Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Ya bide şey duydum bu göbeği sardiktan sonra hemen ilişki olması gerekiyormuş sanırım
Canm şimdi sana şöyle anlatayım adetin bittikten sonra ki 5. Gün gidiyosun 3 gün üst üste önce balla daha sonra bardakla göbeğini ve yumurtalıklarını çalıştırıyo ve üç gün boyunca her yaptıktan sonra bir avuç tuzu bir poşedin içine koyuyo ve rahminin üzerine koyup bir yazmayla belini sarıyo üç gün boyunca bu işlemi yapıyo daha sonra ilkişkiye girin diyo canm

Denemek te fayda var bakalım dur ya regl gelsinde

Canm var gibi gözüküyor hayırlı olsun
2 sinde boyle cikip kimyasalla sonuclanmisti ozamanda hissetmistim ama iste pek umutlanmak istemiyorum üzülmüştüm ama oglum cok dis cikardi o donem Allah bana acidi belkide bilemiyorum suan oglum cok iyi her düzeni oturdu belkide verdi Allah'ım nasip.

Gunden gune koyulasmasi gerekiyor artik sanirim yarin yaparim yine
%60 artmasi yeterliymis.

Suanda 10 felan heralde ciktigina gore. 5 6 artacaktir testte belirgin değişim gozlenmeybilir belki adet gunune 1 gun kala net olur artik
.

Selam kızlar benim adetime 10 gün var. Normalde goguslerim filan aşırı agrirdi. Belim agrirdi ve kasiklarim agrirdi. Ama su an belim ve kasiklarim agriyo göğüs ağrım yok. Ve bi iki gündür baş dönmesi yaşadım. Bir de bugün sınıfta midem bulandı. Kendimi de umutlandirmak istemiyorum ama bilemedim. Sol kasigim o kadar agriyo ki çekme yapıyor. Bide sürekli adet olmuşum gibi bi his ile tuvalete gidiyorum. Akıntı hissi..

Hamilelik belirtilerine benziyor canım

Allahim insallah.. o çift çizgiyi görmek için neler neler vermezdim. Bacak kemiklerim aşırı sızlıyor anlayamıyorum farklı biseyler var ama inşallah hamileyimdir
Amin canım inşallah. Herhalde bu belirtilerde en çok bacak, kasık ve göğüs ağrısı var. Mesela benim şu an hiçbi yerim ağrımıyor kesin değilim

Amin canım inşallah. Herhalde bu belirtilerde en çok bacak, kasık ve göğüs ağrısı var. Mesela benim şu an hiçbi yerim ağrımıyor kesin değilim
Benimde ağrımıyordu yerleşme kanaması yasamasam hiç ümidim yoktu Allah'tan ümit kesilmez

Canım ben kanama yaşamaktan da korkuyorum ya kimyasal olacak diye
Yok hiç korkma aklından bile gecirmemeye çalış ki güzel şeyler seni bulsun. Bende dünden beri koyu renk bir akıntı yaşıyorum konu da açtım ama kimseden yorum yok. Benimde o kafama takılıyor birazcık ama kötü düşünmemeye çalışıyorum

Haklısın canım iyi düşünmek lazım. Bazıları 3 ay boyunca kanama yaşayabiliyormuş canım açık kırmızı renge dönmedikçe bişey olmaz inşallah. Ayrıca bence senin bebişin erkek

Bak crn_21 hiç belirtisi yokmuş. Zaten belirtiler psikolojik
Evet ben o hatayi ilk denememde çok yaptım ve nerdeyse tüm belirtilerim vardı kesin gözüyle bakıyordum. Hamile kaldığım ay nerdeyse hiç bişey olmadi. Anlamsızca yumurtlama tarihinden itibaren goguslerimin agrimasini saymazsak tabi. Vücudumuz bize isterse çok güzel oyun oynayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…