Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ne güzel canım sağlıkla kucağına al Gebelikte enfeksiyon olabiliyor canım olursa sıkıntı etme. Bol sıvı tüketmeye çalış.
Çok teşekkür ederim canım su içmeye çalışıyorum dünden beri bir rahatlama var. Normalde su içmeyi unutan biriyimdir

Merhaba kızlar sessiz takipçilerdenim. topik altında bu kadar gebe varken Bana şans getireceğinizi düşünüyorum. Bat 3 Mart. Yani cuma. Umarım mutlu haberi alırım. 5 Mart Pazar günü test yapmayı düşünüyorum. İlk kez Bu ay 5 gün klomen kullandım. Üç yumurtam oldu. 14-16-28 mm. 16mm olan vakti gelince kendiliğinden çatladı. Diğerlerinde pek hareketlilik göremedik. Mutlu Haberlerinizi okudukça seviniyorum.

Hoşgeldin canım inşallah burası uğur getirir de yeni gebelerimizden olursun. Maşallah genelde iyi haberler alıyoruz burda

Kızlar bat 6 Mart. Bugün akşamüstü tuvalete gittiğimde çok affedersiniz lekelenme gördüm peçetede. Aşırı belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ara ara. Çok korkuyorum. İnşallah yerleşme kanamasıdor normalde bu kadar erken regl olmam. Ki bugün 28.gün. Benim hep 30u geçer döngüm. Nolur dua edin bana

Canım (inşallah) yerleşme kanaması yaşıyorsun benceYaa çok sevindim ne renkti canım kanama

Inşallah cnm dedigin gibi yerleşme kanamasidir

Yoktur kuzu İnşAllah doktor ayrıntılı ultrasonda bu kız bayağı minyon bişi olucak boyu kısa dedi ama Rabbim korusun maşAllah kızım çok uzun boylu doğdu

Hoşgeldin kuzum İnşAllah bu topik sanada uğur getirir

Evet canım ya kahverengi ya da açık pembe oluyormuş. Kız niye üzülüyorsun azcık yüzün gülsün bence adet değil
İnşallah kuzum İnşallah ama ya adet olduysam diye üzülüyorum. Çünkü aşırı belim ağrıyor ve de arada karnım. Bunlar normal adette de olduğu için korkuyorum

Çok affedersin kahverengi öyle mi oluyor yerleşme kanaması bilmiyorum. Erken mi adet oluyorum anlamadım ki
Peki adet sancısı gibi ağrın var mı böyle şiddetli şekilde? Bir de daha önce hiç adetten önce lekelenme yaşadığın oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…