Tweetim ben negatifim, sen güzel haberle gel inşallahHerkes erken test yapıyor, ben beklemeyi düşünüyorum. Bat 6 Mart. En erken 7sinde yapmayı düşünüyorum testi. Umarım pozitif olur bu ay. Lütfen birbirimize dua edelim. Sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş için
Doktor normal demiş kuzum niye korkuyorsun. Bir de o bizim hesaplarımız başta öylesine asıl hesap ultrason. Sonradan düzenleniyormuş yaniAyy sevindim canımBen de az önce kalp atışını duydum. Ama aklıma takıldı. Benim hesabıma göre 6+2 olması gerekiyor doktorum 5+5 dedi. Geriden mi geliyor dedim geriden geliyor demek için hiç gelişme olmaması lazım dedi. Kalbi atıyorsa zaten sağlıklı diyebiliriz dedi. Ama aklıma takıldı yeni olmuşmaya başlamış bebek. Kalbini duyduk endişe etmeli miyim bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim kan değerlerime bakacaklar. Korkuyorum ya. Israrla sordum her şey normal mi diye normal dedi. Bir şey olsa söylerdi herhalde değil mi
Ah kuzum dur daha erken değil mi? Bat gelsin önce. Bak ben bat günü bile yapmayacağım. Umudumuzu kırmızıları görene kadar yitirmeyelim kuzucumTweetim ben negatifim, sen güzel haberle gel inşallah
Umudum ikinci yumurtlamamdan yanaAh kuzum dur daha erken değil mi? Bat gelsin önce. Bak ben bat günü bile yapmayacağım. Umudumuzu kırmızıları görene kadar yitirmeyelim kuzucum
Canım teşekkür ederim yorumun için. İçim rahatlıyor biraz da olsaDoktor normal demiş kuzum niye korkuyorsun. Bir de o bizim hesaplarımız başta öylesine asıl hesap ultrason. Sonradan düzenleniyormuş yani
Normaldir canım endişe etme asıl ne kadarlık olduğunu ultrason söylüyor zaten bizde daha ultrasonda bebeği görmediğimiz için tahmini hesaplar yapıyoruz.Ayy sevindim canımBen de az önce kalp atışını duydum. Ama aklıma takıldı. Benim hesabıma göre 6+2 olması gerekiyor doktorum 5+5 dedi. Geriden mi geliyor dedim geriden geliyor demek için hiç gelişme olmaması lazım dedi. Kalbi atıyorsa zaten sağlıklı diyebiliriz dedi. Ama aklıma takıldı yeni olmuşmaya başlamış bebek. Kalbini duyduk endişe etmeli miyim bilmiyorum. 10 gün sonra tekrar gideceğim kan değerlerime bakacaklar. Korkuyorum ya. Israrla sordum her şey normal mi diye normal dedi. Bir şey olsa söylerdi herhalde değil mi
Canım test hatalı gibi geldi bana. O çizgi neden ortada gibiTam cekemiyorum ama orda silik mi silik cizgi mevcut kızlar.
Dunden bugune koyulmasi gerekmiyormuydu?
Bence buda kimyasal bata 4 gun kaldi.
Bana da oyle geldi basta hepsine baktim öyle buda boyle bi test heralde dedim .sCanım test hatalı gibi geldi bana. O çizgi neden ortada gibi
Normal canım ne zaman döllendiğini bilemezsin. Ben de kızımda benzerini yaşamıştım. Zaten bu bizim hesapladığımız son adet tarihinden itibaren olduğu için tahmini bir hesap oluyor.
Başka bir marka mı kullansan acaba?Bana da oyle geldi basta hepsine baktim öyle buda boyle bi test heralde dedim .s
Tamam canım çok teşekkür ederim. Şimdi ultrason fotoğrafında 5+6 diyor hesabıma göre 3 gün fark ediyor yani 3 gün normaldir herhalde değil miNormal canım ne zaman döllendiğini bilemezsin. Ben de kızımda benzerini yaşamıştım. Zaten bu bizim hesapladığımız son adet tarihinden itibaren olduğu için tahmini bir hesap oluyor.
Vallahi ben de bırakmadım 2 günde olmasa da 3 günde bir devam ediyorumUmudum ikinci yumurtlamamdan yanaiyikide bırakmamışım ilişkiyi diyorum ama ateş tablom bugün birden düşüş yaptı onuda yerleşme düşüşü saydım
Bende 1 günde bir devamVallahi ben de bırakmadım 2 günde olmasa da 3 günde bir devam ediyorum
Silik çizgi gördüm ben canım. 2 gün ara versen daha net çıkar sanırım canım.Tam cekemiyorum ama orda silik mi silik cizgi mevcut kızlar.
Dunden bugune koyulmasi gerekmiyormuydu?
Bence buda kimyasal bata 4 gun kaldi.
Bekleyelim bakalım canimSilik çizgi gördüm ben canım. 2 gün ara versen daha net çıkar sanırım canım.
Bir gebenin gunlugunu kullandim dun yine boyle çıkmıştı.Başka bir marka mı kullansan acaba?
Allah AllahBir gebenin gunlugunu kullandim dun yine boyle çıkmıştı.
Bu artimed vardi elimde buda boyle oldu.
Benim de ağrım var kuzum. Regl olcak gibiyimBende 1 günde bir devamartık bırakırım ama yeter yoruldum sudan aşındı tenim hatta dün akşam karnım çok ağrıdı dedim harelde regl geliyor kesildi birden bire şimdi arada bir çok içerde ağrılarım var rahatsız etmiyor ama
Regli aynıymış zaten çoğu belirti hayırlısı olsun güzel haberler verelim birbirimize inşallahBenim de ağrım var kuzum. Regl olcak gibiyim