Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bu ayki denemelerimiz bu şekilde. Ve yumurtlama dönemi olan dönem boş eşimin işi nedenli olamadı o sıra o yzden hiç umudum yok Anac ana
Eki Görüntüle 3211242
Canım spermler 5 güne kadar bile yaşayabiliyormuş o yüzden hiç belli olmaz canım. Bazıları tek ilişki ile bile hamile kalabiliyor şans işte Valla canım ben sık olanı da günaşırı olanı da denedim ama olmayınca olmuyor işte

Zaten geçen ay iki günde bir hep oldu ilişki. Tutmadı. Kısmet kuzum ya. Ben artık bir sorun var diye düşünüyorum

hayırlısı olsun cnm testlerini atarmısın

Âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım pozitif demek ki çok Yeni olunca hemen çıkmıyor

Merhaba bende pcosluyum hiç olmadi benimde

İnşallah yoktur birşey canım. Dur bakalım daha 6 gün var bekleyip görelim canım. Senin ağrıların devam ediyor mu?
Evet kuzum. Regl olacakmışım gibi ağrılar. Bacaklarım çok ağrıyor. Belim çok ağrıyor. Arada da böyle kuyruk sokumu denen yer. Ama göğüs ağrım hiç yok. Normalde o da olurdu

Evet kuzum. Regl olacakmışım gibi ağrılar. Bacaklarım çok ağrıyor. Belim çok ağrıyor. Arada da böyle kuyruk sokumu denen yer. Ama göğüs ağrım hiç yok. Normalde o da olurdu
Bunlar çok iyi belirtiler canım inşallah sonuç alırsın. Benim ağrılar yok denecek kadar azaldı. Keşke bende de olsaydı o zaman umutlanırdım.

Merhaba kızlar ben geçen ay ocağın 30 unda regl oldum normalde 29 günde bir net olurum yada bir gün ya önce ya sonra olur bir haftadır ağrı çekiyorum gelmiyor sürekli geldi gibi hissediyorum yok iki kere test yaptım negatif bugün de negatif yaşayan varmı

Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti cnm
Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti canm
Geç döllenme ise 18 . 19. Günde ancak belli eder bekle biraz daha

Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti cnm

Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti canm
Geç döllenme ise 18 . 19. Günde ancak belli eder bekle biraz daha
Takip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…