Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Valla cok haklisin sen 11 ben tam 3 senedir o negatifi görüyorum her seferinde artik kafama takmiyom bosveriyom desemde yapamiyom bi umut belki diye öyle belkilerle 3 sene gecti rabbim hepimize hayirlisini sagliklisini nasip etsin
Allah en kısa zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin kuzum. 11 ay bile beni çok zorladı, üç yıl dile kolay. Ben 35 yaşındayım. Daha bir senedir bebek düşünmeye başladık eşimle. Yaş geçiyor beklemeye sürem kalmadı artık. Keşke demiyorum ama Allah aratmasın diyorum. Umarım hepimiz kısa sürede pozitifi paylaşırız burda.

benimde öyle bir ayda iki defa adet olmuşum gibi oluyor bakalm inşallah görürüz pozitifleri en hayırlı şekilde

Aynen canim Allah isteyen herkese nasip etsin.. insan artik piskolojikmen de bi zaman sonra bitiyor.. ama yapcak birsey yok herseyin vakti var insallah hayirlisi olur ve hepimiz burda pozitifi görürüz

İnnovita var diyorlar canım bide hiç onu denedinmi
Yok canım. Ben hep bunu kullandım. Karşılaştırma konusunda yeterli bilgim yok. Benim kullandığım bu markadaki çift çizgiyi ve doktor kontrolünde çatlamayı aynı gün gördüm. Doğru sonuç veriyor yani. Ben de bozuk test çıkmadı hiç ama tren.yolda bazı yorumlarda test bozuk çıktı gibi yorumları gördüm. Sanırım iki damladan fazla damlatınca test bozuluyor.

Trendy.oldaki yorumlarını oku istersen. Pek çok kişi memnun ve fiyat performans ürünü olduğu için satışı da çok. Çok fazla fotoğraflı yorum mevcut.
Valla kuzum ben onu yeni evliyken bir kere aldım anlayamamıştım bide bir iki tanesi silik gibi çıkmıştı olmamıştı

Valla kuzum ben onu yeni evliyken bir kere aldım anlayamamıştım bide bir iki tanesi silik gibi çıkmıştı olmamıştı
Hımmm olabilir canım. Yorumlarında da senin gibi diyen var. Bana bozuk hiç denk gelmedi . Bak bakalım innovitaya, heralde o daha net

Kızlar kasıklarınızda kımıl kımıl hareketlilik var mı bat 6 mart
Yumurtladığım günlerde vardı bende de o tür ağrılar. Hatta elimle tutuyordum ay ne oluyor diye. Şimdi adetime iki gün kaldı. Hafif adet ağrısı gibi ağrılarım var o kadar.

Topigin hamilesi konuşuyor o kımıl kımıl hareket günlerdir var bende ağrılar eksik olmuyor sagolsunlar
Ben günlerdir bu başlığı takip ediyorum. Sen yazınca sanki ünlü biri konuşuyormuş gibi bir his geldi bak şimdi hayran hayran gebelik haberlerinizi okudum hep. Allah kucağınıza almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…