- 3 Şubat 2023
- 1.918
- 1.388
Ben de bu ay saldım valla ne yasaksa yiyorumOf hem de nasıl. Deli gibi seviyorum ve deli gibi yiyorum. Bir aydır yemeyi bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bu ay saldım valla ne yasaksa yiyorumOf hem de nasıl. Deli gibi seviyorum ve deli gibi yiyorum. Bir aydır yemeyi bıraktım
Doktora gittim. Öyle kokulu akıntım da yok. Normal hamilelik akıntısı var dedi doktor. Bakalım.. idrar tahlilinde çıkacaktır herhalde bir şey varsaEnfeksiyon ihtimali yüksek canım bir de kokulu akıntı varsa
Hamile miydin sen canımDoktora gittim. Öyle kokulu akıntım da yok. Normal hamilelik akıntısı var dedi doktor. Bakalım.. idrar tahlilinde çıkacaktır herhalde bir şey varsa
Evet canım. 5+0Hamile miydin sen canım
Ne güzel canım sağlıkla kucağına al Gebelikte enfeksiyon olabiliyor canım olursa sıkıntı etme. Bol sıvı tüketmeye çalış.Evet canım. 5+0
Çok teşekkür ederim canım su içmeye çalışıyorum dünden beri bir rahatlama var. Normalde su içmeyi unutan biriyimdirNe güzel canım sağlıkla kucağına al Gebelikte enfeksiyon olabiliyor canım olursa sıkıntı etme. Bol sıvı tüketmeye çalış.
Ben de öyleyim canım Ara sıra limonlu su da içersen çok faydalı oluyorÇok teşekkür ederim canım su içmeye çalışıyorum dünden beri bir rahatlama var. Normalde su içmeyi unutan biriyimdir
Hoşgeldin canım inşallah burası uğur getirir de yeni gebelerimizden olursun. Maşallah genelde iyi haberler alıyoruz burdaMerhaba kızlar sessiz takipçilerdenim. topik altında bu kadar gebe varken Bana şans getireceğinizi düşünüyorum. Bat 3 Mart. Yani cuma. Umarım mutlu haberi alırım. 5 Mart Pazar günü test yapmayı düşünüyorum. İlk kez Bu ay 5 gün klomen kullandım. Üç yumurtam oldu. 14-16-28 mm. 16mm olan vakti gelince kendiliğinden çatladı. Diğerlerinde pek hareketlilik göremedik. Mutlu Haberlerinizi okudukça seviniyorum.
Canım (inşallah) yerleşme kanaması yaşıyorsun benceYaa çok sevindim ne renkti canım kanamaKızlar bat 6 Mart. Bugün akşamüstü tuvalete gittiğimde çok affedersiniz lekelenme gördüm peçetede. Aşırı belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara. Çok korkuyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdor normalde bu kadar erken regl olmam. Ki bugün 28.gün. Benim hep 30u geçer döngüm. Nolur dua edin bana
Kızlar bat 6 Mart. Bugün akşamüstü tuvalete gittiğimde çok affedersiniz lekelenme gördüm peçetede. Aşırı belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara. Çok korkuyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdor normalde bu kadar erken regl olmam. Ki bugün 28.gün. Benim hep 30u geçer döngüm.
Inşallah cnm dedigin gibi yerleşme kanamasidirKızlar bat 6 Mart. Bugün akşamüstü tuvalete gittiğimde çok affedersiniz lekelenme gördüm peçetede. Aşırı belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara. Çok korkuyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdor normalde bu kadar erken regl olmam. Ki bugün 28.gün. Benim hep 30u geçer döngüm. Nolur dua edin bana
Çok affedersin kahverengi öyle mi oluyor yerleşme kanaması bilmiyorum. Erken mi adet oluyorum anlamadım kiCanım (inşallah) yerleşme kanaması yaşıyorsun benceYaa çok sevindim ne renkti canım kanama
Yoktur kuzu İnşAllah doktor ayrıntılı ultrasonda bu kız bayağı minyon bişi olucak boyu kısa dedi ama Rabbim korusun maşAllah kızım çok uzun boylu doğduMinik kurabiye daha küçük çıktı ben anlamadım ya 6+2 son adet tarihime göre ama şuan 5+6 görünüyor. 30unda 20mm yumurtam vardı 1 gibi çatlaması lazımdı. Daha mı geç çatladı acaba 3 gün daha küçük bizim bebiş anlamadım Doktor normal dedi inşallah bir sorun yoktur
Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirirMerhaba kızlar sessiz takipçilerdenim. topik altında bu kadar gebe varken Bana şans getireceğinizi düşünüyorum. Bat 3 Mart. Yani cuma. Umarım mutlu haberi alırım. 5 Mart Pazar günü test yapmayı düşünüyorum. İlk kez Bu ay 5 gün klomen kullandım. Üç yumurtam oldu. 14-16-28 mm. 16mm olan vakti gelince kendiliğinden çatladı. Diğerlerinde pek hareketlilik göremedik. Mutlu Haberlerinizi okudukça seviniyorum.
Evet canım ya kahverengi ya da açık pembe oluyormuş. Kız niye üzülüyorsun azcık yüzün gülsün bence adet değilÇok affedersin kahverengi öyle mi oluyor yerleşme kanaması bilmiyorum. Erken mi adet oluyorum anlamadım ki
İnşallah kuzum İnşallah ama ya adet olduysam diye üzülüyorum. Çünkü aşırı belim ağrıyor ve de arada karnım. Bunlar normal adette de olduğu için korkuyorumEvet canım ya kahverengi ya da açık pembe oluyormuş. Kız niye üzülüyorsun azcık yüzün gülsün bence adet değil
Peki adet sancısı gibi ağrın var mı böyle şiddetli şekilde? Bir de daha önce hiç adetten önce lekelenme yaşadığın oldu mu?Çok affedersin kahverengi öyle mi oluyor yerleşme kanaması bilmiyorum. Erken mi adet oluyorum anlamadım ki