

Bu kadar canını sıkma bu hiç bi sorun teşkil etmez, doktor sana geriden geliyor demediği sürece sorun yok canım. Anlıyorum seni hamilelikte insan çok tedirgin oluyor.
Haklısın canım ya, bir şey olsa doktor illa ki söylerdi. Özellikle sordum da zaten. Her şey normal dedi. Pozitif düşüneyim ben

Anladım canım. Benim kaşıntım ve yanmam var ama mantar değilmiş. İdrar enfeksiyonu mı acaba diye endişelendim ama başka ağrım falan da yok… idrar tahlili yaptıracağım bende.
Enfeksiyon ihtimali yüksek canım bir de kokulu akıntı varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…