Canm şimdi sana şöyle anlatayım adetin bittikten sonra ki 5. Gün gidiyosun 3 gün üst üste önce balla daha sonra bardakla göbeğini ve yumurtalıklarını çalıştırıyo ve üç gün boyunca her yaptıktan sonra bir avuç tuzu bir poşedin içine koyuyo ve rahminin üzerine koyup bir yazmayla belini sarıyo üç gün boyunca bu işlemi yapıyo daha sonra ilkişkiye girin diyo canmYa bide şey duydum bu göbeği sardiktan sonra hemen ilişki olması gerekiyormuş sanırım
Canm var gibi gözüküyor hayırlı olsunBuda gebelik testi
Denemek te fayda var bakalım dur ya regl gelsindeCanm şimdi sana şöyle anlatayım adetin bittikten sonra ki 5. Gün gidiyosun 3 gün üst üste önce balla daha sonra bardakla göbeğini ve yumurtalıklarını çalıştırıyo ve üç gün boyunca her yaptıktan sonra bir avuç tuzu bir poşedin içine koyuyo ve rahminin üzerine koyup bir yazmayla belini sarıyo üç gün boyunca bu işlemi yapıyo daha sonra ilkişkiye girin diyo canm
2 sinde boyle cikip kimyasalla sonuclanmisti ozamanda hissetmistim ama iste pek umutlanmak istemiyorum üzülmüştüm ama oglum cok dis cikardi o donem Allah bana acidi belkide bilemiyorum suan oglum cok iyi her düzeni oturdu belkide verdi Allah'ım nasip.Canm var gibi gözüküyor hayırlı olsun
Tm canm inşAllah gebesindir gerek kalmazDenemek te fayda var bakalım dur ya regl gelsinde
İnşallah kuzum ama sanmıyorum hayırlısı bir haftadır ağrı çekiyorum sanki gelicek ama yok bugunde öyle sürekli lavaboya gidiyorum daaha yokTm canm inşAllah gebesindir gerek kalmaz
Hamilelik belirtilerine benziyor canımSelam kızlar benim adetime 10 gün var. Normalde goguslerim filan aşırı agrirdi. Belim agrirdi ve kasiklarim agrirdi. Ama su an belim ve kasiklarim agriyo göğüs ağrım yok. Ve bi iki gündür baş dönmesi yaşadım. Bir de bugün sınıfta midem bulandı. Kendimi de umutlandirmak istemiyorum ama bilemedim. Sol kasigim o kadar agriyo ki çekme yapıyor. Bide sürekli adet olmuşum gibi bi his ile tuvalete gidiyorum. Akıntı hissi..
Allahim insallah..Hamilelik belirtilerine benziyor canım
Amin canım inşallah. Herhalde bu belirtilerde en çok bacak, kasık ve göğüs ağrısı var. Mesela benim şu an hiçbi yerim ağrımıyor kesin değilimAllahim insallah..o çift çizgiyi görmek için neler neler vermezdim. Bacak kemiklerim aşırı sızlıyor anlayamıyorum farklı biseyler var ama inşallah hamileyimdir
Hiç belli olmaz kuzumAmin canım inşallah. Herhalde bu belirtilerde en çok bacak, kasık ve göğüs ağrısı var. Mesela benim şu an hiçbi yerim ağrımıyor kesin değilim
Benimde ağrımıyordu yerleşme kanaması yasamasam hiç ümidim yoktu Allah'tan ümit kesilmezAmin canım inşallah. Herhalde bu belirtilerde en çok bacak, kasık ve göğüs ağrısı var. Mesela benim şu an hiçbi yerim ağrımıyor kesin değilim
Haklısın canım inşallah hamişizdir. Sözde adet gününe kadar düşünmemeye çalışacaktımHiç belli olmaz kuzum
Canım ben kanama yaşamaktan da korkuyorum ya kimyasal olacak diyeBenimde ağrımıyordu yerleşme kanaması yasamasam hiç ümidim yoktu Allah'tan ümit kesilmez
Yok hiç korkma aklından bile gecirmemeye çalış ki güzel şeyler seni bulsun. Bende dünden beri koyu renk bir akıntı yaşıyorum konu da açtım ama kimseden yorum yok. Benimde o kafama takılıyor birazcık ama kötü düşünmemeye çalışıyorumCanım ben kanama yaşamaktan da korkuyorum ya kimyasal olacak diye
Yerlesme kanamasını ne zaman ve nasıl yaşadınız acabaBenimde ağrımıyordu yerleşme kanaması yasamasam hiç ümidim yoktu Allah'tan ümit kesilmez
BakHaklısın canım inşallah hamişizdir. Sözde adet gününe kadar düşünmemeye çalışacaktım
Haklısın canım iyi düşünmek lazım. Bazıları 3 ay boyunca kanama yaşayabiliyormuş canım açık kırmızı renge dönmedikçe bişey olmaz inşallah. Ayrıca bence senin bebişin erkekYok hiç korkma aklından bile gecirmemeye çalış ki güzel şeyler seni bulsun. Bende dünden beri koyu renk bir akıntı yaşıyorum konu da açtım ama kimseden yorum yok. Benimde o kafama takılıyor birazcık ama kötü düşünmemeye çalışıyorum
Kesinlikle haklısın. Aklımızdan çıkarmadığımız için sürekli birşeyler arıyoruz.
Evet ben o hatayi ilk denememde çok yaptım ve nerdeyse tüm belirtilerim vardı kesin gözüyle bakıyordum. Hamile kaldığım ay nerdeyse hiç bişey olmadi. Anlamsızca yumurtlama tarihinden itibaren goguslerimin agrimasini saymazsak tabi. Vücudumuz bize isterse çok güzel oyun oynayabiliyor