Amin inşallah uğur getirirKızıyorum size
Hg canım stres yapma hayırlısıyla doğru zamanda olacak inşallahburası sana uğur getirecek bence
Kötü düşünmek yok kızlar
Canım spermler 5 güne kadar bile yaşayabiliyormuş o yüzden hiç belli olmaz canım. Bazıları tek ilişki ile bile hamile kalabiliyor şans işteBu ayki denemelerimiz bu şekilde. Ve yumurtlama dönemi olan dönem boşeşimin işi nedenli olamadı o sıra o yzden hiç umudum yok Anac ana
Eki Görüntüle 3211242
Ayrıca daha önce de yumurtlamış olabilirsin uygulamalar sadece tahmin yapıyorBu ayki denemelerimiz bu şekilde. Ve yumurtlama dönemi olan dönem boşeşimin işi nedenli olamadı o sıra o yzden hiç umudum yok Anac ana
Eki Görüntüle 3211242
Zaten geçen ay iki günde bir hep oldu ilişki. Tutmadı. Kısmet kuzum ya. Ben artık bir sorun var diye düşünüyorumCanım spermler 5 güne kadar bile yaşayabiliyormuş o yüzden hiç belli olmaz canım. Bazıları tek ilişki ile bile hamile kalabiliyor şans işteValla canım ben sık olanı da günaşırı olanı da denedim ama olmayınca olmuyor işte
İnşallah yoktur birşey canım. Dur bakalım daha 6 gün var bekleyip görelim canım. Senin ağrıların devam ediyor mu?Zaten geçen ay iki günde bir hep oldu ilişki. Tutmadı. Kısmet kuzum ya. Ben artık bir sorun var diye düşünüyorum
hayırlısı olsun cnm testlerini atarmısınSelam kızlar guzel sonuclar alirsiniz umarim:)
20 aylik oglum var gebelik planlamiyorum ama 2 kez kimyasal yasadim. Birisi adetten hemen sonra kaldim biter bitmez.
Geri cekilme her ne kadar da korunma yontemi olmasa da ilac kullanamadigim icin mecburen geri cekiliyoruz. Bu ay da yine oyle oldu yumurtlama zamanimdi geri cekildik. Ben hemen hamile kalinca anliyorum yumurtladiktan 1 hafta sonra sonra belirtim basladi. Suan 5 gun kaldi haftayi belli eden bir gebelik tesyi cikmis yeni onu yaptim çizgi cikti 1 haftalik gosteriyor.
Erken gebelikler de bisiy yok. Kaset testlerde silik ama cok silik cizgi mevcut.
Ovulasyon testim vardi eskiden kalma yaptim belirginlesti epey ikinci cizgide.
Sanırım hamileyim. Kimyasal olurmu bilmiyorum ama geri cekilmeyle hamile kalan biri olabilirim aranizda
Allah isteyene verain bana da verdiyse epey sevinirim :)
kuzu kiko verilir bn 2 buçuk ayda 25 kilo verdimBoyum 1.72 kilom 106. Veriyorum yavaş yavaş daha da vereceğim insallah. Tesekkur ederim inşallah uğurlu gelirinsan burda tek olmadığını görünce çok iyi hissediyor. Yalnız olmadığını görmek güzel
bu 3. cü ayım hala hamile kalamadımBekle canım sen daha yeni başlıyorsun hemen ümitsiz olma
Âdete 3 gün kala yaptım negatifti âdet günümde yaptım pozitif demek ki çok Yeni olunca hemen çıkmıyorHanımlar bana birşey diyin çok değişik şeyler oluyor. Bat üzerinden iki gün geçti. Hatta daha fazla diyebilirim çünkü genelde beklenen adet tarihinden erken olurum. Mide bulantıları yaşıyorum, bazı kokular çok rahatsiz ediyor. Adet olmama bir hafta kala ağrılarım başlardı ve karnım siserdi. Şimdi hiçbir şekilde şişkinlik yok. Uykuluyum halsizim. Ama biri erken biri kaset olmak üzere iki kere test yaptım negatif çıktı. Bir tuhaflık var ama... Bu şekilde belirti yaşayıp hatta negatifi görüp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı
Benim de 7.ayım canım sen mart ayını da bekle bakalım ne olacakbu 3. cü ayım hala hamile kalamadım
Merhaba bende pcosluyumAleyküm selam canımın içi;
Burda hep birlikte birbirimize destek olup dertleşeceğizbenim çalışma arkadaşlarımdan da bir kadın pcos du. 4 senelik evliydi 2 ay önce evladını kucağına aldı. Hemde tam “amaaaaan boşverdim gitti” dediği anda. Allahtan ümit kesilmez, burda teyze olucaz anne olucaaaz
inşAllah fazla bekletmezler biziBenim de 7.ayım canım sen mart ayını da bekle bakalım ne olacak
Evet kuzum. Regl olacakmışım gibi ağrılar. Bacaklarım çok ağrıyor. Belim çok ağrıyor. Arada da böyle kuyruk sokumu denen yer. Ama göğüs ağrım hiç yok. Normalde o da olurduİnşallah yoktur birşey canım. Dur bakalım daha 6 gün var bekleyip görelim canım. Senin ağrıların devam ediyor mu?
Bunlar çok iyi belirtiler canım inşallah sonuç alırsın. Benim ağrılar yok denecek kadar azaldı. Keşke bende de olsaydı o zaman umutlanırdım.Evet kuzum. Regl olacakmışım gibi ağrılar. Bacaklarım çok ağrıyor. Belim çok ağrıyor. Arada da böyle kuyruk sokumu denen yer. Ama göğüs ağrım hiç yok. Normalde o da olurdu
Amin canım inşallahinşAllah fazla bekletmezler bizi
Ahh kuzum İnşallahBunlar çok iyi belirtiler canım inşallah sonuç alırsın. Benim ağrılar yok denecek kadar azaldı. Keşke bende de olsaydı o zaman umutlanırdım.
Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti canmMerhaba kızlar ben geçen ay ocağın 30 unda regl oldum normalde 29 günde bir net olurum yada bir gün ya önce ya sonra olur bir haftadır ağrı çekiyorum gelmiyor sürekli geldi gibi hissediyorum yok iki kere test yaptım negatif bugün de negatif yaşayan
Takip etmedim canım hiç ne zaman yumurtladigimi reglim yaklaştı diye iliskimiž oldu 2 gün önce tabi ondan öncede gün aşırı yapıyoruz ondan kestiremiyorumYumurtlama üzerinden ne kadar geçti cnm
Yumurtlama üzerinden ne kadar geçti canm
Geç döllenme ise 18 . 19. Günde ancak belli eder bekle biraz daha