Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bende
Allah Allah😵‍💫 bak benim ilk testim çok çok silik çıkmıştı ama her gün adetime kadar yaptım ve gittikçe koyulaşmıştı. Adet gecikince de çok net çıkmıştı. Bu şekilde yapıp emin olabilirsin canım.
Allah Allah😵‍💫 bak benim ilk testim çok çok silik çıkmıştı ama her gün adetime kadar yaptım ve gittikçe koyulaşmıştı. Adet gecikince de çok net çıkmıştı. Bu şekilde yapıp emin olabilirsin canım.
Bende oyle dusunuyorum canim.ama koyulasmadi sanirim yine kimyasal.

Başka bir marka mı kullansan acaba?
Bu arada hepsiburada ile görüştüm iade alınabilecek dedi ürün saticida almam diyor hepsiburada dedi ki kullanmadan anlayamacaginiz bir ürün bu ve tehlike dogurabilir yanlis bilgi vermesi bu nedenlr iadesi yapilacaktir iletin satici yapmam diyo bakalim sonuc ne olacak :))))

Control gerçekten epey uzakta.

3 aydır Hamile kalmaya çalışıyorum . Maalesef henüz bir şey yok. Bu ay daha çok hamilelik üzerine duracağım dedim. Bir baktım idrar enfeksiyonu oldum. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. 3 aydır acaba hamile miyim diye diye bir sürü gebelik testi yaptım ve hala da yapmak istiyorum. psikolojik olarak çöktüm resmen. Sürekli aklım acaba hamile miyim diyor

3 aydır Hamile kalmaya çalışıyorum . Maalesef henüz bir şey yok. Bu ay daha çok hamilelik üzerine duracağım dedim. Bir baktım idrar enfeksiyonu oldum. Şimdi antibiyotik kullanıyorum. 3 aydır acaba hamile miyim diye diye bir sürü gebelik testi yaptım ve hala da yapmak istiyorum. psikolojik olarak çöktüm resmen. Sürekli aklım acaba hamile miyim diyor
Kuzum lütfen biraz sabret 3 ay erken bir sure. Misal her ay yumurtlucaz diye bisey yok ki canim bazen 2 ay yumurtlamayabiliyormusuz????

Lütfen biraz bu fikri at kafandan ve dua et. Hayirli olani dile.

Canım idrar enfeksiyonun belirtileri nasıldı? Bende şüpheleniyorum da😣

Amin kuzum İnşallah 🤲🏻😍 her zaman herkese dua ediyorum vallahi. İsteyen benim gibi düşünen herkesin kucağı dolsun 🌺 hepimiz anneliği tadalım istiyorum 🌺
Bende her zaman dua ediyorum, rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Allah kimseyi evlat hasretiyle yakmasın 😔🤲🏻💐

Kuzum lütfen biraz sabret 3 ay erken bir sure. Misal her ay yumurtlucaz diye bisey yok ki canim bazen 2 ay yumurtlamayabiliyormusuz????

Lütfen biraz bu fikri at kafandan ve dua et. Hayirli olani dile.

Canım idrar enfeksiyonun belirtileri nasıldı? Bende şüpheleniyorum da😣
İdrar enfeksiyonumun belirtileri şunlar: Kasıklarım ağrıyor üst karın bölgem ağrıyor ve bazen bu ağrı belime de vuruyor. Hamilelik düşündüğüm için ve bu bana zarar vereceğini düşündüğüm için acile gittim. İdrar testi yaptırdım

merhaba arkadaşlarım size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
1buçuk senelik evliyim yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş bu ay adetimin 5 gününden 5 gün klamen kullndım ve yumurta takibine başladık sol yumurtalığım 20mm olmuş bu gün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın akşam ilişki deddi doktor bu şekilde 1 yumurtayla hamile kalan varmı

merhaba arkadaşlarım size bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
1buçuk senelik evliyim yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş bu ay adetimin 5 gününden 5 gün klamen kullndım ve yumurta takibine başladık sol yumurtalığım 20mm olmuş bu gün çatlatma iğnesi yaptırdım yarın akşam ilişki deddi doktor bu şekilde 1 yumurtayla hamile kalan varmı
Tabi ki çok var canım 🌺 Rabbim istesin yeter ki 🤲🏻

X